- 12 Mayıs 2020
- 39
- 7
- 1
- Konu Sahibi yagmuryagmur
-
Zaten sanırım dediğiniz sebepten diğer ilişkimde pek sağlıklı olmadı. Ama psikolojik olarak bu durumdayım şuanSimdi siz başkası ile görüştüğünuz için mi "pis tüh kaka" misiniz? Başkalarını bu kadar büyütüp, kendinizi bu kadar küçültugunuz sürece hiçbir sağlıklı ilişkiniz olmaz
Bilmiyorum bana öyle yansıttı kendini. Bir yıl boyunca hiçbir hatasını görmedim. Ayrılınca bile arkadaşları birini ayarlamaya çalışmış ama yok demiş .. Sürekli kendimi suçluyorumonu her seyden cok sevme,
bak bir kez ayrilmissin, basa cikamamissin,
yeniden iliskiye baslayacaksaniz bile adami hint kumasi gibi gormeyi birak.
22. Bilmiyorum kendini öyle yansıttı bana diğerlerinden farklı gibi, hiçbir hatasını görmedim. Hatta arkadaşları birini ayarlamaya çalıştı o yok dedi felan ve hiç ilişkisi de olmamış biriAbartmayın normal erkek işte.Yaş kaç?
Bilmiyorum bana öyle yansıttı kendini. Bir yıl boyunca hiçbir hatasını görmedim. Ayrılınca bile arkadaşları birini ayarlamaya çalışmış ama yok demiş .. Sürekli kendimi suçluyorum
Zaten sanırım dediğiniz sebepten diğer ilişkimde pek sağlıklı olmadı. Ama psikolojik olarak bu durumdayım şuançok çaresiz hissediyorum
Cok gencsin daha.Karşındaki de öyle mükemmel biri değildir zaten.Yoluna bak bence.22. Bilmiyorum kendini öyle yansıttı bana diğerlerinden farklı gibi, hiçbir hatasını görmedim. Hatta arkadaşları birini ayarlamaya çalıştı o yok dedi felan ve hiç ilişkisi de olmamış biri
Ben biraz baskıcıydım o sebepten soğukluk girdi ama tekrar başlasak böyle olmam galiba. Ama başlarsak içimde sürekli ona hata yapmışım gibi bir şey içimi kemirecek sankiNiye bu kadar abarttığınızı anlamadım. Yaşınız küçük galiba. Adamı aldatmamışsınız sonuçta. Ayrı iken başkasıyla görüşmüşsünüz.
Eski sevgilinizle sırf bu yüzden mutlu olamıyorsanız çok yanlış düşünüyorsunuz. Başka sebeplerden araya soğukluk girdiyse de zorlamayın. İyi bir insan olması ilişkide mutlu olacağınız anlamına gelmez.
Bende mantıken böyle diyorum ama kalbime söz geçmiyorTam da sizin dediğiniz gibi yorumluyorum. O dediğiniz gibi çok doğru biriyse, siz de çok baskıcı biriyseniz birlikte olmamalisiniz. Çocuk bı cesaret terketmiş sizi, bırakın öyle kalsin
Bende en başta kimseyle olmak istemedim başkasını sevemez gibiydim. Ama o acıyla başa çıkamadım mesaj atasım geliyordu ve gururuma yediremiyordum. Keşke dediğiniz gibi kimseyi almasaydım ama yapamadımAyrılktan sonra enaz 1 yl yeni bir ilişkiye kapalı olmak gerekir ki doğru kararlar verilsin.. eğer kaybetmek istemiyorsanız yapmanız gereken şey önceki hatalarınızı yapmamanız
Olan oldu canınızı sıkmayın önünüze bakın sizBende en başta kimseyle olmak istemedim başkasını sevemez gibiydim. Ama o acıyla başa çıkamadım mesaj atasım geliyordu ve gururuma yediremiyordum. Keşke dediğiniz gibi kimseyi almasaydım ama yapamadım
İlişki sırasında biraz baskıcıydım. Sonrasında da o hayatına birini almadı ama ben aldımSen yanlış olarak ne , neler yaptın ki kendini kötü olarak lanse ediyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?