Çocuk Hastalıkları yalvarıyorum lütfen okuyun

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Selâmün aleykum arkadaşım bukadar kendini helak edecek ne var ki Allah muhafaza sanki olucek gibi davranıyorsun çok şükür o parmaktan 9 tane daha var Ondan ziyade eline bişi olmamış ki bu kadar karamsarlık neden? Bir derin nefes alın buna da şükür diyin bence ...
5gun önce Oğlumun parmağı koptu diktiler 5gundur hastahanede yatıyorduk bugün çıktık.oglumun parmağı 2 gundur simsiyah doktor pek ümitli konuşmuyor parmak tutmaz gibi konuşuyor için paramparça aklımı kaybedeceğim evladıma baktıkça mahfoluyorum birinin ağzından iyi birşey çıkacak diye bekliyorum lütfen aranızda doktor olan veya başına böyle birşey gelen var mı bana birşey söyleyin oğlumun parmağını kesecekler mi günlerdir ağlamaktan helak oldum

Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede iyileşir... Tek doktorla sınırlı kalmayın, üniv Hastanesi varsa oraya da götürün... Kendinizi bu kadar üzmeyin onlar bizden hem daha güçlüler hemde daha çabuk iyileşiyorlar. Kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız inşallah !..

Sabah sabah içim bi garip oldu. :/
Geçmiş olsun, Rabbim beterinden saklasin.
İnş tutar, kaynar parmağı.

Ya canım benim esiiminde parmağı koptu bas parmağının yarısı tam oynatma yeri koptuğu için dikmedilerek tutmaz diye seninkinin tam neresi yani eger tam oy atma yeri yada tam altıysa tutmaz ama eger Kı bunların dısındaki yer kesildiyse tutar ve tam neresi

5gun önce Oğlumun parmağı koptu diktiler 5gundur hastahanede yatıyorduk bugün çıktık.oglumun parmağı 2 gundur simsiyah doktor pek ümitli konuşmuyor parmak tutmaz gibi konuşuyor için paramparça aklımı kaybedeceğim evladıma baktıkça mahfoluyorum birinin ağzından iyi birşey çıkacak diye bekliyorum lütfen aranızda doktor olan veya başına böyle birşey gelen var mı bana birşey söyleyin oğlumun parmağını kesecekler mi günlerdir ağlamaktan helak oldum

Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin. Benim abimde 5 yaşındayken bisiklet zinciriyle oynarken parmağı koptu hemen hastaneye gidildi dikiş fln atıldı ama malesef tutmadı parmak sağ işaret parmağı ilk boğumdan kesik malesef. Okul zamanında fln sıkıntı yaşar sandık şükür olmadı şu an yüksek mühendis askerlik yapamaz sandık askerlikte yaptı.. Keşke olmasaydı ama allahım başka hastalık vermesin yavrunuza çook geçmiş olsunnn çok üzgünüm

İnşallah en kısa zamanda iyileşir ancak parmağı olmayıp gayet sağlıklı şekilde hayatını devam ettiren, mesleği olan, aktif sekilde çalışan insanlar var. Hiç de sorun yaşamıyorlar. Eğer başınıza aksi türlü bir durum gelirse cidden üzülmeyin.
Bende aynısını düşünüyorum kolu bacağı olmayan bir sürü insan var diyorum ama kendim vicdanen kahroluyorum niye tutamadim diye

Bizim inşaatımızda elemanımızın parmağına rögar kapağı düştü koptu. Ordan oraya İstanbul'da bide saatine yetişmesi lazım diye devlet hastaneleri alamadı süre yetmez doktorlar ameliyatta diye. En son devlet hastanesi Gaziosmanpaşa medicalpark hastanesine sevk etti mikro cerrahide baya iyilermiş. 10 güne yakın yattı hastanede. Biraz pahalı bi hastane ama devlet hastanesinin Ümit vermediği parmağı yaptılar Maaşallah.
Bir sene sonra tekrar ameliyata alınacak, şuan sadece fiziksel bağlantılar yapılmış his yokmuş, bir sene sonra hissetmesi için cerrahi müdahale yapılacak dediler onu bekliyor.

Birde sürekli o parmağa sıcak hava üfletmişler buhar galiba tırnak ucundan damla damla kan geliyormuş o olmazsa kan akışı olmaz morarır çürür demişler.

Çok güzel hastane önerileri yapmışlar geç gördüm ama belki faydası olur. Çok üzüldüm rabbim yüzüne baksın meleğin şifa versin inşallah.
Amin inşaallah Allah razı olsun oğlumun parmağını hissediyor sadece kan akımı olmuyor

Canim oncelikle rabbim sifa versin... benim kayinbiraderin orta parmagi ilk bogumundan eti sıyrılmış sadece kemik kalmıştı... ilk doktor care yok kesilmesi lazim dedi .. esim kabul etmedi izmirde bi profesör le görüştü resimlerini cekip atti o doktorda pek umutlu konusmadi... esim hizla arastirdi ve sonunda kesmeden once bütün gereken mudahaleyi yapalim olmazsa keseriz diyen bi doktor buldu ve kardesini vakit kaybetmeden o doktora götürdü... ve o doktor sıyrılan parmagi avucunun icini kesip oraya dikti bir ay o sekilde kaldi ve o parmak yeniden et tutu iylesti... belki biraz karisik oldu ama demem oki yilmayin umut yok diyen doktor olsa bile başka doktorlara bakin ... eger biz o doktorlara guvenip arastirmasaydik kayinbiraderin parmagi kesilecekti.. insallah iyilesir kuzun...
Amin inşaallah canım haklısın bizim doktorumuzda kesilecek demiyor ama böyle giderse tutmaz diyor sülük tedavisi ne başladık dua edin inşaallah faydasını görürüz pis kanın akması için

Ya canım benim esiiminde parmağı koptu bas parmağının yarısı tam oynatma yeri koptuğu için dikmedilerek tutmaz diye seninkinin tam neresi yani eger tam oy atma yeri yada tam altıysa tutmaz ama eger Kı bunların dısındaki yer kesildiyse tutar ve tam neresi
Eklem yeri değil tırnak bitiminden itibaren koptu ve parmağını hissediyor iğne batirdiklarinda

Tez zamanda eski sagligina kavussun insallh dualarimiz sizinle. Kendinizi suclamayin olacagin onune geçemezsiniz. Elbette kimse yavrusunun kilina zarar gelsin istemez ama bu kadar yipratmayin kendinizi.
Küçükken uzerime kaynar su dökülmüştü govde kismimin sol tarafi komple yandi hemde 3. Derece. Sonra koltuk alti govdeye kaynadi tavugun kanadi gibi dusunun. 10 yasima geldigimde ameliyatla orayi ayirdilar ve 100 den fazla dikis vardi. Ameliyatim 8 saat durdu. Kol bolgesindeki yanik deri tutmadigi icin cok fazla dikis atilip zedelendiginden sonradan kanama yapmis kangren gbi simsiyah olmustu omuzum eger boyle devam ederse kolu kesmek zorunda kalacaklardi ama 2 haftaya toparladi.
Vucudumda hala onlarin izleri var hemde bir suru ama bunlar hayatımda bana hic engel olmadi. Cunku beni cok seven bir ailem cok seven arkadaslarim oldu. Evlendigimde de esim beni cok sevdiginden bunlari hic sorun etmedi. O yuzden hic uzulmeyin. İnsallah duzelecek ama duzelmesedr siz onu boyle sevdikce inanin bu onin icin hic bir zaman sorun olmaycak.

Back
X