yanık kokusu

ya öyle çıkmıyormuş internette araştırdım biraz birisi de demiş işte bir sene çektik o kokuyu anca çıktı diye

Limonu ocağın üstüne koy. altını yak azcık ,catır catır yanana kadar dursunn..
Aman onuda ocakta unutup çıkmayın.
Çok geçmiş olsun

Ha onuda denemişsiniz.(şimdi okudum) Ne diyelim o zaman bekleyeceksiniz. Sinmiş koku demek ki
Yada badana yaptıracaksınız.

Yorumların hepsini okumadım ama karanfil kaynatmayı öneren olmuş mu? Tane karanfili ocakta uzun süre kaynatmayı dene birde. Balık kokusunu bastırıyor inşallah sütüde bastırır.

canım çok geçmiş olsun..

Pis kokar süt yanigida valla minnakım.
sağol dombikim öldük valla üç gündür

Yorumların hepsini okumadım ama karanfil kaynatmayı öneren olmuş mu? Tane karanfili ocakta uzun süre kaynatmayı dene birde. Balık kokusunu bastırıyor inşallah sütüde bastırır.
olabilir tatlım bir deneyeyim bakalım çok teşekkürler
canım çok geçmiş olsun..
sağol kuzum teşekkür ederim

bizimde başımıza böyle bir olay gelmişti.1 yıl boyunca o koku gitmedi.en sonunda annemler badana yaptılar bütün yaz evi havalandırdılar.anca öyle geçmişti.

bizimde başımıza böyle bir olay gelmişti.1 yıl boyunca o koku gitmedi.en sonunda annemler badana yaptılar bütün yaz evi havalandırdılar.anca öyle geçmişti.
bize de yol öyle gözüküyor tatlım şu yumuşatıcıyla karanfil fikrini bir deneyeceğim

limon yakın tüpte.
yada tütsü gibi bi cubuklu bi koku var. ucunu yakıosun. tamamı yanana kadar güzel koku bırakıyor.
bu arada cok gecmiş olsun canım... verilcek sadakanız varmış

limon yakın tüpte.
yada tütsü gibi bi cubuklu bi koku var. ucunu yakıosun. tamamı yanana kadar güzel koku bırakıyor.
bu arada cok gecmiş olsun canım... verilcek sadakanız varmış
karki öyle bir koku ki cidden yaşamayan bilemez tütsülük falan değil kuzum resmen evin içine yapışmış limonu yaptım da olmadı

karki öyle bir koku ki cidden yaşamayan bilemez tütsülük falan değil kuzum resmen evin içine yapışmış limonu yaptım da olmadı
diğer sayfaları okuyunca anladım zaten canım.
normal kızartma bile bazen zor geciyor evden. allahım sabır versin size.
annende nasıl öyle unutmuş kıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…