Yan komşuu !!!

Sookiee

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
149
2
16
35
K.K.T.C.
İyi geceler hanimlar,beni bu saatte bu kadar sinirlendiren yan dairem. ögrenciyim.oturdugum apartmana bu sene tasindim. bütün dairelerde ögrenci. bulundugum katta 4 daire var. Yan dairemde abi kardes 1 erkek 1 kz kaliyorlar. gelen gidenin haddi hesabi yok. tamam gelene karismiyorum ama cok gürültüculer. sabah evden cikma seslerine uyaniyorum.gece seslerinden uyuyamiyorum. onu gectim sinav haftasi ders calisamiyorum seslerinden. vize haftamizda 2 kere kibarca uyardim tamam dediler onlarda mahcup sekilde ama yine ayni yine ayni. ben basta iyi niyetli olduklarini sanmistim ama kizin en yakin arkadasi erkek arkadasimin apartmaninda oturuyordu gecen sene ve erkek arkadasima takmisti. zirt pirt birseyler istemeye geliyordu kapisina acik sacik kiyafetlerle. kiz benim burada oturdugumi gorunce yan komsum kizi gazliyor sanirim. sizce napmaliyim??

O kızın saçını başını yolarım ben :117: Söyle sevgiline açmasın kapıyı :117:
gecen sene oturuyordu zaten. ben oradayken denk geldi birkere neymis efendim sarj aleti bozulmus sarj aleti istemeye gelmis. erkek arkadasimda bana donup askimmm o marka sarj aleti yok bizde demi dedi. orda kizi bozmak icin. bu senede ben buraya tasininca yan daireyle o afdersin yollu kiz kanka cikti. yan komsuyu gazlayip evi basima yikiyorlar. ben oyle tahmin ediyorum gazladigini dusunuyorum

Gazlama olayi kendi kuruntunuz bence.
Kimse baskasinin demesiyle gurultu yapmaz.zaten gurultuculer demekki.yokmu yonetim sikayet edin.kendiniz uyardiniz anlamiyolar madem.

sizin komşunuza tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır sözü işlememiş..

biraz daha sert bir dile uyarın.. ama kavga edecek gibi değil..

buarada kız kapı komşunuz hiç arkadaşlık olaylarınız yok mu?

evet kesinlikle islemedi. ben yeni tasindim bu apartmana eski apartmandaki komsularimla cok iyiydik evcilik oynar gibi birlikteydik hep. buraya ilk geldigimdede sicak davrandilar bana ilk karsilasmamizda hosgeldin,bigun gel oturalim falan. ama sonra bu erkek arkadasimin eski komsusu olan o kiz geldi ve apartmanda karsilastik benim burada oturdugumu gorunce sonra anlamadigim bir sekilde yan dairenin bana karsi tutumu degisti. en son vize haftamda son ses muzik dinliyorlardi ben yine kibarca uyardim sinavin var diye. tamam diyip kapiyi kapattilar. o afedersin yollu kizda icerdeymis kapiyi kapatinca neee kapatcan be aç aç iyice aç sesini diye yuksek sesle bagirdi. burda gazlama yokta ne var :|

Gazlama olayi kendi kuruntunuz bence.
Kimse baskasinin demesiyle gurultu yapmaz.zaten gurultuculer demekki.yokmu yonetim sikayet edin.kendiniz uyardiniz anlamiyolar madem.

Evet zaten gürültuculerdi ama o kiz ortaya cikinca isin rengi biraz daha degisti. benim evim stüdyo daire,koltugum tam kapinin girisinde kapimin onunden her gectiklerinde tuhaf birseyler yapip kahkaha atiyorlar. napiyorlar bilmiyorum ama kendilerince dalga gectiklerinden eminim

Aklima su da gelmedi degil;acaba siz erkek arkadasiniza asilan kizla komsularinizin tanisikligini bildiginiz icin durumu abartip kasitli yapilan bir seyler varmis gibi dusunuyor olabilir misiniz?

tek şikayetç siz misiniz
eğer başkları da varsa imza toplayın çıkarttırın apartmandan
ev sahibinin numarası filan varsa arayıp söyleyin bence
sürekli olarak gürültü yapılması kabul edilemez
acaba polise filan şikayet edilebiliyo mu bu gürültücüler

Aklima su da gelmedi degil;acaba siz erkek arkadasiniza asilan kizla komsularinizin tanisikligini bildiginiz icin durumu abartip kasitli yapilan bir seyler varmis gibi dusunuyor olabilir misiniz?
yok kesinlikle kastli yapildigini düsünüyorum. Afedersiniz ama bu kix cok edepsizdi. erkek arkadasimin evinin kapisini dinlerken yakaladim bikere kosarak yukari kendi dairesine kacmisti.biz icerdeyiz o disardan bizi dinliyormus. kapiyi acmamla kacmasi bir oldu. daha baska seylerde var

oturugum apartmanda 8 daire var ve tek kisiye ait hepsi. yan dairenin yanindaki dairede onlarin yakin arkadasi. benim diger yanimdaki dairede varligi yoklugu bir cocuk. sabah gidip gece gelen cinsten . Ev sahibine ben soylemisyim vize zamani cok ses yaptilar falan diye ama apartman hayatinda olur boyle seyler diyip gecistirdi. ev sahibi parasini alip gerisine karismayan cinsten. ben bunlari uyarmaktan utaniyorum artik. ne bicim insanlar anlamadim

önce seslerden mi rahatsız olmaya başladınız yoksa önce yan komşunuzun kim olduğunu mu öğrendiniz

Ben dayanamaz yolardım saçını başını içerden ne kapatcan be aç aç iyice aç dicek bide. O kapıyı yumruklar gel yüzüme söyle bakalım diye çıngar çıkarırdım terbiyesiz. Ben senin düşündüğün gibi düşünüyorum o kız sevgiline zamanında taktıysa büyük ihtimalle bilerek yapıyorlardır. Ben olsam bir şekilde ev sahibine, yönetime ulaşır şikayet ederdim.. o olmadı polisi ara kız kızlı erkekli kalıyolar diye Son yazdığım polis olayı şaka tabi

Son düzenleme:
bende aynen senin dedigini yapmamak icin kendimi zor tuttum. ama kapi dinliyormus gibi olavaktim o yuzden sabrimi tasiran son seydi bu. eger bir daha bu kizin noyle birsey yaptigini duyayim bu sefer sac bas birakmicam:))
ya birde benim okudugum bolum onlarin bolumune gore cok daha agir. hukuk okuyorum ben.onlar okul oncesi. kucumsedigimden degil benim ailemde ogretmen ama ben ezber yapmam gerekirken onlar maket yapiuorlar .

seslerden rahatsizdim. erkek arkadasimi rahatsiz eden o kizda sonradan yan komsunun yakin arkadasi cikti. oyle olunca abarttilar rahatsizlik bermeyi

bence sen haklısın her türlü
o kız da özellikle yapıyo olabilir olmayacak birşey değil ki
hatta sırf eğlenmek için bile yapıyo olabilirler
sen şikayetlerini arttır hatta diğer dairelerle de görüş bence herkes rahatsızsa ev sahibi uyarmak zorunda kalır

Kesinlikle bilerek yapiyor buna adim gibi eminim. bu kiz erkek arkadasimin apartmaninda otururkende bildigib yolu gozluyordu. erkek arkadasimin arabasinin sesini duydugu gibi pencereden bakiyordu. Erkek arkadasimda ayni fikirde. Hatta afedersiniz ama butun bunlari benimle yatamadi diye yapiyor diyor. oyle bir kiz anlayacaginiz. apartmandakileride sanmiyorum katilsinlar.herkes kendi halinde. bakalim final haftasidada ayni seyi yaparlarsa ev sahibine sikayet edicem tekrar. sozlesmedede yaziyor komsulari rahatsiz etmekle ilgili madde var. gidip bunu sadece bana koymadiysaniz uyarin diyecegim

canım bence onların geldiği bi zaman erkek arkadaşını çağır evine
kapıya çıkıp gürültü yaparlarsa erkek arkadaşın çıksın ve özellikle o kızı bi güzel azarlasın
hakaretler yağdırsın
sen hiç karışma
komşularla da kavga etsin gürültü konusunda ki daha öncesinde uyarmışsın onlar suçlu
seni ciddiye almıyolar belli ki
güzellikten anlamıyolarsa kavga edeceksin bence
yanlış anlama ben kavgacı bi insan değilimdir hiç ama bazı insanlar cidden güzellikle uyarınca anlamıyo illa ki ortalığı ayağa kaldırmak gerekiyo

​gürültü yaptıkları zaman zabıta ve polisi arayın önce uyarı verirler eğer tekrar devam ederse para cezası keserler.

Erkek arkadasim genelde bende oluyr zaten buda ona deli oluyor ya bozamadi aramizi :) ah ah donumda sallarim ben onu ama neyse :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…