yandım ki ne yandım kızlar

kizlar ..biraz agir olmuyormu yorumlariniz..cocugu olmayanlarida anliyorum..onlarin durumuda zor...ama arkadas bi konu acmis..fikir istiyor..olan olmus artik...burda bize düsen yargilamak deyil..yardimci olmak..

agir olan bizim laflarimiz deil baklavacim
agir olan bu arkadasin yaptigi.
sen su an hamilesin canim beni ve benim gibileri anlaman cok zor
boyle konular okudukca acim dahada artiyor.

agir olan bizim laflarimiz deil baklavacim
agir olan bu arkadasin yaptigi.
sen su an hamilesin canim beni ve benim gibileri anlaman cok zor
boyle konular okudukca acim dahada artiyor.

Kuzum benim seni anlıyorum inanki...

Ama sana çocuk vermeyen rabbim,verecek olan da rabbim.

Bu arkadaşın senin anne olamamanla hiç alakası yok ki ona öfkeleniyorsun.

Kişisel tercihlerle ilgili bu.Ben çocuk istemem sen istersin konu sahibi de istemez başkası ister.Bu herkesin kendi kararıdır kuzum lütfen sakin ol sen de.

Rabbim inşallah sana versin bir evlat Şeniz

bilyorum canim ama inan dayanamiyorum
ben o bebege sahip olmak icin neler vermezdim.
kusura bakmayin cok kotu oldum
mafoldumben

mafoldumben

Kuzum lütfen üzme kendini sen üzüldükçe ben de üzülüyorum burda inan ya....

Kıyamam sana.Biliyorum ne denli istediğini.İnanıyorum sen de anne olacaksın .Bebeğini sevgiyle kucağına alacaksın.

allah allah akasyaya katılıyorum, tabiikide bizim çocuk sahibi olamamızın sebebi o değil..
allah herkesin bebeğine çocuğuna sağlık versin, insan kendini bile bile öldürmek için ilaç içip ölmesini bekleyebilirmi??
hayır...
işte o bebekte bir kan pıhtısı olmasına rağmen onun ruhu ana rahmine üflenmiş durumda; ağzı yok dili yok, hiç bişeyden habersizce ölmeyi bekliyor..
bilemiyorum belkide bizler çok duygusal yaklaşıyoruz böyle konulara,
herkesin kendi düşüncesi ne diyebilrizki, biz annelik duygusu tatmamış insanlarız böyle düünüyoruz..
ama insanoğlunun kendi fikri can onların bebek onların, ne istiyorlarsa öyle davranabilirler...

8sene ilaç içti ( ! ) teyzem 8 sene... sırf bi bebeği olsun diye... hamile kaldı 8 ay ilaç içti... sırf o bebek o vücuda tutunsun,ellerimizden kayıp gitmesin diye...
şimdi siz Allah'ın verdiği canı bir ilaç ( ! ) la öldürüyorsunuz....
konuyu açıldığı anda gördüm yorum yapmak istemedim... ama yapmasam içim rahat etmicek... madem bakamıcaksınız,madem istemiyorsunuz bir sürü yöntem var...

unutmayın kii !!!

kürtaj,düşürücü ilaçlar ASLA VE ASLA bir doğum kontrol yöntemi DEĞıLDıR !!!

umarım ki o bebek sakat doğmaz,hayatı boyunca çevresi tarafından aşağılanmaya maruz kalmaz... hayatı boyunca top oynayan,koşturan yaşıtlarına hevesle ve de hüzünle bakmaz...

direk doktora gidip kürtaj yaptıramıyor muydun? neden ilaçla hem kendini hem bebeği riske atıyorsun.
inşallah herşey düzelir çok üzüldüm geçmiş olsun.

Konu ile ilgili fikrimi yazmıştım.
Bu gece bir o bebeğin o ilaçlardan etkilenmemiş olmasına bir de size dua edeceğim.
Rabbim kabul etsin

ben de aynı şekilde dua edeceğim inşlah ilaçlar bebeğe etki yapmamıştır
akasia ve nuruayn
Rabbim size de kısa zamanda bebek nasip eder inş.

mafoldumben

size de yazmak istedim... nolur kaybetmeyin umudunuzu... kötüyü çağırmayın... 8 sene bekledi benim teyzem bebeğinin kokusunu içine çekebilmek için... başkalarının çocuklarını görünce içi giderdi teyzeminde enişteminde... bebek kıyafetlerini incelerlerdi,koklarlardı... zor oldu ama sabırla,umutla oldu... 8 sene sonunda çok zorlu bi hamilelik süreciyle dünyaya geldi meleğimiz... 19 aylık bi oğlumuz var şimdi... dua edin ve umut edin sadece... beklemenin ne kadar zor olduğunu bilirim... sizi çok iyi anlıyorum... inanın gözyaşları ile yazıyorum şu satırları...
dua edicem sizin için... umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebeğin kokusunu içine çekebilirsiniz...

can onlarin deil bebekte onlarin deil canim.
o canlar ALLAHA ait o verir ve o alir.

kizlar ..biraz agir olmuyormu yorumlariniz..cocugu olmayanlarida anliyorum..onlarin durumuda zor...ama arkadas bi konu acmis..fikir istiyor..olan olmus artik...burda bize düsen yargilamak deyil..yardimci olmak..

katılıyorum arkadaşlar sizlere..vereliniortak

cok tesekur ederim allah razi olsun sizden

çocuğun 40 günde canlandığını ifade eden hadisleri esas alanlar ise 40 gün geçtikten sonra kürtajın haram olduğunu ifade ediyorlar. Konuyu kaynaklarıyla açıklayan bir araştırmayı aşağıda vereceğiz.

Biz de ruhun çocuğa kırk günlükken üfeleneceğini belirten rivayetleri esas alıyoruz. Bu nedenle kırk gün dolduktan sonra cenin artık ruh sahibi bir canlıdır ve her ne olursa olsun alınması caiz değidlir.,,,, alintidir

yani burdan anladigim kadariyla kürtaj olunacaksa 40.gecmeyecekmis..

Son düzenleme:
katılıyorum arkadaşlar sizlere..vereliniortak

tamamda ben kendi adıma saygısızlık etmek istemedim...
acitazyonda asla yapmıyorum, 4.5 senedir ben hamilek kalacağım günü bekliyorum, bir ay boyunca doktora gitttim geldim, kollarım göbeğim kalçam delik deşik...
sırf bebeğim olsun diye dünya kadar hormon yüklendi vücuduma..
bu gün o hayallerim yıkıldı belki bi umut olur dedim ama olmadı...
şimdi ben sokaktan bi kedi alsam ve o ölsün diye ona ilaç versem beklesem ölmesini, dünya yerinden oynar, bırakalım insanlığı canlı cansız mahlukat ağlar..
tabii bu benim görüşüm, allah herkese hayırlısını versin ne diyeyim..

benimde 2,5 yaşında bir oğlum var.kolay değil bir sürü problem yaşıyorum.yemesi problem uyuması problem vs vs...
geçtiğimiz aylarda hiç tahmin edemezdim ihtimal dahi olamaz diye düşünürken hamile kalmışım.ilk öğrendiğimde allahım yandım bennn diye ağladım.
sonra oğluşuma bir kardeş diye düşünmeye başladım.düşündükçe hoşuma gitti, içim ısındı.
onları birlikte oynarlarken falan düşündüm.hele ki oğlumun ne zor geldiğini düşününce bunun bir mucize olduğuna karar verdim.
bebişimi görmek için biraz bekledim ki kalp atışlarını da göreyim.
6 haftalık olduğunda doktora gittik.kalp atışı yoktu.kese 4 haftalık görünüyordu.
hadi geç döllenmedir dedik.
2 hafta sonra tekrar gittik doktora.bebişte hiçbir gelişme yoktu.boş gebelikti.
gözyaşları içerisinde kürtaj için gün almıştık.
gözyaşları içerisinde o masaya yattım.

keşke yapmasaydın.o sana tanrının en güzel hediyesiydi.ve emanetiydi...

(yazımda bozukluk olabilir oğlum tuşları sökmüş kusura bakmayın)

Son düzenleme:

baklava cım 40 günde bedeni oluşur 120 günden sonra ruh üflenir
120 günden sonra aldırmak caiz değildir
120 günden önce de eğer bebeğin ve annenin sağlığı tehdit altında ise aildırılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…