Resim ekledimNazolabial çizgilerden mi bahsediyorsunuz? Diş teliyle ilgisi yok. Kuru cildiniz ve zayıf yüzünüz mü var? Tek bildiğim yüz yogasının etkili olabileceği. Yeni başladığınızı tahmin ediyorum, devam edin bence
Yaşımız aynı galiba . Sizde de var mı merak ettim. Ayrıca fotoğraf ekledim yorumlariniza yardımcı olması içinYani görmeden yorumlamak zor ama yüz yogasi bazen tehlikeli olabiliyor yanlis kaslari çalıstirinca diye dusunuyorum cok dikkatli uygulanmasi gerekli acaba yaglarinizi mi erittiniz farkinda olmadan cunku dis teliyle cok iliskilendiremedim
Bu konu dogal yollardan imkansiz geliyor bana bilen varsa merak ediyorum kilo al vs tarzi tavsiyeler haric estetik yöntem olarak kendi yagınızı enjekte edebiliyorlar diye biliyorum
Bir yanagimi şişirip 10 sn bekletiyordum . Bu arada diğer yanağı da elimle geriye doğru çekiyordum . Bu şekilde üç günde bir yapıyordum ama siklastirdim son zamanlarda . Bu şekilde yanağım mi erdidi acaba ?Yani görmeden yorumlamak zor ama yüz yogasi bazen tehlikeli olabiliyor yanlis kaslari çalıstirinca diye dusunuyorum cok dikkatli uygulanmasi gerekli acaba yaglarinizi mi erittiniz farkinda olmadan cunku dis teliyle cok iliskilendiremedim
Bu konu dogal yollardan imkansiz geliyor bana bilen varsa merak ediyorum kilo al vs tarzi tavsiyeler haric estetik yöntem olarak kendi yagınızı enjekte edebiliyorlar diye biliyorum
Gayet normal bir görüntü , sorun yok benceResim ekledim
Çizgiyi göremediniz mi acaba çünkü bariz belli sol yanakta. ama fotografta da net çıkmamış olabilir belkiGayet normal bir görüntü , sorun yok bence
Gördüm ama 20 yaşında değilsiniz sonuçta.Çizgiyi göremediniz mi acaba çünkü bariz belli sol yanakta. ama fotografta da net çıkmamış olabilir belki
Evet ben sabah uyandığımda daha belirgin görünüyor o çizgiler, hafifliyor gün içinde. Sırt üstü yatmak gerekiyormuşYatarken yanak çok eziliyor ondan da olabilir. Ben sol tarafıma yatarım o tarafta deformasyon daha fazla. Olabildiğince düz yatmaya çalışın.
Off öyle de sopa yutmuş gibi oluyor hiç yatamıyorumEvet ben sabah uyandığımda daha belirgin görünüyor o çizgiler, hafifliyor gün içinde. Sırt üstü yatmak gerekiyormuş
hayır yaa, Melis de Yogodayoga da 35+ sanırım...bakın kadınlara cilt hatları 20 lere taş çıkarır.Bana gayet normal göründü. Benim de böyle. Ekstra olarak tek tarafta sanki biraz sarkma da var benim. Yüz yogasına başlamıştım ama niye yapmayın yazdınız arkadaşlar? Gerçekten bilen birisi yazabilir mi? Zararlı mı yüz yogası? Youtube da çok adı geçen bir kadın var, onun gösterdiği hareketleri yapmaya başladım ama varsa bir bildiğiniz bırakayım. İlla dolgu vs mi yaptırmak gerek, doğal yollarla yavaşlatamaz mıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?