- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
Kulak tıkacı kullanın...insanlar belli ki mutlu gidip yöneticiye sevışıyorlar diye mi şikayet edeceksiniz :)))Başlıktanda anlaşılcağı gibi çıkardıkları sesler genelde sevişme sesleri :/
Yatak odalarımız yan yana ve gece başka hiç bi ses olmadığından dolayı direk sesler açıkca duyuluyor.Ben çalışan bi insanım ve sabh 6:30 da kalkıyorum.Bunlar 3-5 arası aktivitedeler.Konuşma gülüşme inleme sesleri karışık.Ara ara oluyo böle kız her zaman gelmiyo adamın evine sanırım.Ve ben uyuyamıyorumDün gece kalktım off dedim bni duydular.Bize mi dedi fln dediler bnde tek yaşadıgımdan şimdi kalkıp gelirler bi olay cıkar diye üstelemedim ve salonda yattım.Bu durumu kime nasıl şikayet etmeliyim ? Her hangi bi önerisi olan var mı :/ Ne yapıcağımı bilemiyorum...
Yalıtım o kadar kötüyse evli bir çift taşındığında da ayñı sorun olacak ya da sevişme saatlerini sizi uykunuza göre ayarlayacaklar :)))Başlıktanda anlaşılcağı gibi çıkardıkları sesler genelde sevişme sesleri :/
Yatak odalarımız yan yana ve gece başka hiç bi ses olmadığından dolayı direk sesler açıkca duyuluyor.Ben çalışan bi insanım ve sabh 6:30 da kalkıyorum.Bunlar 3-5 arası aktivitedeler.Konuşma gülüşme inleme sesleri karışık.Ara ara oluyo böle kız her zaman gelmiyo adamın evine sanırım.Ve ben uyuyamıyorumDün gece kalktım off dedim bni duydular.Bize mi dedi fln dediler bnde tek yaşadıgımdan şimdi kalkıp gelirler bi olay cıkar diye üstelemedim ve salonda yattım.Bu durumu kime nasıl şikayet etmeliyim ? Her hangi bi önerisi olan var mı :/ Ne yapıcağımı bilemiyorum...
Büyük sitelerde olabiliyor,benim oturduğum sitede büyük bir site ve 300 üzerinde daire var toplam.o değil de...453 daire nasıl oluyor bir gösterin bana
Güvenlik ilgilenmez canım gelen ses yada gürültülerle,yönetici ilgilenir onlar yönetici uyarır gerekirse ama güvenlik ilgilenmez.Sessiz konuşsa duyulmaz ama normal odada konuşma sesleri duyuluyo ztn bide kadın bagırıyo hani duyulmama ihtimali yok gibi bşy o saatte genel anlamda başka ses olmaz ztn daha iyi cıkar sesler oyüzden.Yöneticiylede konuştum sen sakın muhattap olma ses duydugun zaman tıklat olmazsa güvenliğe haber ver ses duyuyorm rahatsz oluyorm diye dedi.O saatte seni öle rahatsz etmemeleri lazım öle şey olmaz dedi yöneticide :)
Haftaiçi saat 3-5te mi? Vay arkadaş ya, ne azim varmış komşularınızda
O değil de şu başlıklar yüzünden paranoyak oldum resmen, evde ses çıkarmaya korkuyorumGerçi benim komşumun sevişme sesi bana geliyor, iade-i ses olur en kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?