allahım sizlerede vericek inşallh bende 5 haftalık hamileyim halen kararsızım 37 yaşındayım allah hayırlı ömür versin iki evladım var şeker hastasıyım troid nodüllerim var göğsümde şiddetli ağrı ve kollarımda uyuşma oluyor ruhen ve bedenen bitmiş gibi hissediyorum kendimi.iki evladıma gereken ilgiyi sevgiyi gösteremezken eşimin kurbanı oldum ona çoooookkk kızgınım. sorunsuz sorumsuz adamın teki.şimdi neden korunmadın diceksiniz. spirali henüz çıkarmıştım yoğun enfeksiyon oluşmuştu adet olunca tekrar taktırcaktım ama olmadı.bu dönem içinde bir kez beraber olduk defalarca uyardım ama herzaman ki gibi sorumsuz davrandı şimdi ne yaparsan yap diyor ister aldır ister doğur.zaten psikolojim iyi değildi şimdi daha kötü oldum.aldırmasam mutlu değilim aldırsam yine mutlu olamıcam vicdan azabı beni yiyip bitirecek.eşime öfkelenip tmm aldırcam diyorum iki yavrum geliyor gözümün önüne buda bir yavru diyorum.benim yavrum hemde.offff allahım başka dertle sınama beni çok şükür.neler yazıcaksınız bilmiyorum.eminim eleştiren önlemini alsaydın diyen hep olacak.günlerdir okuyorum forumları yazmaya zor karar verdim.allah olmayanlara hayırlısıyla nasip etsin.kadınız anlamaya çalışalım birbirimizi...