• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanımda kim varsa değerli oluyor

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
40
Yanımdaki kadına normalde kimse bakmıyosa bile ben varken ona bakıyorlar.benimle kimse ilgilenmiyor arkadaş

D9ZkJo.jpg

Aklima bu geldi:KK53:

tövbe tövbe :KK45: Bu erkekleri bir çözemedik gitti :D . Canım sen genlerine bile takmışşsın önce bunu düzeltmen gerekiyor

Uğursuz muyum itici miuim bilmiyorum.geçenlerde bi arastırma okudum.erkekler güzelliğe değil genlrre bakarlarmış.yani onlar farkında değilmişlrr de vücut algılarmış.kendinde eksik geni tamamlarlarmış.sanırım benim genler bozuk
Kaç yaşındasın?

Uğursuz muyum itici miuim bilmiyorum.geçenlerde bi arastırma okudum.erkekler güzelliğe değil genlrre bakarlarmış.yani onlar farkında değilmişlrr de vücut algılarmış.kendinde eksik geni tamamlarlarmış.sanırım benim genler bozuk
Sen de senin genlerini tamamlayacak erkekleri yaristiriyorsun, bardagin dolu tarafi da o.

Erkekler rahat ve mutlu kadinlara cekim hissederler. Biz eger sinirli, ajite veya hastasysak uzak durular. Devamli gulumseyen sirin sirin bakan tatli kizlar olursak yapisirlar adeta.

Back
X