- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi minnakmimar
-
yuh onu ben yazdım pinki bari onu okuyaydın iyiydiYazan oldu mu bakamadım, sirke de kaynatabilirsin
sirke süt kokusunu bastırmadı canım süt yanığı bambaşka birşeymiş allah kimsenin başına vermesinHeryere dökülmiycek şekilde sirke koy .O zaten buharlaşıp gidiyo.Kokuyu alır.
anana sor bakem aşıkmıymış sen yapsan dünyayı dar ederdi eli öpülesievet gençler bir de benim meseleye el atın hele..
anneciğim sağolsun evden çıkarken sütün altını kapatıyorum diye kısıp çıkmış akşama kadar da tahmin edersiniz ki neredeyse yangın çıkıyormuş..eve geldiğimizde kör dumandı heryer neyse sadede geliyorum evde berbat bir süt yanığı kokusu var herşeyi yıkadık duvar cam kapı ne varsa sildik sirke bile kaynattık kurtulamadık var mı bir çaresi kk hanımları?
yuh onu ben yazdım pinki bari onu okuyaydın iyiydi
aşık değil şaşkın bizimki annem kundakçı oldu ya laanana sor bakem aşıkmıymış sen yapsan dünyayı dar ederdi eli öpülesi
azıcık soğan kokusu oluyor ama o çabuk çıkıyor, bizim kapılar yaülı boya ile boyandı ve felaket kokuyordu, sadece gündüzü dışarda geçirebildik eve geldik, benim kuzularımda küçükler dokunmasın diye yaptım işe yaradı, umarım yanık kokusunada iyi gelir:)SOĞAN daha kötü koku bırakmaz mı ?denemek gerek tabi :)
yok yavruşum kış günü afyonun ayazında bir de üç gündür cam kapı açık yatıyoruz bana mısın demedi kaknem kokuBi taraftan film izliyorum, gözümden kaçmış kuzu
O zaman camı pencereyi açın, mutfağın kapısınıda kapatın, iyice evde garip kokular birleşecek
Sirke kokuyu bastırmıyo zaten .kokuyu çekiyomuş.Bende bişey yaktım da duvarları köşeleri sildim .Halıları bol yumuşatıcıyla sildim.Perdeler öyle.Sirke iyi geldi gibiydi .Ben öyle tabaklarda heryere koydum..sirke süt kokusunu bastırmadı canım süt yanığı bambaşka birşeymiş allah kimsenin başına vermesin
Sütten iğrenir, dahada içmezsin artıkyok yavruşum kış günü afyonun ayazında bir de üç gündür cam kapı açık yatıyoruz bana mısın demedi kaknem koku
benim oğlanlar grip olduğunda odalarına soğanı bölüp koydum mikrobu kırıp nefeslerini açsın diye odaları kebap salonu gibi kokmuştu aklıma o geldi.azıcık soğan kokusu oluyor ama o çabuk çıkıyor, bizim kapılar yaülı boya ile boyandı ve felaket kokuyordu, sadece gündüzü dışarda geçirebildik eve geldik, benim kuzularımda küçükler dokunmasın diye yaptım işe yaradı, umarım yanık kokusunada iyi gelir:)
bende sirke kaynattım işte sonra sirkeyle duvarları yerleri kapıları falan sildik de pek etkilemediSirke kokuyu bastırmıyo zaten .kokuyu çekiyomuş.Bende bişey yaktım da duvarları köşeleri sildim .Halıları bol yumuşatıcıyla sildim.Perdeler öyle.Sirke iyi geldi gibiydi .Ben öyle tabaklarda heryere koydum..
ah bacım süt bişey değilmiş meğerse ben emzik kaynatıyordum ve eridi o koku felaket bilen varmı bilmem ama berbat bi koku, nasıl çıkaracağımıda bilmiyorum ozaman kokuyu, hatta çaydanlığın içine yapışmış, tecrübe edenler çıkmaz dedi çaydanlığıda attım:))Malesef o kokuyu bir hafta kadar cekeceksiniz caresi yok...benimde basima geldi hamilelikten dolayi unutkanlik oldu bende sutu unuttum ciktim evden yanmis neler neler yaptik hicbiri care olmadi
aynen valla yanıyormuşuz az dahaSütten iğrenir, dahada içmezsin artık
Neyse Allah beterinden saklamış, en son çare mutfağın dolaplarını boyarsınız
aman çocuklar iyi olsunda varsın kebapçı gibi kokalım:)benim oğlanlar grip olduğunda odalarına soğanı bölüp koydum mikrobu kırıp nefeslerini açsın diye odaları kebap salonu gibi kokmuştu aklıma o geldi.
ay ben küçükken sobalı evimiz vardı annem emziği bırakıyim diye gözümün önünde sobaya atmış o da iğrenç kokmuştu annem evi temizlemekle uğraştı ben külleri deşelemekleah bacım süt bişey değilmiş meğerse ben emzik kaynatıyordum ve eridi o koku felaket bilen varmı bilmem ama berbat bi koku, nasıl çıkaracağımıda bilmiyorum ozaman kokuyu, hatta çaydanlığın içine yapışmış, tecrübe edenler çıkmaz dedi çaydanlığıda attım:))
Kullanmadığınız Bir tencereye su Doldur içine yumuşatıcı dök göz kararı, kaynat evin içindeki kokuyu gideriyor.
limon mandalin de yaptım hatta da onlar kesmedi kokuyu tatlımocağın üzerine yarım limonu koy ,Çatır çatır yanana kadar açık kalsın ocak .Kokunun büyük kısmını alacağını düşünüyorum
o zaman zamana bırakacaksınız .limon mandalin de yaptım hatta da onlar kesmedi kokuyu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?