- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
-
okuldan bi çocukla konuşmaya başladık bir ay önce falan. her şey iyi güzel gidiyodu yalnız çocuğun eski sevgilisi bizim sınıftan bi kız. bu kız ve arkadaşları öğrenmişler bizim konuştuğumuzu, sınıfta bana laf çarpıtmaya falan çalışıyolar. hatta bi arkadaşıyla konuştuk bugün, gittim sordum yani amacınız ne diye
kız bana dedi ki o çocuk seni güzel bulmuş olabilir bilemem ama yanına yakışmıyosun bizce dedi. ben o an gülüp geçtim çünkü çok çocukça bir söylem bana kalırsa, ama sonradan düşününce de canım sıkıldı. bi de kızın aşkı mı depreşti artık ne olduysa çocuğa sosyal medyadan takip isteği falan yolluyor.
ha konuştuğum çocuk da biraz garip davranmıyo değil onun da kafası mı karıştı artık ne oldu bilmiyorum ikimizin arasında kaldı herhalde.
12.sınıfız cidden uğraştığımız şeye bak ama elimde değil..napıcam ki ben böyle
yavrum sen yaktın o üniversite sınavını sene başından beri açtığın konularda nelerle uğraşıyosun..okuldan bi çocukla konuşmaya başladık bir ay önce falan. her şey iyi güzel gidiyodu yalnız çocuğun eski sevgilisi bizim sınıftan bi kız. bu kız ve arkadaşları öğrenmişler bizim konuştuğumuzu, sınıfta bana laf çarpıtmaya falan çalışıyolar. hatta bi arkadaşıyla konuştuk bugün, gittim sordum yani amacınız ne diye
kız bana dedi ki o çocuk seni güzel bulmuş olabilir bilemem ama yanına yakışmıyosun bizce dedi. ben o an gülüp geçtim çünkü çok çocukça bir söylem bana kalırsa, ama sonradan düşününce de canım sıkıldı. bi de kızın aşkı mı depreşti artık ne olduysa çocuğa sosyal medyadan takip isteği falan yolluyor.
ha konuştuğum çocuk da biraz garip davranmıyo değil onun da kafası mı karıştı artık ne oldu bilmiyorum ikimizin arasında kaldı herhalde.
12.sınıfız cidden uğraştığımız şeye bak ama elimde değil..napıcam ki ben böyle
yani biyolojik olarak evetErgen misinz
ya sınavı da düşünüyorum valla ama denge şaşıyo bazenyavrum sen yaktın o üniversite sınavını sene başından beri açtığın konularda nelerle uğraşıyosun..
Lise sonda aşık olduğum çocukla geçen oturduk dedim ki aklıma edeyimya sınavı da düşünüyorum valla ama denge şaşıyo bazen
onu ben de hep diyorum sonrasında ama o an baya kapılıp gidiyorum,hemen bağlanıveriyorum resmenLise sonda aşık olduğum çocukla geçen oturduk dedim ki aklıma edeyim
ama gerçekten hoşlanıyorum ve onun yanına yakışmama ihtimali kalbimi kırdkBen kardeşim kız kardeşim lise son sınıfta
Böyle mal adamla uğraşsa bir de üniversite sınavı öncesi kafasına 2 tane vururum...
derim Ki
Dangalak kardeşim sen aptal mısın herkes ayrı yerlere gidecek ilişki falan olmayacak
Neden ilişkiyi ülkenin her yerinden gelen insan çeşitliliğinin olduğu üniversiteye bırakmıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?