- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi mellifluous
-
Üniversiteye girince bu anları hatırlayıp kahkaha atacaksın.Yanlış anlama dalga geçmiyorum sadece o yollardan bizde geçtik.
Ya çok cahil hissettim bende gülmek istiyorumBır erkekten yanına yakısmıyorum veya yakısmıyomusum gıbı bahsedıldıgınde gozumde direkt ıspanak Namık canlanıyor.
Ve acaba gercekten yakısmıyor mu demek yerine, bence cocuk ıspanak Namık diyorum ıcımden.
Kafası karisik cocukla ugrasma. Ver yolu dumduz gıtsın.
Ya çok cahil hissettim bende gülmek istiyorumkim bu ıspanak Namık
Nevrestenın kocasıYa çok cahil hissettim bende gülmek istiyorumkim bu ıspanak Namık
Yapacağın şey ders çalışmak canımokuldan bi çocukla konuşmaya başladık bir ay önce falan. her şey iyi güzel gidiyodu yalnız çocuğun eski sevgilisi bizim sınıftan bi kız. bu kız ve arkadaşları öğrenmişler bizim konuştuğumuzu, sınıfta bana laf çarpıtmaya falan çalışıyolar. hatta bi arkadaşıyla konuştuk bugün, gittim sordum yani amacınız ne diye
kız bana dedi ki o çocuk seni güzel bulmuş olabilir bilemem ama yanına yakışmıyosun bizce dedi. ben o an gülüp geçtim çünkü çok çocukça bir söylem bana kalırsa, ama sonradan düşününce de canım sıkıldı. bi de kızın aşkı mı depreşti artık ne olduysa çocuğa sosyal medyadan takip isteği falan yolluyor.
ha konuştuğum çocuk da biraz garip davranmıyo değil onun da kafası mı karıştı artık ne oldu bilmiyorum ikimizin arasında kaldı herhalde.
12.sınıfız cidden uğraştığımız şeye bak ama elimde değil..napıcam ki ben böyle
Ergen misinz
Ayyy açıp izleyesim geldi şu yorumu görünce. Ne güzel, ne masum, ne naif bir diziydi. Teşekkür ederim kendi kendime gülümsettiğiniz için beni.Bır erkekten yanına yakısmıyorum veya yakısmıyomusum gıbı bahsedıldıgınde gozumde direkt ıspanak Namık canlanıyor.
Ve acaba gercekten yakısmıyor mu demek yerine, bence cocuk ıspanak Namık diyorum ıcımden.
Kafası karisik cocukla ugrasma. Ver yolu dumduz gıtsın.
aynen bu12 sınıfsın demek . derslerin yerine sorunun bunlar mı ilginçççç ..
ama diğer insanların yakışmadığımızı düşünmelerini istemiyorumbebeğim yakışmak zorunda mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?