İyide gece 3-5te yapiyorlar iste herkesin uyudugu bir saat.
Daha ne yapsinlar istedikleri gibi hayatlarini yasamasinlar mi?
Bana komsular dusuncesiz gelmedi oyle olsa bu saatleri secmezler zaten..
Ayrica sorun komsuda degil binada..
Off deyince bile duyuluyorsa tv seside gelir konusma sesleride gelir her ses gelir yani..
Ayrica o saate kadar uyanik kalan bir cift ya aralarinda sohbet ediyorlardir yada tv izliyorlardir..
Bunlarin seside gelmesi gerekir sonucta ama illede sevisme sesinden rahatsiz oldunuz..
Son cumleniz onlar icinde gecerli..Yatak odalarımız yan yana salonlarımız degl ztn sadce sevişmiyolar gülüşüp bağırışıyolar aynı zamanda.Kimsenn özel hayatına bşy dedigim yok ama var gücüyle bi insan cekinmeden bagırmamalı bnce her şeyin bi dozajı varbn hayatımı onların sevişmesine göre mi planlicam bunu demek istiyosnz ozman siz
Ay cok tatlisin hic gulecegim yoktu bi taraftanda sikici bir durum hahahaYatak odalarımız yan yana salonlarımız degl ztn sadce sevişmiyolar gülüşüp bağırışıyolar aynı zamanda.Kimsenn özel hayatına bşy dedigim yok ama var gücüyle bi insan cekinmeden bagırmamalı bnce her şeyin bi dozajı varbn hayatımı onların sevişmesine göre mi planlicam bunu demek istiyosnz ozman siz
Son cumleniz onlar icinde gecerli..
Onlarda size gore mi hayatlarini planlicaklar..
Klavyeden cemkirmekle olmuyor o oyle..Toplu bi yerde yaşanıyosa evet ona göre ayarlicak gerekiyosa.Ben nasıl haftasonu işim gücüm var yapmam gerekiyoken temizlik yapmak için 12-1 saatini bekliyosam onlarda duyarlı olcak.Ses cıkarıyosada var gücüyle cıkarmicak gülüyosada o saatte öle gülmicek bu bi adaptır yani kusura bakma
Klavyeden cemkirmekle olmuyor o oyle..
Bana ne atar yapiyorsunuz..
Okadar atarliysaniz soyle boyle gerekiyor diyebiliyorsaniz dayanin kapilarina..
Başlıktanda anlaşılcağı gibi çıkardıkları sesler genelde sevişme sesleri :/
Yatak odalarımız yan yana ve gece başka hiç bi ses olmadığından dolayı direk sesler açıkca duyuluyor.Ben çalışan bi insanım ve sabh 6:30 da kalkıyorum.Bunlar 3-5 arası aktivitedeler.Konuşma gülüşme inleme sesleri karışık.Ara ara oluyo böle kız her zaman gelmiyo adamın evine sanırım.Ve ben uyuyamıyorumDün gece kalktım off dedim bni duydular.Bize mi dedi fln dediler bnde tek yaşadıgımdan şimdi kalkıp gelirler bi olay cıkar diye üstelemedim ve salonda yattım.Bu durumu kime nasıl şikayet etmeliyim ? Her hangi bi önerisi olan var mı :/ Ne yapıcağımı bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?