Yalvarırım yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Direk konuya gireceğim içimi yiyip bitiren bişeyler var. Öncelikle şunu söyleyim nişanlıyım. Geçmişte yaptığım bazı hatalar yüzünden içim içimi yiyor. Lütfen yargılamadan okuyun. Bu anlatacaklarım yeni olmadı yıllar oldu.
Önceden görüştüğüm biri vardı ve elinde uygunsuz fotoğraflarım vardı o zaman küçüktüm tehdit edildim. Ne akla hizmet yaptım bilmiyorum köpek gibi pişmanım. Ama değiştiremem. Sonra bu kişi peşimi bıraktı evlendi vs. Ama yakınımızdan biri.
Önceleri bunu dert etmedim sende insansın hata yaparsın dedim. Başkasını sevdim. Nişanlandım. Ama artık bu düşünceler benim peşimi bırakmıyor. Duyduğuma göre fotoğraflar yokmuş artık ama güvenmiyorum.
Sürekli sosyal medya hesaplarıma giriş yapılmaya çalışılıyor bişeyler dönüyor ama anlamıyorum. Acaba bu olabilir mi diye düşünüyorum. Kendime zarar vermek bile istedim.
Ben mutluluğu hak ettiğimi düşünmüyorum ortaya çıkarsa naparım bilmiyorum. Nişanlımı çok seviyorum ama ona anlatamam. Allah rızası için bişey söyleyin ben napcam.
Merhaba , bir süre sosyal medyanızı kapatın ve tel numaranızı değişin rahat edin , özelinizi ( nişan vs.) Sosyal medyada paylaşmayın, bu konuyu bilenlerle asla muhatap olmayın, mutlulugunuza adapte olun , kaygılanmayın, geçmiş geçmişte kaldı

Bir arkadaşım vesilesiyle öğrenmiştim zaten sildim demiş bende diyorum kendi kendime ya yıllar geçti yapacak adam yapmaz mı şimdiye kadar hesaplarımı kapatsam diyorum nişanlıma ulaşmaları hiçte zor değil o kişi çok yakın birisi
Bu konuyu bilen biri size oyun oynuyor olabilir, bu tarz arkadaşlarınız varsa uzaklaşın, benim bir tanıdığımın en yakın akrabası face den eski erkek arkadaşına beğeniler yapmıştı arkadaşımın sayfasından
( nasıl yaptı bilmiyorum) adam yıllar sonra nasılsın diye msj atmıştı adam evliydi tabi arkadaşta, arkadaş şok içinde nedem msj atıyorsun evliyim deyince adam da e sen benim tüm gönderilerimi beğendin bende msj atmak istedim demiş, arkadaş günlerce sizin gibi takıntı yaptı kendini yedi bitirdi en son olayı eşine anlattı ( ben anlatma desem de) neyseki eşi anlayışlı çıktı bişey demedi , eski sevgili de olayı anlayınca özür dileyip daha da yazmadı, yani dikkatli olun bu konuyu dillendirmeyin kimseye ...

Bana karşı çok iyidir. Sürekli masum saf iyi biri olduğumu söyler. Zaten beni üzen yer burası. Biraz sinirlidir damarına basılırsa direk konuşmayı keser. aslında geçmişimle alakalı hiç bişey saklamadım ben ondan bu olay hariç. Keşke başta anlatsaydım belki umursamazdı ama şimdi anlatsam sakladığım için delirir belki beni terk eder diye korkuyorum.
Sakın anlatma ...

endişelenmenizi anlıyorum ama artık korkmayın sakin olun , evet hesabınıza girmeye çalışan o olabilir dikkatinizi çekmeye çalışıyordur
aranızda ortak tanıdık varsa konusu bile açılmasın ,kimseye güvenmeyin kendisi hakkında en ufak bir konuşmanız kulağına giderse sizinle iletişim kurmak için uğraşabilir,size asla ne olursa olsun ulaşamasın ...

bir süre sonra tamamen vazgeçecektir

resimleri sildiğini nasıl öğrendiniz mesela ?

Aile içi değil uzak akraba diyelim. Evet rızamla çektim ama bir yerde tehditte edildim çekmem için.
Fotoğraf çekildiğinde 14 yaşında idim.
siz 14 yaşındayken kendisi kaç yaşıındaydı aynı yaştamıydınız büyük müydü
rızanız bile olsa rızanız kabul olmuyor 14 yaşındaki çocuk çünkü...emin olun korumaya alınırdınız o zaman sizi tehtit ettiğinde şantaj yaptığında ceza alırdı
olan olmuş üzülmeyin 14 yaşında bir çocuk yaptığı hata için hala bedel ödüyor kendi içinde kıyamam ya...

nişanlınıza söylemenize gerek yok ;)

Direk konuya gireceğim içimi yiyip bitiren bişeyler var. Öncelikle şunu söyleyim nişanlıyım. Geçmişte yaptığım bazı hatalar yüzünden içim içimi yiyor. Lütfen yargılamadan okuyun. Bu anlatacaklarım yeni olmadı yıllar oldu.
Önceden görüştüğüm biri vardı ve elinde uygunsuz fotoğraflarım vardı o zaman küçüktüm tehdit edildim. Ne akla hizmet yaptım bilmiyorum köpek gibi pişmanım. Ama değiştiremem. Sonra bu kişi peşimi bıraktı evlendi vs. Ama yakınımızdan biri.
Önceleri bunu dert etmedim sende insansın hata yaparsın dedim. Başkasını sevdim. Nişanlandım. Ama artık bu düşünceler benim peşimi bırakmıyor. Duyduğuma göre fotoğraflar yokmuş artık ama güvenmiyorum.
Sürekli sosyal medya hesaplarıma giriş yapılmaya çalışılıyor bişeyler dönüyor ama anlamıyorum. Acaba bu olabilir mi diye düşünüyorum. Kendime zarar vermek bile istedim.
Ben mutluluğu hak ettiğimi düşünmüyorum ortaya çıkarsa naparım bilmiyorum. Nişanlımı çok seviyorum ama ona anlatamam. Allah rızası için bişey söyleyin ben napcam.
Sosyal medya hesaplarını bir süreliğine dondur. Hattını değiştir, nişanlının instagram hesabına da ayarlardan sadece takipçiler mesaj atabilir olarak ayarla. O kişi seni tekrar tehdit ederse bunun cezasının olduğunu ve bu tehditlere devam ederse şikayette bulunacağını belirt.

Korkmayın 14 yaşında kandırılmışsınız ,o korksun bu tarz fotoğrafları çekmek,yaymak, şantaj yapmak büyük suç.eskiye dönük yargilanabilir, evliliği biter.Onun kaybedecek şeyi daha çok.Cesur olun masum olan sizsiniz.Psikolojinizi toparlama açısından sosyal medya hesaplarınızı kapatıp,cep numaranızı değiştirip,ona yakın insanlarla iletişimi kesebillirdiniz.Lutfen kendinizi suçlamayı bırakın, suçlu o, kurban sizsiniz.

Terapi almanız şart bence tek başınıza kimseye anlatmadan yaşamak çok zor olsa gerek

14 yaşında daha çocuk oluyorsun. o yaşta olmuş bitmiş bişey için kendini bu kadar hırpalama. ortaya çıkacağını sanmıyorum. karşı tarafın daha çok başı yanar. kaldı ki ortaya çıksa bile utanması gereken sen değilsin o yüzden biraz rahatla

Ben olsam "emin olamıyorum sildiğine, polise gidip şikayette bulunacağım onlar incelesin elektronik eşyaları, ömrüm boyunca hep arkama bakmak zorunda kalacağıma bir kere yanmayı tercih ediyorum, iki tarafa da ne olacaksa olsun" diye haber gönderirdim. Karısından çekinir en azından.
Evlendi diyorsunuz ama yarın bir gün boşanırsa falan yine size sarmayacağının garantisi yok. Zor biliyorum ama keşke nişanlınıza söyleyebilseydiniz, en azından güç alırdınız ondan.

üzerinden yıllar geçmiş, adam evlenmiş. telefonunu vs değiştirmiştir muhakkak, yani en başta saklamış olsa bile sonrasında korumak için çok çaba sarfettigini düşünmüyorum. siz 14 yasindayken o kaç yaşındaydı? belki o da büyüyünce akillanmistir, o da çok pismandir.

farzedelim ki fotoğraflar hala kendisinde var, ne yapabilir? o size karşı kullanmak isterse, siz de onu şikayetçi olmakla tehdit edin. nisanliniza atarsa belki nisanlinizdan ayrilirsiniz ama adamdan şikayetçi olur ve bu dertten tamamen kurtulursunuz. adamın bu kadarını göze alabileceğini zannetmiyorum.

bir de sosyal medya hesaplarınıza bu adamın girmeye çalıştığını mı düşünüyorsunuz? neden böyle bir şey yapsın ki? yani sosyal medyaniza girse ne yapabilir? onun yaptığını sanmıyorum. kullanmadığım bir emailime yıllar sonra girdiğimde, Instagramdan bildirim gördüm, email adresimle ayak fetişi hesabı açılmış, nasıl oldu bilmiyorum. yani zaten sosyal medya düşündüğünüz kadar güvenli bir yer değil.

Aile içi değil uzak akraba diyelim. Evet rızamla çektim ama bir yerde tehditte edildim çekmem için.
Fotoğraf çekildiğinde 14 yaşında idim.
Annene söyleseydin bari. düpedüz çocuk istismarı. bu rezil insan kimbilir siz şikayet edip rezil olmadığı için bu saçmasapan işlerine devam etti belki de. unutmayın sizin rezil olacağınız bir şey yok.

fotoğraflarda yüzünüz var mı bir de. yoksa eğer sorun yok sizin olduğunuzu ispatlayamaz.

bu saatten sonra kimseye bir şey anlatmayın. büyük ihtimalle fotoğraf faln yok ortada. içiniz rahat olsun. kendinizi suçlamayın.

14 yaşında yaptığınız bir şey için kendinizi bu kadar harap etmeniz çok üzücü. O adam o zaman kaç yaşındaydı bilmiyorum ama şu an bile o fotoğrafları ortaya çıkarması yasal olarak başına bela olur. En nihayetinde o fotoğraf hala 14 yaşında. Yalnız ben hiç de sizin düşündüğünüz gibi olduğunu sanmıyorum, kaç yıl geçmiş, evlenmiş barklanmış. Fotoğraf falan kalmamıştır. Yapacağı her şey kendi hayatına dinamit koymak olur. Çok korkuyorsanız siz onu tehdit edebilirsiniz, küçüktüm kandırdın, karına , ailene , iş yerine her yere seni rezil ederim bile diyebilirsiniz. Emin olun o çok daha zararlı çıkar bu durumdan, siz mağdursunuz, o ise sapık.
Bir de gerçekten çok mu uygunsuzdu fotoğraflar? Bu kadar korkmanıza sebep olacak kadar kötü müydü?

Olurmu öyle şey ne demek haketmiyorum.Herkes hata yapabilir tövbe edersin Allah kabul eder sakin ol.

Canım öncelikle yaşadığın olaya geliştirdiğin korku kaynaklı takıntı haline getirmişsin her olayı bu nedenle bu duruma yoruyorsun.
Kötü senaryoları düşünelim adam senin fotoları artık napsın ? evlenmiş gitmiş silmiş bile olabilir
Diyelim silmemiş napacak nişanlına mı atacak ?
Bi faydası olmaz ki hatta belki dayak yer adam yani onunda emin ol korkuları vardır cesaret edemez. Ee karısı duyar sapık bi kocası var öğrenmiş olur bu riski kimse alamaz 😊
Hepsini oldu var say attı nişanlına burda mağdur sensin emin ol seni anlayacaktır.
Hepimizin geçmiş İlişkileri, cinsel birliktelikleri, fotoğraflaşma mazisi vardır emin ol
Hatta nişanlın bile başka kızlara kesin göndermiştir günümüz teknolojisini varsayarsak pek mümkün değil aksi olması heleki ergenlik zamanları.
ayrıca bunun için senden ayrılacaksa yol yakinken tanımış olursun kimse fanusta büyümüyor senin geçmişine saygı duymalı sen güvenip fotoğraf atmış olabilirsin karşı taraf bunu kullanmış takıntı ve suçluluk haline getirme lütfen kendin durumu normalleştirmediğin sürece için içini yiyecektir ama gerek yok😊
Kendi bedenin kendi kararındı
Karşındaki sevgilindi vs
Güvendin ama güvenilmez çıktı
Herkesin başına gelebilir vicdan azabı duyacağın bir sey yok.
Yine de bu seçenekler bile senin için ürkütücüyse
Ki ben böyle durumlarda dürüst olmaktan yanayım. Kabul edemem diyorsan telefonumdan çalmış ona atmadım dersin çıkış yolu hep vardır yani senin psikolojinden önemli değil 🤗

anladığım kadarıyla şartaj yoluyla istismara uğradın ve çok küçüktün. nişanlına başına gelen bu talihsizliği anlat ve kurtul, seni seven insan o durumunu anlayacaktır hatta anlamak zorunda. başına gelen şeyden ötürü seni kimse yargılayamaz. bu yükle tek başına yaşamayı bırak.

tehdit eden şahıs da bir halt yapamaz merak etme kendini yakmaya hevesi yoksa tabii.
Bilmiyorum anlatmaya korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X