Teşekkür ederim canım biz dogudayiz ama İstanbul'da ailem var ve İstanbul'dan bir kaç doktorla irtibat halindeyiz şimdilik durumu stabil onlarin yapacaklari tedavileri şuanda burada yapılıyor gerekli bir durumda götürmeye hazırız elbette...dediğiniz doktorda aklımda çok teşekkür ederim çok sağolunLutden kusura bakmayın cok mesaj birikmiş okuyamadım hangi sehirdesiniz. Cok gecmis olsun. Bilmiyorim uzak misiniz ama istanbulda prof hayati durmus var. Özellikle el cerrahisinde bir numara. Benim de 4 yaşındayken basima benzer birsey gelmis. Üstünden 20 seneden fazla zaman geçti hic sorunum yok. Sahane bir cerrahtir. Ne yapin edin mutlaka ona gorunun
Benim oğlumun da 9 aylıkken tırnak dibinden %90 koptu. Esim sağlık memuru. Evde dikti. Bir kaç güne bir iğne batırarak kanatlı siyah yeri. Çok dua ettik. Tırnak olduğu gibi çıkmıştı. Kemik görünüyordu. Çok şükür düzeldi. Azıcık yamuk parmak ucu ama tırnak şekli ve parmak ucu yerinde. Bizim de günlerce siyah durdu. Ben düştü düşecek diye bekliyordum. İyileşti gitti zamanla. Çok uzun sürdü ama.
Allah yardimciniz olsun insaAllah parmagi eski haline doner5gun önce Oğlumun parmağı koptu diktiler 5gundur hastahanede yatıyorduk bugün çıktık.oglumun parmağı 2 gundur simsiyah doktor pek ümitli konuşmuyor parmak tutmaz gibi konuşuyor için paramparça aklımı kaybedeceğim evladıma baktıkça mahfoluyorum birinin ağzından iyi birşey çıkacak diye bekliyorum lütfen aranızda doktor olan veya başına böyle birşey gelen var mı bana birşey söyleyin oğlumun parmağını kesecekler mi günlerdir ağlamaktan helak oldum
Arkadaşım yeni gördüm mesajını.bir delikanlının parmağı kazada feci şekilde ezilmiş,doktor hemen kesecekmiş,genç yalvarmış,biraz zaman verin ne olur,çok gencimsakat kalırım diye.Doktor dıkmiş,bir hafta sonra görmüşki parmak simsiyah,demiş bir hafta sonra kesilecek mecburen.Duyan birisi gence halis zeytinyağında bekletilmiş,yıllık kudret narı sürmesini tavsiye etmiş.Çocuk ondan sürmüş bir hafta,doktor açtığında parmağın renginin açılmaya,pembeleşmeye başladığını görmüş.Sebebini öğrenince şaşırmış,ve tavsiye eden yengeye selam yollamış.O çocuk işe girmiş,çalışıyor ve o zamandan beri her bayram o kadını arıyormuş,yazmak istedim,belki faydası olur.5gun önce Oğlumun parmağı koptu diktiler 5gundur hastahanede yatıyorduk bugün çıktık.oglumun parmağı 2 gundur simsiyah doktor pek ümitli konuşmuyor parmak tutmaz gibi konuşuyor için paramparça aklımı kaybedeceğim evladıma baktıkça mahfoluyorum birinin ağzından iyi birşey çıkacak diye bekliyorum lütfen aranızda doktor olan veya başına böyle birşey gelen var mı bana birşey söyleyin oğlumun parmağını kesecekler mi günlerdir ağlamaktan helak oldum
Eşim sağlık memuru, acil cerrahi müdahalede çalışıyor. Yaralanmalarda doktordan çok sağlık çalışanları mudahele eder hastanelerde. Eşim de ben de deneyimliyiz. Evde malzemelerimiz vardı ve tabii ki de uyuşturduk. Hastane araba ile 25 dk uzaklıkta, dokuların ölmemesi için evde müdahale ettik.Yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiorum
Cerrah olmadan hemde ev ortamında dikmeye nasıl cesaret ettiniz?
Evde uyuşturarak mı diktiniz?
Resmen risk almışsınız. Ya tutmasaydı? Keşke doktora gitseydiniz. Şimdi tamamen iyileşti mi bari kuzunun parmağı?
Eşim sağlık memuru, acil cerrahi müdahalede çalışıyor. Yaralanmalarda doktordan çok sağlık çalışanları mudahele eder hastanelerde. Eşim de ben de deneyimliyiz. Evde malzemelerimiz vardı ve tabii ki de uyuşturduk. Hastane araba ile 25 dk uzaklıkta, dokuların ölmemesi için evde müdahale ettik.
Canım allahım şifalar versin evladın için duva edeceğiz şimdi inşallah bir an önce düzelir5gun önce Oğlumun parmağı koptu diktiler 5gundur hastahanede yatıyorduk bugün çıktık.oglumun parmağı 2 gundur simsiyah doktor pek ümitli konuşmuyor parmak tutmaz gibi konuşuyor için paramparça aklımı kaybedeceğim evladıma baktıkça mahfoluyorum birinin ağzından iyi birşey çıkacak diye bekliyorum lütfen aranızda doktor olan veya başına böyle birşey gelen var mı bana birşey söyleyin oğlumun parmağını kesecekler mi günlerdir ağlamaktan helak oldum
Canım nerde yaşıyorsunuz İzmir'deyseniz EMOT var el mikrocerrahi hastanesi, oraya bir götür istersen ya da oradan bir doktorlar görüşmeye çalışıp durumunuzu anlatın, çok iyi bir hastane , bizim işyerinden de bir arkadaşın parmağının ucu kopmuştu , hemen oraya götürüldü İzmir'de bilindik bir yer çünkü, şuan çok şükür hiçbir problemi yok, inşallah tez zamanda oğlunuz da sağlığına kavuşur Allah büyük ümidinizi yitirmeyin bir an önce araştırmaya başlayın..5gun önce Oğlumun parmağı koptu diktiler 5gundur hastahanede yatıyorduk bugün çıktık.oglumun parmağı 2 gundur simsiyah doktor pek ümitli konuşmuyor parmak tutmaz gibi konuşuyor için paramparça aklımı kaybedeceğim evladıma baktıkça mahfoluyorum birinin ağzından iyi birşey çıkacak diye bekliyorum lütfen aranızda doktor olan veya başına böyle birşey gelen var mı bana birşey söyleyin oğlumun parmağını kesecekler mi günlerdir ağlamaktan helak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?