- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi minnakmimar
-
yok canım öyle oda kokusuyla geçecek birşey değil bütün eve işlemiş dedim ya herşeyi yıkadık sildik bana mısın demedibir oda kokusu var, evde ki kötü kokuları yok ediyor diye reklamı vardı. Adı Febreze ya da öyle bir şeydi sanırım onu denediniz mi?
sağol kuzum yok üç gündür cam kapı açık heryer ben bile havalandım o dereceÇok geçmiş olsun minnakım ya benimde en korktuğum şey evde ocağı açık bırakmaktır. Konuna gelince ben olsam heryeri açar havalandırırdım..
bunu bir deneyeyim bakalım güzel bir fikir köpürüp taşmaz değil mi öyle bir maceram vardı daKullanmadığınız Bir tencereye su Doldur içine yumuşatıcı dök göz kararı, kaynat evin içindeki kokuyu gideriyor.
yıkadık heryeri şekerim cam kapı duvar üç gündür temizlikten anamız ağladı süt olmasa bu kadar kokmazdı sanırımYumuşatıcı kaynat diyecektim arkadaş söylemiş zaten.
Perdeleri falan yıka kapı pencere açık bırak
Yok yok köpürmüyor ben denedim :)bunu bir deneyeyim bakalım güzel bir fikir köpürüp taşmaz değil mi öyle bir maceram vardı da
tamam o zaman çok teşekkür ettimYok yok köpürmüyor ben denedim :)
Rica ederim minnak:)tamam o zaman çok teşekkür ettim
önce çok geçmiş olsun Allah korumuş,evet gençler bir de benim meseleye el atın hele..
anneciğim sağolsun evden çıkarken sütün altını kapatıyorum diye kısıp çıkmış akşama kadar da tahmin edersiniz ki neredeyse yangın çıkıyormuş..eve geldiğimizde kör dumandı heryer neyse sadede geliyorum evde berbat bir süt yanığı kokusu var herşeyi yıkadık duvar cam kapı ne varsa sildik sirke bile kaynattık kurtulamadık var mı bir çaresi kk hanımları?
SOĞAN daha kötü koku bırakmaz mı ?önce çok geçmiş olsun Allah korumuş,
ağır kokuları gidermek için bir leğene su doldurun 4-5 litre kadar, suyun içine iki büyük soğanı 4 e bölüp koyun, oda kapıları açık kalsın evinizin ortasına bu leğeni yerleştirin geceden sabaha beklesin , kokuyu büyük ölçüde emiyor, gerek duyarsanız ertesi gün bunu tekrar yapabilirsiniz. ben tecrübe ettim, umarım işinize yarar:) parfüm sprey koku vs onlar geçici oluyor
Canım peteklerin üstüne su, suyun içinede parfüm sıkyıkadık heryeri şekerim cam kapı duvar üç gündür temizlikten anamız ağladı süt olmasa bu kadar kokmazdı sanırım
ay hangisini deneyeceğimi şaşırdım yaşasın kkönce çok geçmiş olsun Allah korumuş,
ağır kokuları gidermek için bir leğene su doldurun 4-5 litre kadar, suyun içine iki büyük soğanı 4 e bölüp koyun, oda kapıları açık kalsın evinizin ortasına bu leğeni yerleştirin geceden sabaha beklesin , kokuyu büyük ölçüde emiyor, gerek duyarsanız ertesi gün bunu tekrar yapabilirsiniz. ben tecrübe ettim, umarım işinize yarar:) parfüm sprey koku vs onlar geçici oluyor
olan güzelim kokuyu da kaçırırmışım cam kapı açıpRica ederim minnak:)umarım gider koku. Tabi kapı pencere kapalı olsun bunu yaparken :)
onu denedim tatlım anlık etkisi oluyor akşam oldu mu yine aynı koku kalıyorCanım peteklerin üstüne su, suyun içinede parfüm sık
Heryere dökülmiycek şekilde sirke koy .O zaten buharlaşıp gidiyo.Kokuyu alır.evet gençler bir de benim meseleye el atın hele..
anneciğim sağolsun evden çıkarken sütün altını kapatıyorum diye kısıp çıkmış akşama kadar da tahmin edersiniz ki neredeyse yangın çıkıyormuş..eve geldiğimizde kör dumandı heryer neyse sadede geliyorum evde berbat bir süt yanığı kokusu var herşeyi yıkadık duvar cam kapı ne varsa sildik sirke bile kaynattık kurtulamadık var mı bir çaresi kk hanımları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?