- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.861
- 1.423
- 60
evlenecektim 19umda Allah korumuş Allah![]()
![]()
Hatırladım seni hatta fırçalamıştım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlenecektim 19umda Allah korumuş Allah![]()
![]()
yok Bilgece maalesef bence gerçek. konu sahibinin istediği akıl değil ki. hala bana dua edin diyor, ne işine yarayacaksa. çözümü bebeğini alıp evden çıkmakken yuvam dağılacak falan diyor ve böyle onlarca konusu var.
ne yazık ki gerçek hem de sinir edecek kadar.
IPHONE içinde geçerli mi buwhatsapp ayarlarında otomatik yedekleme kısmını kapalı tuttuğunuz taktirde hiç bir silinen mesajınız tekrar görüntülenemez .
Hatırladım seni hatta fırçalamıştım![]()
valla beni büyük hatadan döndürdünüz.aklımız başımıza geldi.sevgilimnde benmde
ah işte hep gencecik yaşta evlenmekten. sanki koca kaçıyor. işte evden çıkıp gider de yuvam dağılmasına takılmış bir orada kalmış. 19 yaşında evlenince akıl böyle 5 karış havada mı oluyor. halbuki anne o artık. biraz bebeğini düşünse bu evde bebek büyütülmeyeceğini bilir.Valla yazik. Aslinda bu kizin da bir sucu yok çünkü arkasinda kimsesi yok. Annesi dogumuna bile gelmemis. Bi meslegi de yoktur kesin. 19 yasinda bu kadar dert cok fazla ya. Ben 19 yasindayken gülüp egleniyordum evliligin e si bile yoktu.
Yazik olmus.
Bebege yazik olmus. Iste boyle evliliklerde sorunli cocuklar ortaya cikiyor... Korkusu olan insan evden çıkıp gider bana göre. .
ben de sordum da cevap yok. Benim baska teorilerim var azicik psikoljiden anliyorsam insanlari taniyorsam ama simdilik susuyorumKonu sahibi, şu an bilgisayardan mı yazıyor?
benim telde iphone :)aynen ama diğer telefonlarda varmı bilmiyorumIPHONE içinde geçerli mi bu![]()
Kendini oldurmeyi dusunuyorsan bebegini dusundugunu soylemeKaynanam oğlunu arıyor devamlı baktığını diye 2 saat oldu gideli çıt yok hala gelip saldırmak için üstüme haber bekliyor kaynanam. Hayır anneme kaynanam Kötüledim ruh hastası falan dedim birsey çıksa bu saate kadar gelmezdi yada mesajlarimi okuyor tek korkum Bebeğimi koruyamamak şu an kendimi öldürmeyi düşünüyorum,
Aaaaa yeter ama ya al bebeğini çık o evden ama bi insan bu kadar da güçsüz olamazKaynanam oğlunu arıyor devamlı baktığını diye 2 saat oldu gideli çıt yok hala gelip saldırmak için üstüme haber bekliyor kaynanam. Hayır anneme kaynanam Kötüledim ruh hastası falan dedim birsey çıksa bu saate kadar gelmezdi yada mesajlarimi okuyor tek korkum Bebeğimi koruyamamak şu an kendimi öldürmeyi düşünüyorum,
ah işte hep gencecik yaşta evlenmekten. sanki koca kaçıyor. işte evden çıkıp gider de yuvam dağılmasına takılmış bir orada kalmış. 19 yaşında evlenince akıl böyle 5 karış havada mı oluyor. halbuki anne o artık. biraz bebeğini düşünse bu evde bebek büyütülmeyeceğini bilir.
ailesine ayrı, bu kıza ayrı kızıyorum. olan o bebeğe olacak ona yanıyorum ben.
Kaynanam oğlunu arıyor devamlı baktığını diye 2 saat oldu gideli çıt yok hala gelip saldırmak için üstüme haber bekliyor kaynanam. Hayır anneme kaynanam Kötüledim ruh hastası falan dedim birsey çıksa bu saate kadar gelmezdi yada mesajlarimi okuyor tek korkum Bebeğimi koruyamamak şu an kendimi öldürmeyi düşünüyorum,
Bebegini kendini oldurerek mi koruyacaksin. Yavrum iyi degilsin sen gercekten. Git bir yuzune su carp.Kaynanam oğlunu arıyor devamlı baktığını diye 2 saat oldu gideli çıt yok hala gelip saldırmak için üstüme haber bekliyor kaynanam. Hayır anneme kaynanam Kötüledim ruh hastası falan dedim birsey çıksa bu saate kadar gelmezdi yada mesajlarimi okuyor tek korkum Bebeğimi koruyamamak şu an kendimi öldürmeyi düşünüyorum,
Bende 20 yaşında evlendim ama burda bahsedilen şey daha çok genelde erken yaşta evlenen kadınların bir mesleğinin olmaması. Kocalarina adeta 'mecbur' olmaları. Yoksa tabi ki olgunluk yaşla doğru orantılı değil her zaman.İnsanlar burada yaşın küçük yaşın küçük demiş. Ben de 20 yaşımda evlendim. Fakat ne kayınvalidemden ne eşimden çektim.. Gül gibi yaşıyoruz.. Mutlu mesut..
Yaşla alakası var mı olgunluğun?
Kaynanam oğlunu arıyor devamlı baktığını diye 2 saat oldu gideli çıt yok hala gelip saldırmak için üstüme haber bekliyor kaynanam. Hayır anneme kaynanam Kötüledim ruh hastası falan dedim birsey çıksa bu saate kadar gelmezdi yada mesajlarimi okuyor tek korkum Bebeğimi koruyamamak şu an kendimi öldürmeyi düşünüyorum,