valla güzelim anlattıklarının hepsi boş geliyor bana.
hala ve hala acitasyon halindesin.
evet yazdıklarım gayet mantıklı en azından senin hap içerek karnındaki evladını zehirleyerek bedeninden atmaya çalışmaktan daha mantıklı...
ha sana şunuda söyliyim ne hikmetse senin bir önceki yazdıklarına bebek yokmuşta yok ilaçtan olmamışta vs vs laflarına inanmadım ve birçok arkadaşında inandığını sanmıyorum.
burada herkes üzerine gelince birden bebeğin olmadığı ortaya çıktı.
sen bebeğini öldürmek için o hapı içtin mi içtin...
konu kapanmıştır.
artık ağzınla kuş tutsan nafile.
evet 7 aylık bir anne adayıyım ve okuduklarıma içim gitti.
ben resmen ölüp bitiyorum bebeğime birşey olma korkusundan anneliğimle beni yargılayamasın sen !!![/B]ha kaldı ki bir sonraki bebeğime gebe kalayım değil onu zehirleyerek bedenimden atmaya çalışmak !!! uğruna 9 ay kıpırdamadan yatarım.
çünkü o evlat bana Allahın emanetidir....
oldu canım 5 dklık zevkiniz uğruna bir cana kıyın...
Ya arkadaşlar kızmak bizim haddimiz değil. Karşımızdaki yetişkin ve yardım isteyen bir insan. Her ne kadar bize yanlış gelse de çoçuk gibi azarlamayayız hatta kötü iyi vb şeyler söylememeliyiz. Ayrıca ne kadar korunursan korun hamile kalma riskin/şansın %1 de olsa var.Şimdi neden kürtajı denemek yerine ilaç gibi bir yönteme başvurdunuz? Benim had olarak söyleyebileceğimi düşündüğüm nokta bu. Kesinlikle doktora gidin ama kesinlikle gidin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Adıracaksanız kürtajı deneyin. Eğer vazgeçtiyseniz bebek sağlıklı mı değil mi ona bakılsın. Ama doktora gidin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bbo:
Tek katıldığım cümle bu kimse kimseyi ne anneliğiyle nede başka bir şeyle yargılayamaz....!!!! Ama öte yandan sana yapılmasını istemediğini sende başkasına yapmıyacaksın....!!!!! Yani sizde kimseyi yargılıyamazsınız.....!!!
Sizde dahil birçok kişi konuyu açan arkadaşı yargılıyor baştan beri...ama konu siz olunca sizin doğrularınız olunca farklımı davranılması gerekiyor....Herkes inancı ve doğruları çerçevesinde davranmakta özgürdür...Ve kimse kimseyi hiç bir konuda yargılıyamaz....!!!!
ya hamile arkadaş doktora gittimi ya
acaba bebeğe birşey olmuşmu inşallah sağ salim doğar bebek
hadi beeeeee sır kapısı gibi bişi olmuş valla seninki...arkadaşlar bi olay anlatcam size, bi kadın 18 yaşında ilk çocuğunu kucağına alıyor, doktoru korunmanıza gerek yok, sütün hamileliği önler zaten diye yanlış bi bilgi veriyo ve bu aklı veren de bi doktor dikkatinizi çekerim; neyse kadın nasılsa sütüm korur beni diye eşiyle beraber oluyor, daha sonra hamile kalıyor ama hamile olduğunu anlamadan spiral taktırmaya karar veriyor, ilginçtir ki doktoru da hamile olduğunu anlayamıyor ve kadına spiral takıyor, normal şartlarda bebeğin bunun yüzünden ölmesi gerekirken, spiral düşüyor ama bebeğe bişey olmuyor, devam eden süreçte kadın hamileliği döneminde merdivenden düşüyor fakat yine bebeğe bişey olmuyor, bebek 8 aylıkken erken doğum sonucu dünyaya geliyor prematüre olarak, herkes yaşamaz bu, ölür derken bebek yaşıyor... ve bu bebek şu anda 19 yaşındaburdaki kadın annem ve bebek de benim:)
yani demek istediğim eğer yaşayacağı varsa, Allah'ım bu şekilde yazdıysa ne olursa olsun yaşar... burda bayan arkadaşımız bi imtihan vermiş, ama geçmiş ama geçememiş bunu yalnızca Allah bilir, umarım arkadaşımızın dediği gibi gerçekten ortada bebek falan yoktur da bi cana kıymamıştır...
allahım niye istemeyenlerin oluoda benim gibi delirenlerin olmuo yaaa..
verme nolur rabbim istemeyenlere ..
onların hakkını isteyenlere ver allahımm
allahım niye istemeyenlerin oluoda benim gibi delirenlerin olmuo yaaa..
verme nolur rabbim istemeyenlere ..
onların hakkını isteyenlere ver allahımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?