kizlar ..biraz agir olmuyormu yorumlariniz..cocugu olmayanlarida anliyorum..onlarin durumuda zor...ama arkadas bi konu acmis..fikir istiyor..olan olmus artik...burda bize düsen yargilamak deyil..yardimci olmak..
agir olan bizim laflarimiz deil baklavacim
agir olan bu arkadasin yaptigi.
sen su an hamilesin canim beni ve benim gibileri anlaman cok zor
boyle konular okudukca acim dahada artiyor.
Kuzum benim seni anlıyorum inanki...
Ama sana çocuk vermeyen rabbim,verecek olan da rabbim.
Bu arkadaşın senin anne olamamanla hiç alakası yok ki ona öfkeleniyorsun.
Kişisel tercihlerle ilgili bu.Ben çocuk istemem sen istersin konu sahibi de istemez başkası ister.Bu herkesin kendi kararıdır kuzum lütfen sakin ol sen de.
Rabbim inşallah sana versin bir evlat Şeniz
bilyorum canim ama inan dayanamiyorum
ben o bebege sahip olmak icin neler vermezdim.
kusura bakmayin cok kotu oldummafoldumben
Konu ile ilgili fikrimi yazmıştım.
Bu gece bir o bebeğin o ilaçlardan etkilenmemiş olmasına bir de size dua edeceğim.
Rabbim kabul etsin
Bu gece bir o bebeğin o ilaçlardan etkilenmemiş olmasına bir de size dua edeceğim.
Rabbim kabul etsin
Rabbim kabul etsin
allah allah akasyaya katılıyorum, tabiikide bizim çocuk sahibi olamamızın sebebi o değil..
allah herkesin bebeğine çocuğuna sağlık versin, insan kendini bile bile öldürmek için ilaç içip ölmesini bekleyebilirmi??
hayır...
işte o bebekte bir kan pıhtısı olmasına rağmen onun ruhu ana rahmine üflenmiş durumda; ağzı yok dili yok, hiç bişeyden habersizce ölmeyi bekliyor..
bilemiyorum belkide bizler çok duygusal yaklaşıyoruz böyle konulara,
herkesin kendi düşüncesi ne diyebilrizki, biz annelik duygusu tatmamış insanlarız böyle düünüyoruz..
ama insanoğlunun kendi fikri can onların bebek onların, ne istiyorlarsa öyle davranabilirler...
kizlar ..biraz agir olmuyormu yorumlariniz..cocugu olmayanlarida anliyorum..onlarin durumuda zor...ama arkadas bi konu acmis..fikir istiyor..olan olmus artik...burda bize düsen yargilamak deyil..yardimci olmak..
Aslında bu kişilerin kendi tercihleridir .Saygı duymak lazım.
Herkes hemfikir olacak diye bir kaide de yok.
Konu sahibi arkadaşım,keşke doğru dürüst korunsaydınız,yada madem 2.çocuğa bu kadar karşıydınız sprial taktırsaydınız ne bilim...
size de yazmak istedim... nolur kaybetmeyin umudunuzu... kötüyü çağırmayın... 8 sene bekledi benim teyzem bebeğinin kokusunu içine çekebilmek için... başkalarının çocuklarını görünce içi giderdi teyzeminde enişteminde... bebek kıyafetlerini incelerlerdi,koklarlardı... zor oldu ama sabırla,umutla oldu... 8 sene sonunda çok zorlu bi hamilelik süreciyle dünyaya geldi meleğimiz... 19 aylık bi oğlumuz var şimdi... dua edin ve umut edin sadece... beklemenin ne kadar zor olduğunu bilirim... sizi çok iyi anlıyorum... inanın gözyaşları ile yazıyorum şu satırları...
dua edicem sizin için... umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebeğin kokusunu içine çekebilirsiniz...
katılıyorum arkadaşlar sizlere..vereliniortak
çocuğun 40 günde canlandığını ifade eden hadisleri esas alanlar ise 40 gün geçtikten sonra kürtajın haram olduğunu ifade ediyorlar. Konuyu kaynaklarıyla açıklayan bir araştırmayı aşağıda vereceğiz.
Biz de ruhun çocuğa kırk günlükken üfeleneceğini belirten rivayetleri esas alıyoruz. Bu nedenle kırk gün dolduktan sonra cenin artık ruh sahibi bir canlıdır ve her ne olursa olsun alınması caiz değidlir.,,,, alintidir
yani burdan anladigim kadariyla kürtaj olunacaksa 40.gecmeyecekmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?