yandım ki ne yandım kızlar

canım inşallah seninde tüm bebek isteyenlerinde bebekleri olur:Saruboceq:
baksana bir şey anlatayım. o istenmeyen bebeklerden biriyim bende.benim annemde beni düşürmek çok istemiş. hergün doktora gitmiş iğne vurdurmuş.ramazanmış. doktor yeter artık ramazanda ben günaha giremem demiş bu çocuk yaşamak istiyor bak yapışmış düşmüyor.
ve sonuçta ben doğmuşum. arkadaşım umarım bebeğine benim gibi bir şey olmamıştır belkide vazgeçersin, ilaç zarar vermez belkide o bebek benim gibi yapışır savaşır ve doğar. inşallah öylede olur.

hahhhah ya işte rabbimin işi..
benim kaynanamda eşimi aldırmak istemiş kız kardeşleri izin vermemiş...
bazen kavga ettiimizde anan seni aldırsaymışda seni tanımasaymışım diyorum -tatlicadiarzu-
bazende allah teyzelerinden razı olsun, annene engel olmuşlar diyorum..
bu dünyada kimin ekmek yiyip içeceğini biz ne bileceğiz..
herşeyin hayırlısı...

cocugu olmayan arkadaslar..allahtan ümidinizi kesmeyin..insallah sürpriz bir sekilde sizde ögrenirsiniz hamile oldugunuzu....annemin kuzeninin esi tam 17 sene sonra bebisi sürpriz yapti annesine...üstelik dogal yoldan...yillardir doktor hastane gezdi hamile olamadi..kocasi herseye ragmen onu terketmedi... ne baska bir evlilik yapmak istedi nede ihanet etti...allahda onlari o büyük sabirlarindan dolayi ödüllendirdi..

ohaoldumsmileohaoldumsmile 17 senemi deme ya allah aşkına çok uzun bi zaman düşünmek bile istemiyorum..
bu arada konu sahibi arkadaş yok gitmişmi acaba düştümü bebek??

Ben anlamıyorum bu kazara hamile kalanları...

Demek bir terslik var ki hamile kalınmış.

Ben 4 yıldır korunuyorum,o kadar dikkat ediyorum ki hamile kalmamak için.Aynı titizliği eşim de gösteriyor.

Görümcem de sözde kazara hamile kalanlardan.Şuan 2 şer yaşlarında 2 ikiz bebek annesi,bir tane de evvelden vardı.

Eşi tam anlamıyla korunamadığı için hamile kaldığını söyledi.Madem bebek istemiyorsunuz o zaman adam gibi korunma yöntemlerine başvuracaksınız kardeşim.

Çıkıp da sonradan istemiyordum ama hamile kaldım demek kolay.Asıl marifet korunmayı becermekte.

mavi hiç bir uzman yorumu aldın mı..
dünyadaki hiçbir korunma yöntemi yüzdeyüz korumaz..asla...
yani korunmaya çok titizlik gösremek lazım ancak allah isteyince oluyor..

konu sahibi arkadaşım..
madem bu kadar çocuk istemiyordun ve korunmayı bırakmanız gerekiyordu mecburen o zaman kendine bir süre hakim olacaktın..
kendi zevkin için bir canlının yaşama hakkını elinden alamazsın..
artık olan olmuş duadan başka çaren yok..
allah yardımcın olsun..

canlarim benim rabbim yüzünüzü tez zamanda güldürür ins öpüyorum ikinizide ...:gitme:
konu sahibine tek sey söylüyorum" kimi bulamaz ,kimide bilemez "demisler bunu sana 5 kere düsük yapmis biri olarak söylüyorum icim yaniyor elinde hala yapabilecek biseyin varsa bence o günahtan hemen dön ins rabbim affetsin ...

Son düzenleme:
Ah ah keske senin yerine ben hamile olsaydim... Bundan 4 ay evvelsi kürtaj olmak zorunda kaldim, bebegim gelismedigi icin.. Mahvoldugum gündü...

Her bebek kendi rizkiyla gelirmis.. Keske bunu yapmasaydin..

canım bende 2.çocuğum doğduktan 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim çokkk üzüldüm.2.ye alışmaya çalışırken 3.geliyordu ve ben komşumun lafına bakıp birsürü hap içtim düşsün diye...bebek resmen yapıştı bana o zman iyikide doğurmuşum şimdi 6 yaşında çok cilveli kızım var...emin ol süpriz bebekler daha tatlı oluyomuşş...yerimseniben

konu sahibi noldu bebeğine?? valla ben asla böyle bişey yapmazdım maddi manevi durumum olmasa bile nasıl kıyabilir insan daha canlı olmasa bile et parçası olsa bile ben asla kıyamamlmaz:lmaz:lmaz:

canımsın arkadaşım rabbim dualarını kabul eylesin, işte bizimde imtihanımız böyle kaydirigubbakcemile5

%100 korunma yöntemlerini bilmediğiniz için uzman yorumu almamış olan siz olmalısınız sanırım...

Erkekte veya bayanda tüplerin bağlatılmasıyla kesin çözüm oluşuyor.

seninle burda korunma yöntemleriyle alakalı tartışmıycam mavi..
çünkü bu konu hakkında bilgin olduğunu düşünmüyorum..
tüp bağlamak bir korunma çeşidir öyle mi?
bir daha hiç çocuk düşünmeyen insanların bile cesaret edemediği hata bir çok din adamının caiz görmediği şeyi mi önerdin yani sen az önce konu sahibi arkadaşa korunmayı beceremediğini ima ederken..

bu arada azıcık araştırmayla çok ufak oranda dahi olsa dünyada tüpleri bağlandığı halde hamile kalan insanlar olduğu bilgisine sahip olabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…