Direk konuya gireceğim içimi yiyip bitiren bişeyler var. Öncelikle şunu söyleyim nişanlıyım. Geçmişte yaptığım bazı hatalar yüzünden içim içimi yiyor. Lütfen yargılamadan okuyun. Bu anlatacaklarım yeni olmadı yıllar oldu.
Önceden görüştüğüm biri vardı ve elinde uygunsuz fotoğraflarım vardı o zaman küçüktüm tehdit edildim. Ne akla hizmet yaptım bilmiyorum köpek gibi pişmanım. Ama değiştiremem. Sonra bu kişi peşimi bıraktı evlendi vs. Ama yakınımızdan biri.
Önceleri bunu dert etmedim sende insansın hata yaparsın dedim. Başkasını sevdim. Nişanlandım. Ama artık bu düşünceler benim peşimi bırakmıyor. Duyduğuma göre fotoğraflar yokmuş artık ama güvenmiyorum.
Sürekli sosyal medya hesaplarıma giriş yapılmaya çalışılıyor bişeyler dönüyor ama anlamıyorum. Acaba bu olabilir mi diye düşünüyorum. Kendime zarar vermek bile istedim.
Ben mutluluğu hak ettiğimi düşünmüyorum ortaya çıkarsa naparım bilmiyorum. Nişanlımı çok seviyorum ama ona anlatamam. Allah rızası için bişey söyleyin ben napcam.
Canım öncelikle yaşadığın olaya geliştirdiğin korku kaynaklı takıntı haline getirmişsin her olayı bu nedenle bu duruma yoruyorsun.
Kötü senaryoları düşünelim adam senin fotoları artık napsın ? evlenmiş gitmiş silmiş bile olabilir
Diyelim silmemiş napacak nişanlına mı atacak ?
Bi faydası olmaz ki hatta belki dayak yer adam yani onunda emin ol korkuları vardır cesaret edemez. Ee karısı duyar sapık bi kocası var öğrenmiş olur bu riski kimse alamaz

Hepsini oldu var say attı nişanlına burda mağdur sensin emin ol seni anlayacaktır.
Hepimizin geçmiş İlişkileri, cinsel birliktelikleri, fotoğraflaşma mazisi vardır emin ol
Hatta nişanlın bile başka kızlara kesin göndermiştir günümüz teknolojisini varsayarsak pek mümkün değil aksi olması heleki ergenlik zamanları.
ayrıca bunun için senden ayrılacaksa yol yakinken tanımış olursun kimse fanusta büyümüyor senin geçmişine saygı duymalı sen güvenip fotoğraf atmış olabilirsin karşı taraf bunu kullanmış takıntı ve suçluluk haline getirme lütfen kendin durumu normalleştirmediğin sürece için içini yiyecektir ama gerek yok

Kendi bedenin kendi kararındı
Karşındaki sevgilindi vs
Güvendin ama güvenilmez çıktı
Herkesin başına gelebilir vicdan azabı duyacağın bir sey yok.
Yine de bu seçenekler bile senin için ürkütücüyse
Ki ben böyle durumlarda dürüst olmaktan yanayım. Kabul edemem diyorsan telefonumdan çalmış ona atmadım dersin çıkış yolu hep vardır yani senin psikolojinden önemli değil