- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi minnakmimar
-
ya öyle çıkmıyormuş internette araştırdım biraz birisi de demiş işte bir sene çektik o kokuyu anca çıktı diyeo zaman zamana bırakacaksınız .
Benim kız bebekken 1 lt lik karton kutudaki sütü dökmüştü halıya .Bir türlü çıkaramadım yıka yıka .En sonunda halıfleksi sökmek zorunda kaldım laminat yaptırdım o vesileyle .
aynen çare badana gibi duruyor yazın olsaydı olurdu da kış ortasında o da yapılmaz şimdiHa onuda denemişsiniz.(şimdi okudum) Ne diyelim o zaman bekleyeceksiniz. Sinmiş koku demek ki
Yada badana yaptıracaksınız.
canım çok geçmiş olsun..evet gençler bir de benim meseleye el atın hele..
anneciğim sağolsun evden çıkarken sütün altını kapatıyorum diye kısıp çıkmış akşama kadar da tahmin edersiniz ki neredeyse yangın çıkıyormuş..eve geldiğimizde kör dumandı heryer neyse sadede geliyorum evde berbat bir süt yanığı kokusu var herşeyi yıkadık duvar cam kapı ne varsa sildik sirke bile kaynattık kurtulamadık var mı bir çaresi kk hanımları?
sağol dombikim öldük valla üç gündürPis kokar süt yanigida valla minnakım.
olabilir tatlım bir deneyeyim bakalım çok teşekkürlerYorumların hepsini okumadım ama karanfil kaynatmayı öneren olmuş mu? Tane karanfili ocakta uzun süre kaynatmayı dene birde. Balık kokusunu bastırıyor inşallah sütüde bastırır.
sağol kuzum teşekkür ederimcanım çok geçmiş olsun..
teşekkürler canım deneyeceğim onu da inşallahGeçmiş olsun canım. Yumusatıcı kaynat dicektim ama demişler.
bize de yol öyle gözüküyor tatlım şu yumuşatıcıyla karanfil fikrini bir deneyeceğimbizimde başımıza böyle bir olay gelmişti.1 yıl boyunca o koku gitmedi.en sonunda annemler badana yaptılar bütün yaz evi havalandırdılar.anca öyle geçmişti.
karki öyle bir koku ki cidden yaşamayan bilemez tütsülük falan değil kuzum resmen evin içine yapışmışlimon yakın tüpte.
yada tütsü gibi bi cubuklu bi koku var. ucunu yakıosun. tamamı yanana kadar güzel koku bırakıyor.
bu arada cok gecmiş olsun canım... verilcek sadakanız varmış
diğer sayfaları okuyunca anladım zaten canım.karki öyle bir koku ki cidden yaşamayan bilemez tütsülük falan değil kuzum resmen evin içine yapışmışlimonu yaptım da olmadı
unutmamış kuzum kapatıyorum diye kısmış altınıdiğer sayfaları okuyunca anladım zaten canım.
normal kızartma bile bazen zor geciyor evden. allahım sabır versin size.
annende nasıl öyle unutmuş kıı
bende evlenmeden önce. fırını öyle yapmıştım.unutmamış kuzum kapatıyorum diye kısmış altını
pinki duymasın kemerin yok ya ondan der şimdibende evlenmeden önce. fırını öyle yapmıştım.
arkadaşalr telde konuşuyoduk unutmuşum. kek yapıom göyaaaa
evdede kimse yok.
içeri bi gürdüm duman altı olmuş mutfak
aman o hasbamda görcek gününüpinki duymasın kemerin yok ya ondan der şimdi
hadi bakalım senden ümitliyim karkiaman o hasbamda görcek gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?