kızlar burun estetiğinden sonra çoğumuzun yanakları sarktı ... sarkmayan çok nadirdir diye düşünüyorum ... benimde malesef ki sarktı ve benimki toparlayamadı çok itici duruyor yanak altlarım ... ... sizledende varmı böyle durumla karşılaşan benim çevremdede bir iki kişinin bu şekilde toparlanma olmadıaynı durumda olanlar varsa paylaşalım birde nasıl toparlıcaz acaba benm 2 seneye yaklaşıyor ameliyatımı olalı .... ama yanaklarım adam gibi toparlamadı
tabii dediğin mantıklı cnm..sonuçta burun küçülüyo ama geriye kalan deri fazlalığı da çıkartılıp alınmıyo ki..ben de eski burnumda olan minik çukurdan anladım..eskiden burnumun sağ yanındaydı ama şimdi yanağıma doğru kaymış:))
canım benim anlatmak istedigim şu hani ameliyat olunca yanaklar aşağı doğru iniyor yaa şişliklerden dolayı hani tabiri caizse buldog köpeklerinin yanakları gibi aşagı sarkıyor yaaondan bahsediyorum ameliyat olan herkeste bu şişken sarkma mutlaka olur olmaması imkansız belki 10 da 2 kişiden birinde olmuyordur ... işte o zamanla toparlanması lazım kimininki başarılı topluyor mesela eşiminde sarktı cok hafif kişiye gore sarkma derecesi değişebilir ama onun erkek cildi sanırım hemen toparladı ama bir iki arkadasımda bu durumdan şikayetci onlarınki benimki kadar olmasada genede bu durumu dile getiriyorlar ... ameliyattan once dr ların bunun bilgisini vermemesi ilginç yani olasılık olarak belirtmeleri lazım
gerçekten hiç duymamıştım bir de o mu çıktı yaw..zaten göz kapağım düştü sanki ama bu ameliyattan değildir
sarkan yere hyo.asit enjeksiyonu yaptıtrısın cnm..en mantıklısı bu olur heralde..başka biçözümü olmaz bence...kremler cihazlar fln hikaye elastikiyet kaybında..
Merhaba,
o yanakta sarkma diye değilde morarma oluyor genelde.. Tamam şişler 2. günden sonra yanağa doğru iniyor ama o kalıcı değil ki.. normal şişlikler ne zaman iniyorsa oda onunla gidiyor.. Benm oraya morluk çökmüştü onlarda zamnla gitti... bende dikkatli bi bakayım ya öle bişe varda ben mi dikat etmedim yoksaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?