millet korkar artık çıkan seslerden iki katını düşünemiyorumDaha fazlasıyla karşılık verin siz de....
Demedim ama içimden geçti.Okumadım ama, sana ne kıskanıyorsun değil mi ne güzel sevişiyorlar işte diyenler oldu mu?
Daha önce böyle bir konuda olmuştu da :)
Sen çok yaşa e miBazi yorumlara cok guldum ya harikasinizvalla bizimde oturdugumuz sitede igrenc bir planlama var. bizim salonun bitisigi komsunun wc si. Yani keske seks seslerini dinleseydik birde koltugumun oldugu yerde gomme rezervuar vardi. Tam kulagimin dibin fossss diye sifonu cekiyordu canim komsum. Birde surekli wc de konusmasi aman aman ;D sonunda ses yalitimi yaptirdik rahatim :)) tavsiye ederim.
Bazi yorumlara cok guldum ya harikasinizvalla bizimde oturdugumuz sitede igrenc bir planlama var. bizim salonun bitisigi komsunun wc si. Yani keske seks seslerini dinleseydik birde koltugumun oldugu yerde gomme rezervuar vardi. Tam kulagimin dibin fossss diye sifonu cekiyordu canim komsum. Birde surekli wc de konusmasi aman aman ;D sonunda ses yalitimi yaptirdik rahatim :)) tavsiye ederim.
Hic bu açıdan düşünmemistimBukadar cok sesli olması aslınsa cokta iyi cinsel birlikteliginin olmadgı göstergesi
Uyku onemliAy en sevdiğim konu...
Ama sessiz kalmış buralar 13 sayfa az yahu.
Gece gürültü yapmıyorlar ve siz rahat uyuyabiliyorsanız takmayın kafaya bence
Uyku onemliEnerji icin kaliteli yasam icin
Yemek saatinde yapıyorlarmış amaHerhalde akıllım. Uyutmasa sorun olurdu ama uyku saatinde yapmiyormus bunnar neyse ki.
Yemek saatinde yapıyorlarmış ama
Uyku arasinda daha kolay olurdu ya genel olay mahalindeykenHerhalde akıllım. Uyutmasa sorun olurdu ama uyku saatinde yapmiyormus bunnar neyse ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?