Yan komşudan gelen sesler :P

• Konu Sahibi Konu Sahibi Feron
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ooo..
Çılgınca kavga, çılgınca seks..
İyiyimiş.
Allah komşulara sabır versin.

aaaa o neydi gızzzz

Bazi yorumlara cok guldum ya harikasiniz valla bizimde oturdugumuz sitede igrenc bir planlama var. bizim salonun bitisigi komsunun wc si. Yani keske seks seslerini dinleseydik birde koltugumun oldugu yerde gomme rezervuar vardi. Tam kulagimin dibin fossss diye sifonu cekiyordu canim komsum. Birde surekli wc de konusmasi aman aman ;D sonunda ses yalitimi yaptirdik rahatim :)) tavsiye ederim.

Sen çok yaşa e mi

Ay en sevdiğim konu...

Ama sessiz kalmış buralar 13 sayfa az yahu.

Gece gürültü yapmıyorlar ve siz rahat uyuyabiliyorsanız takmayın kafaya bence

Bukadar cok sesli olması aslınsa cokta iyi cinsel birlikteliginin olmadgı göstergesi

Malzemeden kısıp duvarlara izolasyon ses yalıtımı yapmazlarsa olacağı budur tabii

bu daha betermiş

Tövbe tövbe :)) bizimde komşular yeni evlendiğinde çok ses geliyordu, bir de nasıl ciğer varsa ebattan kaynaklı herhalde resmen benim yatak odamda olup bitiyor hissi vardı .. Bir gün denk geldi apartmanda abla sohbet ederken valla direkt yüzüne söyledim abla çok ses geliyor geceleri diye o gün bu gundur ses gelmez oldu meğer yatak odalarını diğer tarafa taşımışlar

bızımde yandn allttan ck ses ger duvarlar ınce heralde ama daha o tlu bı ses gelmedı... öle bısey olsa kenslkle uyarırım yada duvara vurur hemen. onlarımı dnlıcem bıde esıme dnletecemmmm

Ayh tovbe kizlar neguzel kaynatmissinz bu komsu benmiyimdie dusundm ama ben ewliym ustelik bogurmek baska bisey biz ilk ewlendimz zaman cahillikten biraz abartmisiz ki asagidaki teyze bana kapima gelio kizim azicik sessiz şaaapin biz duyuyoz asagida bekar oglum var dediydi Sonra o teyze tasindi yeni ewli cift geldi ayan ogretmen eside ne is yapio bilmiom da gelen gdeni aratrmis derler ahh teyzemm ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…