tamamda ben kendi adıma saygısızlık etmek istemedim...
acitazyonda asla yapmıyorum, 4.5 senedir ben hamilek kalacağım günü bekliyorum, bir ay boyunca doktora gitttim geldim, kollarım göbeğim kalçam delik deşik...
sırf bebeğim olsun diye dünya kadar hormon yüklendi vücuduma..
bu gün o hayallerim yıkıldı belki bi umut olur dedim ama olmadı...
şimdi ben sokaktan bi kedi alsam ve o ölsün diye ona ilaç versem beklesem ölmesini, dünya yerinden oynar, bırakalım insanlığı canlı cansız mahlukat ağlar..
tabii bu benim görüşüm, allah herkese hayırlısını versin ne diyeyim..
canım inşallah seninde tüm bebek isteyenlerinde bebekleri olur:Saruboceq:
baksana bir şey anlatayım. o istenmeyen bebeklerden biriyim bende.benim annemde beni düşürmek çok istemiş. hergün doktora gitmiş iğne vurdurmuş.ramazanmış. doktor yeter artık ramazanda ben günaha giremem demiş bu çocuk yaşamak istiyor bak yapışmış düşmüyor.
ve sonuçta ben doğmuşum. arkadaşım umarım bebeğine benim gibi bir şey olmamıştır belkide vazgeçersin, ilaç zarar vermez belkide o bebek benim gibi yapışır savaşır ve doğar. inşallah öylede olur.
cocugu olmayan arkadaslar..allahtan ümidinizi kesmeyin..insallah sürpriz bir sekilde sizde ögrenirsiniz hamile oldugunuzu....annemin kuzeninin esi tam 17 sene sonra bebisi sürpriz yapti annesine...üstelik dogal yoldan...yillardir doktor hastane gezdi hamile olamadi..kocasi herseye ragmen onu terketmedi... ne baska bir evlilik yapmak istedi nede ihanet etti...allahda onlari o büyük sabirlarindan dolayi ödüllendirdi..
uzulme canim bizimde yazimiz boyleymis.
ben boyle kadinlara anne demiyorum.
nasil kiyarsin o minicik bebege,
kinamiyorum allahim.
3.5 senedir gozumdeki yas dinmedi,
bir evlat sahibi olmak icin.
allahim size o mucizeyi veriyo ve siz geri ceviriyosunuz
sebepte yok benim zaten cocugum var hemde kucuk.
ben bakamam, cocugum zaten kucuk.
birakin bu laflarida korunmaya bakin siz.
dilerim allahtan o bebek olmesin, mafoldumben
canlarim benim rabbim yüzünüzü tez zamanda güldürür ins öpüyorum ikinizide ...:gitme:allah allah akasyaya katılıyorum, tabiikide bizim çocuk sahibi olamamızın sebebi o değil..
allah herkesin bebeğine çocuğuna sağlık versin, insan kendini bile bile öldürmek için ilaç içip ölmesini bekleyebilirmi??
hayır...
işte o bebekte bir kan pıhtısı olmasına rağmen onun ruhu ana rahmine üflenmiş durumda; ağzı yok dili yok, hiç bişeyden habersizce ölmeyi bekliyor..
bilemiyorum belkide bizler çok duygusal yaklaşıyoruz böyle konulara,
herkesin kendi düşüncesi ne diyebilrizki, biz annelik duygusu tatmamış insanlarız böyle düünüyoruz..
ama insanoğlunun kendi fikri can onların bebek onların, ne istiyorlarsa öyle davranabilirler...
ben örnek verdim canim..insallah siz okadar beklemezsiniz...:Saruboceq:ohaoldumsmileohaoldumsmile 17 senemi deme ya allah aşkına çok uzun bi zaman düşünmek bile istemiyorum..
bu arada konu sahibi arkadaş yok gitmişmi acaba düştümü bebek??
canlarim benim rabbim yüzünüzü tez zamanda güldürür ins öpüyorum ikinizide ...:gitme:
konu sahibine tek sey söylüyorum" kimi bulamaz ,kimide bilemez "demisler bunu sana 5 kere düsük yapmis biri olarak söylüyorum icim yaniyor elinde hala yapabilecek biseyin varsa bence o günahtan hemen dön ins rabbim affetsin ...
ben örnek verdim canim..insallah siz okadar beklemezsiniz...:Saruboceq:
amin canim ..canımsın arkadaşım rabbim dualarını kabul eylesin, işte bizimde imtihanımız böyle kaydirigubbakcemile5
mavi hiç bir uzman yorumu aldın mı..
dünyadaki hiçbir korunma yöntemi yüzdeyüz korumaz..asla...
yani korunmaya çok titizlik gösremek lazım ancak allah isteyince oluyor..
konu sahibi arkadaşım..
madem bu kadar çocuk istemiyordun ve korunmayı bırakmanız gerekiyordu mecburen o zaman kendine bir süre hakim olacaktın..
kendi zevkin için bir canlının yaşama hakkını elinden alamazsın..
artık olan olmuş duadan başka çaren yok..
allah yardımcın olsun..
bozo cum ben de çok merak ediyoruminşllah bebeğe bişey olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?