Yanıklar baharat

Merhaba arkadaşım,
verdiğin bu güzel bilgiler için Allah senden razı olsun. Bende not aldım bir şey soracaktım.
Ha Mim ile başlayan bu 7 sureyi ne kadar süre okuyacağız ve hepsini peş peşe mi?

Teşekkürler.

Cümlemizden inşallah canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte çok aratmasın bekletmesin
Arka arkaya hiç ara vermeden okuyacaksın dünya kelamı konuşmayacaksın hiç yaklaşık bir buçuk iki saat arası sürüyor inşallah tez vakitte güzel haberler alırsınız tüm isteyenlerle beraber güzel haberler alırız

Amin inşallah Rabbim biran önce evlat sahibi yapsın bizide git gide süreç yoruyor hem evliliği hem bizi yıpranıyoruz

mesajla çok geç dönüş yapabilirler, biz aradık 2-3 gün sonra dönüş yapıldı.
425 tl tuttu bizim :/
canım hamilesin maşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun. bende yanıklar baharattan kür aldım bugün geldi. yağları peşpeşe mi kullanıyoruz. hepsini art arda içsem sıkıntı olur mu? vesile olsun inşallah şifama...

Merhabalar bende aldim.bugun elime ulasti benimkide 425 lira tuttu sizde sorun neydi bide ben karisim bekliyodum karisim gelmedi
Merhaba, ben de karışım bekliyordum ama bildiğimiz hazır şeyler geldi, benim pco görünümü, bir de insülin direnci vardı eşimde morfoloji ve sayı problemi. Ama eşim hepsini kullanmadı duruyor daha :)

Merhaba canım, üzerinde kullanım talimatını yazmaları lazım kuzum. Ben hayıt özüyle zerdeçal özünü aynı anda kullandım ama yarım saat arayla canim inşallah şifa olur

Rica etse. Bana

3 kez tüp bebek bir kez de prp yaptırdım Can çıkmadan Allahtan Ümit kesilmezmiş ama ben maddi ve manevi olarak bu süreçten çok yorulduk ve durumu kabullendik. Ama yine de bir Umut işte sizden rica etsem bana okuduğunuz ayetleri ve uyguladığınız formu yazar msınız.

Merhabalar konunun üzerinden zaman geçmiş ama Yanıklar Baharattan aldığınız karışımlar işe yaradı mı acaba?

Merhabalar baya da zaman geçmiş ama bizde haftasonu aladık bir tanıdık vasıtasyla burdan ürünlerden değişik bir adam ahmet bey bana sorunun kafamda oldugun söyledi papatya özu yaban mersini özu verdi :) eşime de bir macun verdi bir kavanoz devedikeni özu verdi toplamda 820 tl ödedik şok olduk cıkınca biz ne yaptık diye ama bende çikolta kisti var 2cm rahim yumurtalıklar ve tuplrede sıkıntı yok biri kapalıydı rahim filminde acılmış reglin ikinci gunu yumurta takibi yapacaktı doktorumz içsem mi içmesem mi kararsız kaldım hc de olumsız yorum görmedim adamla ilgili eşimle bile kavga ettik inanın bu sebepten

olan olmuş almışsınız artık kullanın biz 2 aydan fazla kullandık 1000 tl ye yakın para ödedik hiçbir işe yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…