- 25 Nisan 2017
- 65
- 1.711
- 103
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic sesleri cikacak kadar zevk alamadiklari icin uzulmek lazim benceYatakta ölü balık gibi yatarsanız ses falan çıkmaz zatenbirde rol yapıyorlarmış mış
hey Allahım bu kafalara nasıl ulaşıyorsunuz bacılar
![]()
Hic sesleri cikacak kadar zevk alamadiklari icin uzulmek lazim bence![]()
O evin hanımı değil mi ki :)) ses çıkaransaçmalama ne zevki bebek doğurmak için o bikere
Konu sahibi sizde ya hafifçe vurun veya söyleyin ama yukarda konuşsalar duyuyoruz biz bu sevişmede filmlerdeki gibi saatlerce sürmüyor biraz dayanın yeni evliler bide kıyamam![]()
AnlamadımO evin hanımı değil mi ki :)) ses çıkaran
Neyyyy2 3 gündür devam eden ve o sesleri çıkaran kişi.. eve farklı kişileri almış olabilir mi ki diye düşünmeden edemiyorum. Yani bir gün alınan zevk i 2.gun aynı havalarda olması şüphe uyandırdı.
Sadece bir düşünce :))Neyyyyşaka herlade bu kadına bi bunu dememiştiniz
![]()
aynen.. onlarda utanıp ses çıkarmazlar...Benim oturduğum evin de duvarları çok ince, konuşma sesleri de geliyor. Aynı şekilde benim konuşmamı da komşular duyuyordur. Bilerek duyurmaya çalışmıyorlardır herhalde, duvara tıklatsanız duyulduğunu anladıkları için seslerini biraz düşürürler. Başka bir şey yapmaya gerek yok bence.
Bu arada birazdan milletin sevişmesine karışmayın, kavga sesi dinleyeceğine bunu dinle gibi durumu normal görenler gelecektir. Kavga sesi de dinlemek istemem, bunuda...
soğuk su içmiş kısık sesli idi, son gördüğümde..bizimde böyle bir komşumuz vardı. Sonra Sesi kesildi kadının :))
Niye olmasin ki anlamadim2 3 gündür devam eden ve o sesleri çıkaran kişi.. eve farklı kişileri almış olabilir mi ki diye düşünmeden edemiyorum. Yani bir gün alınan zevk i 2.gun aynı havalarda olması şüphe uyandırdı.
bilemedim ben anı 3 gün üst üste yaşamadığımdandır !!Niye olmasin ki anlamadim
SiZde birşey içmiş gibisinizsoğuk su içmiş kısık sesli idi, son gördüğümde..
Çok güldüm :))Aklıma bir anı geldi.annemin yıllar önce oturduğu apartman da böyleydi .iki bina arasındaki boşluktan çok ses gelirdi.bir gece adamın biri karısına çok ısrar ediyormuş sevişmek için kadında nazlaniyormus galiba bir saat sürmüş bu.annem delirmiş artık pencereyi açmış. "Anam kimsen verde sende kurtul bizde" diye bağırmış .ses kesilmiş tabi. :)