Yan komşunun yatak odası

Milletin sesinden çok neden bu duvarları bu kadar ince ve ses yalıtımsız yapıyor bu müteahhitler diye sorsak aslında daha çok sonuç alacağız gibi. Her yerde aynı sorun maalesef. Siz o sesler ben çocuk sesleri, kavga sesleri filan.

Hic sesleri cikacak kadar zevk alamadiklari icin uzulmek lazim bence :KK53:
:olamaz::olamaz: saçmalama ne zevki bebek doğurmak için o bikere :63:
Konu sahibi sizde ya hafifçe vurun veya söyleyin ama yukarda konuşsalar duyuyoruz biz bu sevişmede filmlerdeki gibi saatlerce sürmüyor biraz dayanın yeni evliler bide kıyamam :dondurma::dondurma:

:olamaz::olamaz: saçmalama ne zevki bebek doğurmak için o bikere :63:
Konu sahibi sizde ya hafifçe vurun veya söyleyin ama yukarda konuşsalar duyuyoruz biz bu sevişmede filmlerdeki gibi saatlerce sürmüyor biraz dayanın yeni evliler bide kıyamam :dondurma::dondurma:
O evin hanımı değil mi ki :)) ses çıkaran

2 3 gündür devam eden ve o sesleri çıkaran kişi.. eve farklı kişileri almış olabilir mi ki diye düşünmeden edemiyorum. Yani bir gün alınan zevk i 2.gun aynı havalarda olması şüphe uyandırdı.

Benim oturduğum evin de duvarları çok ince, konuşma sesleri de geliyor. Aynı şekilde benim konuşmamı da komşular duyuyordur. Bilerek duyurmaya çalışmıyorlardır herhalde, duvara tıklatsanız duyulduğunu anladıkları için seslerini biraz düşürürler. Başka bir şey yapmaya gerek yok bence.

Benim oturduğum evin de duvarları çok ince, konuşma sesleri de geliyor. Aynı şekilde benim konuşmamı da komşular duyuyordur. Bilerek duyurmaya çalışmıyorlardır herhalde, duvara tıklatsanız duyulduğunu anladıkları için seslerini biraz düşürürler. Başka bir şey yapmaya gerek yok bence.
aynen.. onlarda utanıp ses çıkarmazlar...

Duvarına yalıtım yaptır, kulağına tıkaç al, odanı değiştir, duvara vur, klasik müzik dinleyerek uyu vs vs ... farkında değillerdir hararetten

2 3 gündür devam eden ve o sesleri çıkaran kişi.. eve farklı kişileri almış olabilir mi ki diye düşünmeden edemiyorum. Yani bir gün alınan zevk i 2.gun aynı havalarda olması şüphe uyandırdı.
Niye olmasin ki anlamadim

Çığlıkla zevk arasında ilişki kurulması son derece mantıksız.Yükselmeyi çığlıkla mı ölçüyoruz?Belki duyulmayacak olsa ben de kendimi daha rahat bırakırım kontrolle ilgili bu tamamen..Ayrıca uyarıdan anlayacak kadar çekinmesi olan kişi zaten o derece yüksek çığlık atmaz diye düşünüyorum illa ki tahmin ediyor duyulduğunu..Evinde rahat etmek değil bu.Toplum içinde yaşamanın gerekliliklerini tanımamak..Dikkat ses değil mevzu, çığlık.

Aklıma bir anı geldi.annemin yıllar önce oturduğu apartman da böyleydi .iki bina arasındaki boşluktan çok ses gelirdi.bir gece adamın biri karısına çok ısrar ediyormuş sevişmek için kadında nazlaniyormus galiba bir saat sürmüş bu.annem delirmiş artık pencereyi açmış. "Anam kimsen verde sende kurtul bizde" diye bağırmış .ses kesilmiş tabi. :)
Çok güldüm :))

Back
X