Çocuk Hastalıkları yalvarıyorum lütfen okuyun

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bende aynısını düşünüyorum kolu bacağı olmayan bir sürü insan var diyorum ama kendim vicdanen kahroluyorum niye tutamadim diye
Benim de kizimin ayagina cay dokulmustu bebekken.eski konumda var ayagindaki izini gordukce cok uzuluyorum buyudukce gecer diyor babasi ama o an aklima geldikce kotu oluyorum cani yandigini dusunuyorum kendime de kiziyorum.simdi cok daha dikkatliyim hersey icin insallah sizler de sifa bulursunuz.

Son düzenleme:
Canım benim geçmiş olsun. İnş kesilmek zorunda kalınmaz iyileşir.

Eklem yeri değil tırnak bitiminden itibaren koptu ve parmağını hissediyor iğne batirdiklarinda
Ohooo tutar o canım sen baska doktora git bence hemen cunku bize doktor eklem yerleri haric bir yerinden kesilirse tutar demisti tabi bazı doktorlar işini iyi yapmazsa tutmaz baska doktora git üniversite arastırman hastaneleri yok mu sizin orda oralara git parmağının yarım olması cok zor gercekten ve olunuz daha küçük

Tez zamanda eski sagligina kavussun insallh dualarimiz sizinle. Kendinizi suclamayin olacagin onune geçemezsiniz. Elbette kimse yavrusunun kilina zarar gelsin istemez ama bu kadar yipratmayin kendinizi.
Küçükken uzerime kaynar su dökülmüştü govde kismimin sol tarafi komple yandi hemde 3. Derece. Sonra koltuk alti govdeye kaynadi tavugun kanadi gibi dusunun. 10 yasima geldigimde ameliyatla orayi ayirdilar ve 100 den fazla dikis vardi. Ameliyatim 8 saat durdu. Kol bolgesindeki yanik deri tutmadigi icin cok fazla dikis atilip zedelendiginden sonradan kanama yapmis kangren gbi simsiyah olmustu omuzum eger boyle devam ederse kolu kesmek zorunda kalacaklardi ama 2 haftaya toparladi.
Vucudumda hala onlarin izleri var hemde bir suru ama bunlar hayatımda bana hic engel olmadi. Cunku beni cok seven bir ailem cok seven arkadaslarim oldu. Evlendigimde de esim beni cok sevdiginden bunlari hic sorun etmedi. O yuzden hic uzulmeyin. İnsallah duzelecek ama duzelmesedr siz onu boyle sevdikce inanin bu onin icin hic bir zaman sorun olmaycak.
Offf sizede çok geçmiş olsun kardeşim haklısınız beterin veteriner var diyorum bende ama annelik güdüsü işte ..senin adına çok sevindim inşaallah ömür boyu seni he seven insanlar hayatında olur...

Benim de kizimin ayagina cay dokulmustu bebekken.eski konumda var ayagindaki izini gordukce cok uzuluyorum buyudukce gecer diyor babasi ama o an aklima geldikce kotu oluyorum cani yandigini dusunuyorum kendime de kiziyorum.simdi cok daha dikkatliyim hersey icin insallah sizler de sifa bulursunuz.
İnşaallah canım evet insan kötü oluyor gerçekten

Ohooo tutar o canım sen baska doktora git bence hemen cunku bize doktor eklem yerleri haric bir yerinden kesilirse tutar demisti tabi bazı doktorlar işini iyi yapmazsa tutmaz baska doktora git üniversite arastırman hastaneleri yok mu sizin orda oralara git parmağının yarım olması cok zor gercekten ve olunuz daha küçük
Evet daha çok küçük araştırma bize çok uzakta biryerde dediğim gibi birçok doktorla irtibat halindeyiz hepsinin dediği o pis kanın dışarı akitilmasi bunun için 2 doktorda sülük tavsiye etti iki gündür sülük atıyorlar hafif hafif kanıyor ama parmağın rengi hala siyah inşaallah açılır

tıp fakültelerini ve araştırma hastanelerini tercih edin.
inşallah en kısa zamanda tutar düzelir.
anladığım kadarıyla daha küçük inşallah vücudu kabullenir daha fazla vakit geçmeden..
şu anda iğne battığında hissediyormuş Allahtan ümit kesilmez,dua edin. şifa diliyorum.

tıp fakültelerini ve araştırma hastanelerini tercih edin.
inşallah en kısa zamanda tutar düzelir.
anladığım kadarıyla daha küçük inşallah vücudu kabullenir daha fazla vakit geçmeden..
şu anda iğne battığında hissediyormuş Allahtan ümit kesilmez,dua edin. şifa diliyorum.
Amin inşaallah Allah razi olsun canım öyle herşey mevladan inşaallah hayırlı kapılar açar Allah'ım bize

İçim titredi :KK43: coook coook geçmiş olsun rabbim size kuvvet sabır versin cok üzüldüm allahin izniyle tutar parmak ve cabucak iyileşir yavrum ya allah yardimciniz olsun dualarim sizinle

Erkek kardesiminde ayagina mermer dusmustu ayak baş parmak kopmadu ama tırnağının ust tarafi kopmuştu dikis attilar et sonra kaynadı iyileşti acinizi yasamistim umarim sizde birgun boyle iyileşmis bir vaziyette gecmisi sadece kötü bir ani olarak hatirlarsiniz

Çook geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah dualarım seninle inşallah bian önce iyileşir hayırlı haberler verirsin bize..Allah yardımcınız olsun

Mutlaka baska doktora goturun mutlaka arastirma universte hastanelerivs.bir doktora guvenmiyorum ben ve Allah sifa versin insaAllah birsey olmaz

Kıyamam yavruma.Genelde duyduğum dikilince uyum sağlıyo tekrar,düzeliyor.Allah yardımcınız olsun.Insallah düzelir atlatırsınız.Dualarım sizinle.Evlatlarımıza birşey olmasın.Her daim Allaha emanet olsunlar inşallah.Aminnn...

İçim titredi :KK43: coook coook geçmiş olsun rabbim size kuvvet sabır versin cok üzüldüm allahin izniyle tutar parmak ve cabucak iyileşir yavrum ya allah yardimciniz olsun dualarim sizinle

Erkek kardesiminde ayagina mermer dusmustu ayak baş parmak kopmadu ama tırnağının ust tarafi kopmuştu dikis attilar et sonra kaynadı iyileşti acinizi yasamistim umarim sizde birgun boyle iyileşmis bir vaziyette gecmisi sadece kötü bir ani olarak hatirlarsiniz
İnşaallah ya inşaallah dört gözle bekliyorum o günleri

Kıyamam yavruma.Genelde duyduğum dikilince uyum sağlıyo tekrar,düzeliyor.Allah yardımcınız olsun.Insallah düzelir atlatırsınız.Dualarım sizinle.Evlatlarımıza birşey olmasın.Her daim Allaha emanet olsunlar inşallah.Aminnn...
Amin inşaallah canım amin

Back
X