Yalvarırım yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım öncelikle yaşadığın olaya geliştirdiğin korku kaynaklı takıntı haline getirmişsin her olayı bu nedenle bu duruma yoruyorsun.
Kötü senaryoları düşünelim adam senin fotoları artık napsın ? evlenmiş gitmiş silmiş bile olabilir
Diyelim silmemiş napacak nişanlına mı atacak ?
Bi faydası olmaz ki hatta belki dayak yer adam yani onunda emin ol korkuları vardır cesaret edemez. Ee karısı duyar sapık bi kocası var öğrenmiş olur bu riski kimse alamaz 😊
Hepsini oldu var say attı nişanlına burda mağdur sensin emin ol seni anlayacaktır.
Hepimizin geçmiş İlişkileri, cinsel birliktelikleri, fotoğraflaşma mazisi vardır emin ol
Hatta nişanlın bile başka kızlara kesin göndermiştir günümüz teknolojisini varsayarsak pek mümkün değil aksi olması heleki ergenlik zamanları.
ayrıca bunun için senden ayrılacaksa yol yakinken tanımış olursun kimse fanusta büyümüyor senin geçmişine saygı duymalı sen güvenip fotoğraf atmış olabilirsin karşı taraf bunu kullanmış takıntı ve suçluluk haline getirme lütfen kendin durumu normalleştirmediğin sürece için içini yiyecektir ama gerek yok😊
Kendi bedenin kendi kararındı
Karşındaki sevgilindi vs
Güvendin ama güvenilmez çıktı
Herkesin başına gelebilir vicdan azabı duyacağın bir sey yok.
Yine de bu seçenekler bile senin için ürkütücüyse
Ki ben böyle durumlarda dürüst olmaktan yanayım. Kabul edemem diyorsan telefonumdan çalmış ona atmadım dersin çıkış yolu hep vardır yani senin psikolojinden önemli değil 🤗
Bende dürüst olmayı o kadar çok istiyorum ki keşke en başta anlatsaydım o zamanlar bu durumu hiç takmıyordum geçmiş geçmişte kaldı diyordum ama şu son zamanlarda öyle yapamıyorum bu beni mahvediyor

14 yaşında yaptığınız bir şey için kendinizi bu kadar harap etmeniz çok üzücü. O adam o zaman kaç yaşındaydı bilmiyorum ama şu an bile o fotoğrafları ortaya çıkarması yasal olarak başına bela olur. En nihayetinde o fotoğraf hala 14 yaşında. Yalnız ben hiç de sizin düşündüğünüz gibi olduğunu sanmıyorum, kaç yıl geçmiş, evlenmiş barklanmış. Fotoğraf falan kalmamıştır. Yapacağı her şey kendi hayatına dinamit koymak olur. Çok korkuyorsanız siz onu tehdit edebilirsiniz, küçüktüm kandırdın, karına , ailene , iş yerine her yere seni rezil ederim bile diyebilirsiniz. Emin olun o çok daha zararlı çıkar bu durumdan, siz mağdursunuz, o ise sapık.
Bir de gerçekten çok mu uygunsuzdu fotoğraflar? Bu kadar korkmanıza sebep olacak kadar kötü müydü?
Yani evet kötüydü hatırladığım kadarıyla ama o kadar ötelemişim ki bu durumu nasıl bişey attığımı hatırlamıyorum o günlerden hatırladığım tek şey korku

Yaa amaan gerçekten takmayın. Sizde olan herkeste var. Bir daha böyle bir şey yaparsa şikayet edin.

Hesabınıza nasıl girilmeye çalışıyor?
Önce biri dondurduğum bir hesaba giriş yapmış ki bunun için mailimi bilmesi gerekli. Ötekinde ise giriş bağlantısı göndermişler yani girmeye çalışılmış ama şifreyi bilmediği için bağlantı göndermiş

Bende dürüst olmayı o kadar çok istiyorum ki keşke en başta anlatsaydım o zamanlar bu durumu hiç takmıyordum geçmiş geçmişte kaldı diyordum ama şu son zamanlarda öyle yapamıyorum bu beni mahvediyor
Anlatmanıza gerek yok ki bu sizin özeliniz korkularınızın gerçekmesi durumu için söyledim takıntınızı yenersiniz inşallah 😊

endişelenmenizi anlıyorum ama artık korkmayın sakin olun , evet hesabınıza girmeye çalışan o olabilir dikkatinizi çekmeye çalışıyordur
aranızda ortak tanıdık varsa konusu bile açılmasın ,kimseye güvenmeyin kendisi hakkında en ufak bir konuşmanız kulağına giderse sizinle iletişim kurmak için uğraşabilir,size asla ne olursa olsun ulaşamasın ...

bir süre sonra tamamen vazgeçecektir

resimleri sildiğini nasıl öğrendiniz mesela ?
Bir arkadaş aracılığıyla o benim ne kadar korktuğumu biliyordu direk gidip sormuş o da saçmalama benim eşim herşeyi karıştırır bu olay olduğunda küçüktük oldu bitti gibi şeyler söylemiş

siz 14 yaşındayken kendisi kaç yaşıındaydı aynı yaştamıydınız büyük müydü
rızanız bile olsa rızanız kabul olmuyor 14 yaşındaki çocuk çünkü...emin olun korumaya alınırdınız o zaman sizi tehtit ettiğinde şantaj yaptığında ceza alırdı
olan olmuş üzülmeyin 14 yaşında bir çocuk yaptığı hata için hala bedel ödüyor kendi içinde kıyamam ya...

nişanlınıza söylemenize gerek yok :KK66:
Ben 14 iken o 18 yaşında idi

Önce biri dondurduğum bir hesaba giriş yapmış ki bunun için mailimi bilmesi gerekli. Ötekinde ise giriş bağlantısı göndermişler yani girmeye çalışılmış ama şifreyi bilmediği için bağlantı göndermiş

Ben de bir sefer dondurdum ve kendi kendine açılmış. Farkettim ki kapatırken aşağıda bir süre varmış o bitince geri açılıyormuş. Böyle bir şey belki. Diğerinde biri çalmaya çalışmıştır ne bileyim olabilir böyle şeyler. Her şeye paranoya yapmayın. Hiç bir şey sizden hayatınızdan önemli değil. Aman en fazla ne olacak insanların başına neler geliyor. Artık öyle fotoğraf göndermeye falan yemez kimsenin şeysi.
Sonuçta eskiden olan olmuş, kimsenin bunu yargılamaya hakkı yok. Kendinizi hırpalamayın şu olacak bu olacak diye, bu günü yaşayın.

Adam evlenmis sen zaten o zaman 14 yasindaymissin neden suan senle ugrassin. Hem cinsel birliktelik olmadi diyorsun bu kadar kendini hirpalayacak yok ben nisanlimi hak etmiyorum diye dramatize edecek ne var? Takinti yapmissin bence kendin icin bir psikolog yardimi al. Bu olaydan hicbirsey cikmaz nisanlina da soyleme zaten onu hic ilgilendirmez senin gecmisin.

Bir arkadaş aracılığıyla o benim ne kadar korktuğumu biliyordu direk gidip sormuş o da saçmalama benim eşim herşeyi karıştırır bu olay olduğunda küçüktük oldu bitti gibi şeyler söylemiş
arkadaşınız çok yanlış yapmış :( çomak sokmuş

Direk konuya gireceğim içimi yiyip bitiren bişeyler var. Öncelikle şunu söyleyim nişanlıyım. Geçmişte yaptığım bazı hatalar yüzünden içim içimi yiyor. Lütfen yargılamadan okuyun. Bu anlatacaklarım yeni olmadı yıllar oldu.
Önceden görüştüğüm biri vardı ve elinde uygunsuz fotoğraflarım vardı o zaman küçüktüm tehdit edildim. Ne akla hizmet yaptım bilmiyorum köpek gibi pişmanım. Ama değiştiremem. Sonra bu kişi peşimi bıraktı evlendi vs. Ama yakınımızdan biri.
Önceleri bunu dert etmedim sende insansın hata yaparsın dedim. Başkasını sevdim. Nişanlandım. Ama artık bu düşünceler benim peşimi bırakmıyor. Duyduğuma göre fotoğraflar yokmuş artık ama güvenmiyorum.
Sürekli sosyal medya hesaplarıma giriş yapılmaya çalışılıyor bişeyler dönüyor ama anlamıyorum. Acaba bu olabilir mi diye düşünüyorum. Kendime zarar vermek bile istedim.
Ben mutluluğu hak ettiğimi düşünmüyorum ortaya çıkarsa naparım bilmiyorum. Nişanlımı çok seviyorum ama ona anlatamam. Allah rızası için bişey söyleyin ben napcam.
Kendisi de evliymis.Eger size zarar vermeye kalkarsa kendi evliliği de biter. Yapcak olsaydı yapardı.Bence rahat olun ,unutun

Direk konuya gireceğim içimi yiyip bitiren bişeyler var. Öncelikle şunu söyleyim nişanlıyım. Geçmişte yaptığım bazı hatalar yüzünden içim içimi yiyor. Lütfen yargılamadan okuyun. Bu anlatacaklarım yeni olmadı yıllar oldu.
Önceden görüştüğüm biri vardı ve elinde uygunsuz fotoğraflarım vardı o zaman küçüktüm tehdit edildim. Ne akla hizmet yaptım bilmiyorum köpek gibi pişmanım. Ama değiştiremem. Sonra bu kişi peşimi bıraktı evlendi vs. Ama yakınımızdan biri.
Önceleri bunu dert etmedim sende insansın hata yaparsın dedim. Başkasını sevdim. Nişanlandım. Ama artık bu düşünceler benim peşimi bırakmıyor. Duyduğuma göre fotoğraflar yokmuş artık ama güvenmiyorum.
Sürekli sosyal medya hesaplarıma giriş yapılmaya çalışılıyor bişeyler dönüyor ama anlamıyorum. Acaba bu olabilir mi diye düşünüyorum. Kendime zarar vermek bile istedim.
Ben mutluluğu hak ettiğimi düşünmüyorum ortaya çıkarsa naparım bilmiyorum. Nişanlımı çok seviyorum ama ona anlatamam. Allah rızası için bişey söyleyin ben napcam.
Adam fotograflarinizi silmis yada silmemis ondan emin olamayiz. Ama belliki bu takinti seni daha da kotu bir psikolojiye sokacak ve evlendiginde de hep diken ustunde oturacaksin. Bence nisanlinla konusmalisin. En fazla nisanlini kaybedersin. Tamam cok seviyorsun kaybetmeyi goze alamiyor olabilirsin ama ömür boyu bu korkuyla yasamak cok daha kotudur bence.

İnanın bana çıkmaya çalıştım aylar önce dondurduğum bir hesap açıldı bunu kafaya taktım yeni geni aştım derken bugğn yine başka bir hesabıma giriş yapılmaya çalışıldı biri benimle oynuyor resmen
Facebooksa gecici birbsureligine diye sebebi secersen bi sure sonra kendi kendine aciliyor bende de olmustu

Bu kurduklarin gercekten yasansa emin ol bu kadar panik yapmazsin cozum bulmaya cabalarsin.su an yasadigin korku saglikli dusunmeni engelliyor.unut gitsin,cevre degistir.yaptiysan da yaptin kimse akkasik degil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X