- 1 Ekim 2016
- 736
- 644
- 103
- 29
- Konu Sahibi Blackcatt1
-
Evet kalcamdaki saçlar şu an ensemde. Çam terebentin yağı elimde mevcut hemen deniyim:)Geçmiş olsun, kesmeden toparlamak çok uzun sürüyor.
Yeni saç çıkması için çam terebentin öneririm.
Bir şişe şampuana 10 damla damlatmanız yeterli
Geçmiş olsun neyle açtınızHerkese selam. Aylarca uğraşıp uzattığım saçları evde açma sonucunda yaktım. Su an kafamda saç diplerime kadar kat var ve boyaları kısacık. Ensem gözüküyor. Hemen koyu renge döndüm ve bakım yapmaya başladım. Yaptığım bakımları burada paylaşmak istiyorum.
Sağolun. Toz açıcı ile açmıştım ama bu baya eski bı fotoğraf şuan yanık kısımlar kalmadı hala kısa olduğu için sadece şuan uzatıyorumGeçmiş olsun neyle açtınız
Merhaba. Evde bir çok ürünüm var o gün hangisi kolayima geliyorsa onu uyguluyorum. Dax, hindistan cevizi yağı, diomand hair saç serumu, hc bakım yağı. Bunları kullanıyorum.haftada 2 3 gün bakım yapıyorum. Bir de hamile olduğum için doktorum folik asit ve başka takviyeler verdi onlar da uzamayi hızlandırmış olabilir :)Kullandığınız ürünler neler? Bir de ne sıklıkla uyguluyorsunuz acaba? Buraya yazıyordunuz ama son güncellemeden sonra bende o kısımlar görünmüyor. Gerçekten baya fark etmiş ben de denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?