- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
Madem bu kadar yakin her ses duyuluyor..sizde ses geldiginde,bu ney ya,bu kadar da olmaz artik,ben bunlarin herseylerine sahit olmak zorunda miyim bu ne terbiyesizlik filan diye konusun yuksek sesle. Muhakkak bunu da duyarlar..bir ceki duzen verirler heralde kendilerine. Iyi ki evli degillermis.surekli surekli duymak daha kotu. Baktiniz olmadi,oda degisin baska bos odaniz varsa tabi.
Başlıktanda anlaşılcağı gibi çıkardıkları sesler genelde sevişme sesleri :/
Yatak odalarımız yan yana ve gece başka hiç bi ses olmadığından dolayı direk sesler açıkca duyuluyor.Ben çalışan bi insanım ve sabh 6:30 da kalkıyorum.Bunlar 3-5 arası aktivitedeler.Konuşma gülüşme inleme sesleri karışık.Ara ara oluyo böle kız her zaman gelmiyo adamın evine sanırım.Ve ben uyuyamıyorumDün gece kalktım off dedim bni duydular.Bize mi dedi fln dediler bnde tek yaşadıgımdan şimdi kalkıp gelirler bi olay cıkar diye üstelemedim ve salonda yattım.Bu durumu kime nasıl şikayet etmeliyim ? Her hangi bi önerisi olan var mı :/ Ne yapıcağımı bilemiyorum...
yani zor bir durum olsada buna çare bulmanız imkansızonlar elbet o işi yapacaklar. talihsiz olay okdar bitişik ve sesin karşı tarafa gittiği bir yerde ikamet etmek ya evi yada odayı değiştirin derim neticede herkesin özel hayatı nasıl söylenirki ?
Hatırlıyorsan bir ara yine konu açılmıştı,konu sahibine komşusu söylemiş sesiniz bize geliyor diye uyarmış konu sahibini,ve konuya yorum yapanların çoğu uyarı yapan komşuyu suçlamıştı,şimdide konuş diyorlar ama konuşunca yine konuşan suçlu oluyor.Yine bi ses vakasi
HahahaHatırlıyorsan bir ara yine konu açılmıştı,konu sahibine komşusu söylemiş sesiniz bize geliyor diye uyarmış konu sahibini,ve konuya yorum yapanların çoğu uyarı yapan komşuyu suçlamıştı,şimdide konuş diyorlar ama konuşunca yine konuşan suçlu oluyor.
Yoruma bayildim yaSimdi komsudada suc yok.
Düdükleme saatlerine karisamayiz ki.
Oturdugunuz evi degismeniz lazim.
Insan tirt yapmaya korkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?