Bende bir ay once elmacik kemiklerime ve cokuk olan gozatlarima yag enjeksiyonu yaptirmtim ve hayatimdaki en buyuk pismanligi ve travmayi yaaiyorum hala yuzum zayif geride ama genis ve guzeldi bana cok hafif bir dolgunluk ve canlilik gelevej dedi doktor cilt bakimi gibi anatti resmen ve brn ona gozum kapali inandim simdi bir aydir kork nc bit kabus yasiyorum yemek yiyemiyorum uzuntuden yuzum yamuk oldu bir yanak kucuk yukarda digeri yayvan ve yuzumu asagi cekiyor bakiyorumda bir gozum asagi inmis gibi resmen yuzumde sadece burun kenarinda ince bir cizgi varken simdi otda biyuk gibi bir oyuk var yuz ifadem tamemn degisti gozlalarim gun gectikce torbalaniyot altinda elimr glrnr bezeler var ve gozlatlarimi sisiriyor. Bir ayi gecti ilk iki hafta korkun sisti onun stresi derken sisler indi korkunc yuze iskeletimsi bir hava veren ucgen igrenc yanaklar biri digerinden tamamen farkli erimektrn kaynakli degil yanlis uygulamadan kaynakli zaten yuzumdrki igne izlerinin yeri iki tatafta ck farkli sol taragim disa asagi dogru sag tarafum one yukari dgru tek duam tamamen eriyip gitmesi buyuk bir travma yasiyorum doktora ne sorsam cevao yok bekle tamamen duzelecek diyor ben tamamen erimesi dusinda bir duzelmr olabiecegine inanmiyorum eski zayif dogalyuzumu cokuk ama guzel bakan isildayan gozlerimi cok ozledim hergun dua ediyorum bu durumdan kurtulmak icin cok caresiesizim yaptirip bu durumdan kurtulan varsa yazsin gozleri ve yanaklari normalr donen oldumu varsa ne olur yazsin bana
benim de yanajlarım kocaman ve hiç sevmiyorum keşke ince yapılı olsam. nazobial çizgilerim çok belirginleşmeye başladı. endopeel gerçekten lifting etkisi yapıor mu yoksa fos çıkan bir yöntem mi? bir de nazobial çizgilere dolgu yaptırırsam yüzüm daha da şişman görünür mü ki sizin deneyimleriniz neler?
Tabiki de daha şişman gözükür.Yanakların dolgun dolgu düşünüyorsun..Sakın ha.. yuzun öne doğru fırlar,profilin mahvolur.Sakın deneyeyim deme arkadaşım.
Göz altı zaten çok tehlikeli,hata kabul etmiyor,burun kenarı gibi değil,yani bence dolguya hiç bulaşma başka bir yöntem ara.bende hep bu ümitle yaşıyodum göz altlarımdan çok şikayetçiyim çökük duruyo yaptırmak istiyoduum ilerde ama yaptıranlar memnun değil sanırım
Tabiki de daha şişman gözükür.Yanakların dolgun dolgu düşünüyorsun..Sakın ha.. yuzun öne doğru fırlar,profilin mahvolur.Sakın deneyeyim deme arkadaşım.
cnm çok tşk ederim ve sana da geçmiş olsun valla çok üzüldüm durumuna ama vücudun kendi yağ dokusu da zamanla eriyo diyolar sen erimiyo diyosun ama? inşallah seninki de eriyip eski güzel halini alır yüzün
ben askı falan düşünüyorum doğru düzgün de yaptıran deneyimi bulamadım yanapsamki
Melda mesajini simdi okudum ve dunyam basima yikilfi bir daha ve ben bu sekilde yadayabilecegimi samniyorum yuxumde bu dolgu gozaltlarimda bu sisler bezeler varken yasaysmam cok uzgunum cok duan agliyorum lanet kaderime ben kendime bunu nasil yaptim nasil allah belami verdi
Hayır cnm erimiyor,erimediği gibi gün geçtikçe daha kötü oluyor.Askı yaptıran arkadaşım var,2 sene geçtikten sonra eski haline döndü,burada yaptıranlar var bu işlemi bir detaylı araştır istersen,ama dediğim gibi o da kısa sureli.Bir de askı ifadeni bozmaz,daha dinamik gösteriyordu arkadaşı,ama tabi doktor çok önemli birşeyler düşünüyorsan doktorunu çok iyi seç,hemen karar verme.
Melda arastirdinmi bu yaglarin ameliyatla geri alinmasi mumkun degilmi hic caresi yokmu bunun
Senin yaptirdiklarin hic rrimedimi bana elmacik kemigi ve agiz yanindan uzanan cixgilere yanaga dogru yspti soyledigine gore 20 cc koymus baska doktorla gorustum 2 ayda yuzde 30 kalacak zaten dedi ilk seansim hayatimda yuzume hic elletmedim daha once bir ay gecsin diye bekliyorum bende ailemde perisan olduk bir ay sonra dugunum olacakti ama ben ne evlenebilurim artik nede yasayabilirim nefes alamiyorum cok uzgunum asla duzelmiyicekse beklemeninde bir anlami kalmadi.dr selcuk kuyubasi bu uygulama icin hepsine yakini eriyor diyor tek tesellim onun o sozleriydi ama senin mesajindan sonra olmek istiyorum artik tum umutlatimi tukettin benim
Yagi aldigi yer basenimin kemiginin tam ustunde dikisler ama coken bolge bacagimin biraz saga dogru arkasi 10-15 cm bir cokukluk var ordan alinan yag kalicimidir seninki prp limiydi ne kafar kondu ne kafsri eridi
Belki sacma gelecek ama burnum olgukca dar ve kucuktu ama o kadar buyuduki anlatamam kocaman ve sis bir tafafinda cokujluk vardi o bile yok olmus kocaman genis bir burnum oldu ama diyorum ya tek istedigim goz ve yanaklardan kurtulmak ablam 2 gundur lahana suyu iciriyor bana erisinlet diye bu yanaklarin uzerine birde kilo alirsam ne olacak halim bilmiyorum nisanlimdan arkafasarimdan ailem fisinda herkesten kaciyorum ilk goren bir komsumuz oldu bisey demefi ama yuzundeki dehset ifadesini gordum cok uzulfum insan icine cikamiyorum suan calismiyorum yoksa ide falan gidemezdim bu halde
Facebook adresim bll bll email billur.kucuk@hotmail.com eklersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?