avatarın dikkatimi çekti bu msj dan sonra nedense
seks yapmak yasakalanabilir bir şey mi ki?
ben de onu anlamlandıramadığım için sordum .
Çok komik olurdu zaten.
Bu apartmanda sex yasak
konu sahibi 'yaptıkları şey zaten apartman kurallarına aykırı' demişti de ben de ona istinaden sormuştum. cevap gelmedi.
Anladım arkadaşım dalga geçme amaçlı demedim zaten.
Çok sevimli geldi.
Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın....
aa yok ya rica ederim :) bence konu sahibi onu ima etti gibi geldi de.
Bögurene degilde bogurtene bakacasin bacim,esin bi citlatsin oglum ne yasiyonuz falan diye,
bizimkiler kose bucak kacarkene,millet cosuyo anam.Ahhhh necmi ahhhh.)
Ç.kün kurusun mu çok güldüm buna
YOK EVLİ DİYE DİYEN OLMAMIŞOkumadım ama, sana ne kıskanıyorsun değil mi ne güzel sevişiyorlar işte diyenler oldu mu?
Daha önce böyle bir konuda olmuştu da :)
YOK EVLİ DİYE DİYEN OLMAMIŞ
bilmem öyle yazıyoduEvli olana diyen de vardı. :)
Her evlinin seks hayatı süper değil sonuçta
allah esırgesınEşimle her gün yan komşumuzdan gelen seslere maruz kalıyoruz. Yanda eşimin de tanıdığı bekar bir arkadaşı var pek samimi değiller. Adamın kız arkadaşı varmış. Her gün belli saatlerde geliyor. Biz geldiğini çok fazla ses çıkaran topuklu ayakkabılarından anlıyoruzSorun gelmesi ya da ayakkabı sesi değil evden yükselen seks sesleri. Her gün istisnasız bu seslere maruz kalıyoruz. Bıktık, hem deli gibi kavga ediyorlar, hem de deli gibi.....psikolojim bozuldu resmen. Kadının acayip de kalın bir sesi var. Sürekli inliyor. En son dün akşam saat 7 gibiydi mutfakta eşimle yemek hazırlıyoruz bunlar gene başladılar. Ben dayanamadım 'ohaa aile var burda' diye bağırdım. Eşim de tabak çanak seslerini abarttı. Tabi hemen sesler kesildi. Kesinlikle dikkat etmiyorlar kızlar. Biz onların yatak odasını bilmeye mecbur muyuz?
iyide horultuyla bu bir değil ki pekala böğürmeyi biraz daha frenleyebilirlerben yan komşunun horlamasını duyuyorum, yöneticiye de şikayet edilmezki :) lütfen sessiz horlayın :) yan komşu sesleri bitmez, başka yere taşınsan orada aynı olacak. merak ettiğim ses yalıtımı olan evlerde bu durum oluyor mu...
Daha fazlasıyla karşılık verin siz de....Eşimle her gün yan komşumuzdan gelen seslere maruz kalıyoruz. Yanda eşimin de tanıdığı bekar bir arkadaşı var pek samimi değiller. Adamın kız arkadaşı varmış. Her gün belli saatlerde geliyor. Biz geldiğini çok fazla ses çıkaran topuklu ayakkabılarından anlıyoruzSorun gelmesi ya da ayakkabı sesi değil evden yükselen seks sesleri. Her gün istisnasız bu seslere maruz kalıyoruz. Bıktık, hem deli gibi kavga ediyorlar, hem de deli gibi.....psikolojim bozuldu resmen. Kadının acayip de kalın bir sesi var. Sürekli inliyor. En son dün akşam saat 7 gibiydi mutfakta eşimle yemek hazırlıyoruz bunlar gene başladılar. Ben dayanamadım 'ohaa aile var burda' diye bağırdım. Eşim de tabak çanak seslerini abarttı. Tabi hemen sesler kesildi. Kesinlikle dikkat etmiyorlar kızlar. Biz onların yatak odasını bilmeye mecbur muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?