sen karnındakini öldürmeye çalışırken dua et de yanındakine birşey olmasın..
cahilmisiniz siz???
kaza ile çocuk olmaz bence
dikkat edin canım biraz oyuncak mı sandınız bu işleri
can taşıyorsun karnında can
onu veren Allah rızkınıda sabrını da verir..
eğer düşmezse ve sakat doğarsa yazıkki bu eşin ve senin bilinçsizce yaptığınız hatadan dolayı olacak ve bunun bedelini zavallı yavrucak ödeyecek:umursamaz:
onu dedinizde aklıma üst komşumuz geldi 4.çocuğuna hamileydi. yok bakamam edemem dedi aldırdı bebeği 2 gün sonra biri 7 biri 8 yaşında olan 2 kız çocuğuna araba çarptı.8 yaşındaki öldü 7 yaşındaki aylarca komada yattı. Allah'ın işi iste.
hiç bir bahane, bana göre bir canlıya (helede kendi canınından olan canlıya) kıymak için geçerli değil
onu dedinizde aklıma üst komşumuz geldi 4.çocuğuna hamileydi. yok bakamam edemem dedi aldırdı bebeği 2 gün sonra biri 7 biri 8 yaşında olan 2 kız çocuğuna araba çarptı.8 yaşındaki öldü 7 yaşındaki aylarca komada yattı. Allah'ın işi iste.
hiç bir bahane, bana göre bir canlıya (helede kendi canınından olan canlıya) kıymak için geçerli değil
Bebeğin doğmasını neden istemiyorsunuz?
yok hücreymişde yok hamilelik sayılmazmışdı bıdı bıdı..
bana hiç kızma kırılma istersende kız kırıl...
ben varya o hücreye bebekten saymadığın yavruya sahip olmak için nelerimi vermezdim....
tabii elinizde bi tane var, istediğiniz zaman hamile kalabiliyorsunuz, o yaşasa ne olur yaşamasa ne olur...
kusura bakma benim içim yanıyor şu anda, 1 aydır gördüğüm tedavim boşa gitti birde böyle dert saydığınız şeyleri okudum çok sinir oldum...
seni kınamıyorum, rabbimede isyan etmiyorum ama aç bakalım uzman tvyi izlediğin gibi düşen ceninleri ve kürtaj videolarınıda izle...
yaradan o bebeği bi insana verdi ise onun rızkınıda ama az ama çok dünyaya yollamışdır..
neyse allah öteki çocuğuna sağlık versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?