Yalvarmalarima rağmen dönmüyor

Hayirdir arkadaşım her gün farklı bir şey uyduruyosun. Konuyu ayakta tutmaya mi çalışıyorsun nedir ? Yok erkek değil bilmem ne. Bdv deki bütün konuları kendi konunda topladın resmen. Neyse dökümanın temiz değilse gösterme. Sen bana güvenmiyomusun de çirkeflik yap üste çık. O kadar şeyi yapan bunu da yapsın bi zahmet..

Hayirdir arkadaşım her gün farklı bir şey uyduruyosun. Konuyu ayakta tutmaya mi çalışıyorsun nedir ? Yok erkek değil bilmem ne. Bdv deki bütün konuları kendi konunda topladın resmen. Neyse dökümanın temiz değilse gösterme. Sen bana güvenmiyomusun de çirkeflik yap üste çık. O kadar şeyi yapan bunu da yapsın bi zahmet..
Hayir canım ne münasebet gelismeleri anlatiyorum işte dün öyle dedi akşamın da bunu dedi olay bundan ibaret arkadaş larimda var konuştuğum erkek normal arkadaş ama onlardan şüphelenecegi için korkuyorum

psikolojin bana pek normalmis gibi gelmedi actigin konulari baz aldigimda bir uzmanla görüsmeye ihtiyacin var sanki

Yalvariyosun diye donmuyo zaten.
Birazcik gururlu ol, o terk ediyo sen yalvariyosun olacak is mi? ?
Ayrica kadinlarin adamlarin pesinden kosmasinida anlamıyorum cidden?
Yapmayin etmeyin yaaa... hayvanlar bile dişisinin pesinden kosuyo yani doganin kanunu bu!
KADIN KACAR ERKEK PAÇASI YIYOSA KOVALAR.
sakin arama,bekle geldiğinde de hemen atlama bence

Yalvariyosun diye donmuyo zaten.
Birazcik gururlu ol, o terk ediyo sen yalvariyosun olacak is mi? ?
Ayrica kadinlarin adamlarin pesinden kosmasinida anlamıyorum cidden?
Yapmayin etmeyin yaaa... hayvanlar bile dişisinin pesinden kosuyo yani doganin kanunu bu!
KADIN KACAR ERKEK PAÇASI YIYOSA KOVALAR.
sakin arama,bekle geldiğinde de hemen atlama bence
Ben terk ettim sonra ben döndüm biraz sabretseydim donebilirdi şimdi ben yalvardim diye kendi dönmüyor

Back
X