- Konu Sahibi mellifluous
-
Çocuğum ben de senin yaşını yaşadım sen bilirsin amannnn bana mı okuyorsunama gerçekten hoşlanıyorum ve onun yanına yakışmama ihtimali kalbimi kırdk
bu başka biri ama diğerini tamamen sildim o bana zarar veriyodu bu sefer farklı ve sağlıklı bi aşk yaşarım diye düşünmüştüm gerçekten beğendimÇocuğum ben de senin yaşını yaşadım sen bilirsin amannnn bana mı okuyorsun
Evet tamam canım
Açtığın konuları teeee şurdan şuraya yol oldu
Bu zamanlardaki ilişkiler bence insana zarar veriyor
Ergenlikten bunlar. Cocuk bugün seni sever yarın kıza geri döner. Hiç uğraşma. Senin daha önemli kararların, seçimlerin olacak.okuldan bi çocukla konuşmaya başladık bir ay önce falan. her şey iyi güzel gidiyodu yalnız çocuğun eski sevgilisi bizim sınıftan bi kız. bu kız ve arkadaşları öğrenmişler bizim konuştuğumuzu, sınıfta bana laf çarpıtmaya falan çalışıyolar. hatta bi arkadaşıyla konuştuk bugün, gittim sordum yani amacınız ne diye
kız bana dedi ki o çocuk seni güzel bulmuş olabilir bilemem ama yanına yakışmıyosun bizce dedi. ben o an gülüp geçtim çünkü çok çocukça bir söylem bana kalırsa, ama sonradan düşününce de canım sıkıldı. bi de kızın aşkı mı depreşti artık ne olduysa çocuğa sosyal medyadan takip isteği falan yolluyor.
ha konuştuğum çocuk da biraz garip davranmıyo değil onun da kafası mı karıştı artık ne oldu bilmiyorum ikimizin arasında kaldı herhalde.
12.sınıfız cidden uğraştığımız şeye bak ama elimde değil..napıcam ki ben böyle
12. sinifmis yaErgen misinz
kız ne aşkı allah aşkınabu başka biri ama diğerini tamamen sildim o bana zarar veriyodu bu sefer farklı ve sağlıklı bi aşk yaşarım diye düşünmüştüm gerçekten beğendim
yakım şehirler falan olsa buluşuruz belkiSeneye biriniz bir şehre diğeriniz başka şehre gideceksiniz. Nereden göreceksiniz birbirinizi..ç
Hayal dünyasını bırak tatlımyakım şehirler falan olsa buluşuruz belki
okuldan bi çocukla konuşmaya başladık bir ay önce falan. her şey iyi güzel gidiyodu yalnız çocuğun eski sevgilisi bizim sınıftan bi kız. bu kız ve arkadaşları öğrenmişler bizim konuştuğumuzu, sınıfta bana laf çarpıtmaya falan çalışıyolar. hatta bi arkadaşıyla konuştuk bugün, gittim sordum yani amacınız ne diye
kız bana dedi ki o çocuk seni güzel bulmuş olabilir bilemem ama yanına yakışmıyosun bizce dedi. ben o an gülüp geçtim çünkü çok çocukça bir söylem bana kalırsa, ama sonradan düşününce de canım sıkıldı. bi de kızın aşkı mı depreşti artık ne olduysa çocuğa sosyal medyadan takip isteği falan yolluyor.
ha konuştuğum çocuk da biraz garip davranmıyo değil onun da kafası mı karıştı artık ne oldu bilmiyorum ikimizin arasında kaldı herhalde.
12.sınıfız cidden uğraştığımız şeye bak ama elimde değil..napıcam ki ben böyle
yakım şehirler falan olsa buluşuruz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?