Yaninda misafir getirmek isteyen yatili misafire ne denir?

İnsanlık dışı + görgüsüz + yobaz hepsini aynı yorumda saydırdı. Hiçbir ceza da almadı çok şaşırdım.
Biz üstümüze düşeni yaptık da sahip çıkanımız yok kimsesiz kaldıysa buralar demek :eek:
Sıkmayın canınızı böyle yorumlara. Valla ben burda yönetici olsam adam kalmazdı heralde :duduk:

Şimdi gördüm
Yöneticilerden kimse görmemiştir daha.

Biz üstümüze düşeni yaptık da sahip çıkanımız yok kimsesiz kaldıysa buralar demek :eek:
Sıkmayın canınızı böyle yorumlara. Valla ben burda yönetici olsam adam kalmazdı heralde :duduk:
Mune'miz tatildeymiş.. Tabii ki her yorumu takmıyorum ama böyle elini kolunu sallayarak hakaret edememeli, bu tarz yorumları da görmezden gelemiyorum :110:

Mune'miz tatildeymiş.. Tabii ki her yorumu takmıyorum ama böyle elini kolunu sallayarak hakaret edememeli, bu tarz yorumları da görmezden gelemiyorum :110:

katiliyorum
her bir sayfayi okudukca daha da sok oldum ben de o yobaz kategorisine alinmisim
vay be :)
ama gormezden gelsek iyi ederiz kimse icin can sikmaya degmez

Aman, buyursun gelsin, 1 tabak fazla koyarım ne olacak diye düşünürüm ben.. Sonuçta fazladan 1 kişi, 5 kişi değil..
Benim arkadasim geliyor, Baska bir ulkeden.Tanimadigim daha once gormedigi arkadasiyla gelecek, otel ayarlariz, araba kiralariz dediler ama ben razi olmadim. Ben evliyim, iki arkadasta bekarlar. NE olacak tanri misafiri diyip agirliyacagim.

18 gün benim yıllık iznimin 2 gün eksiği mesela, ben tüp bebek için kardeşimi kuzenimi vs kabul ederim de annemin komşusunun kaynı ve eltisi ne, o kişiler de rahat sen de rahatsın kusura bakma, insanlık her önüne geleni eve almak değildir hırlı mı hırsız mı ne bildin Alice harikalar diyarından bildiriyosun sanırım
O evine misafir kabul etmeyenleri eleştiriyor sen kabul edenleri aranızda da bir fark göremiyorum.
O kabul eder ama etmeyene yobaz diyemez.
Sen kabul etmezsin edene böyle tepeden bakan yorumlar yapamazsın.

• Beğen
Reactions: s u
Nehir ben seni tutuyorum karşı tarafın üslubu itici geldi niye bilmiyorum :KK70: seninle takım olalım biz :halay:

• Beğen
Reactions: s u
O evine misafir kabul etmeyenleri eleştiriyor sen kabul edenleri aranızda da bir fark göremiyorum.
O kabul eder ama etmeyene yobaz diyemez.
Sen kabul etmezsin edene böyle tepeden bakan yorumlar yapamazsın.

Ben misafir kabul edenleri mi eleştiriyorum ne güzel anlamışsın istediğim yorumu yaparım ayrıca, sıkıntı varsa kiblersin yönetici değerlendirir

Nehir ben seni tutuyorum karşı tarafın üslubu itici geldi niye bilmiyorum :KK70: seninle takım olalım biz :halay:

Bence de takım olun, arkadaşın insanlık dışıdır yobazlıktır şunu izleyin bunu izleyin yorumları itici gelmedi, benimle birlikte aynı fikirde olan bir dolu arkadaşın yorumları itici gelmedi bi ben itici geldim, bi yerde tavuğuna kışt dedim heralde sabaha karşı gelip akşamın muhabbetine cöreklendiiğne göre

Kuzeniniz baya geniş davranmış redetmekle doğrusunu yaptınız. Arkadasi yetmiyor birde sevgilisi bakk senn..
Evinizi otel niyetine gorup 2 cift tatile geleceklermiş. :))

Bende misafiri sevmem ama alırım arada. Ancak yatılı ve kalabalik misafir alamam uğraşamam. İnsanlık dışı birsey goremiyorum.

Kuzeniniz baya geniş davranmış redetmekle doğrusunu yaptınız. Arkadasi yetmiyor birde sevgilisi bakk senn..
Evinizi otel niyetine gorup 2 cift tatile geleceklermiş. :))

Bende misafiri sevmem ama alırım arada. Ancak yatılı ve kalabalik misafir alamam uğraşamam. İnsanlık dışı birsey goremiyorum.

Zaten iyiniyetli olmadıkları için ta baştan erkek arkadaşı söylemediler bence, çünkü çift olarak geliyoruz dendiğinde çok bariz anlaşılıyo onların kendilerine göre plan yaptığı, konu sahibi buyrun gelin deseydi erkek arkadaşı ancak kapıya gelince görecekti ve oldu bittiye getireceklerdi

Ben normal karşılardım. O güveniyor, o yanında getiriyor, aykırı biri değilse bence uygun. Ama sizin ve eşinizin bakış açısı farklıysa siz bilirsiniz tabi.

Bedavadan tatıl yapacak arkadası herhalde otelde kalırsa neden olmasın ama esım rahatsız olacagını soyledı dersın

Couch....ing diye bir olusum Avrupadan cikmis. bilmeyenler icin, benim evimde fazladan bir kanepem veya odam var ve onu misafirlere aciyorum(bunlar ya genelde ucuz tatil yapmak ya da gittikleri yerin yerel halkiyla kaynasmak isteyenler oluyor,otelde bu cok mumkun degil). Turkiyeye gelen ve beni secen(onceden konusuluyor tabii) insan bende kaliyor sonra biz birbirimize puan veriyoruz(temizlik guvenilirlik vs vs) sonra ben baska bir ulkeye gideceksem orada biri de benim puanlarima bakarak beni misafir ediyor. Bence bu Turk misafirperverliginin de ustunde birsey. Hic tanimadiginiz bir insani evinizde agirliyorsunuz (hic bir zorunlulugunuz yok onla ilgilenmeye bu arada, herkes bireysel takiliyor ama yardimci olmaniz tabii arti puan).
Avrupa kulturune bu kadar sallanmasina da gicik oluyorum o yuzden. Biz misafirperveriz evet ama misafir olmayi bilmiyoruz. Misafire gittigmiz evde rahatsizlik verecegimizi dusunmuyoruz, aile butcesine katki yapmak aklimiza gelmiyor, bir isin ucundan tutmuyoruz, ve hep guleryuz bekliyoruz. Benim couch.. ing den gelen butun misafirlerim(amerikali, hollandali, alman,gurcu vs) buzdolabima el surmeden (hic bisey degilse kaldiklari odayi ve tuvalet ve banyomu temizleyip gittiler ben birsey soylemeden).
O yuzden biz soyle super misafirperveriz ama Avrupali soyle boyle yapmayin lutfen. Duzgun misafir var da biz mi sevmedik?

Bence de takım olun, arkadaşın insanlık dışıdır yobazlıktır şunu izleyin bunu izleyin yorumları itici gelmedi, benimle birlikte aynı fikirde olan bir dolu arkadaşın yorumları itici gelmedi bi ben itici geldim, bi yerde tavuğuna kışt dedim heralde sabaha karşı gelip akşamın muhabbetine cöreklendiiğne göre
Sen kimsin ki benim tavuğuma kist diyeceksin :D kendinizi bu kadar önemli görmeyin ya. Hahaha internette bi forumda biri tavuğuma kist diyecekte ben onu aklımda tutcam da :D ooo
Sen hayatıma ancak böyle forumda temas edebilirsin o da sanal da kalır onu da ben umursamam.
He aynen aynen tavuğuma kist dedin :D

Couch....ing diye bir olusum Avrupadan cikmis. bilmeyenler icin, benim evimde fazladan bir kanepem veya odam var ve onu misafirlere aciyorum(bunlar ya genelde ucuz tatil yapmak ya da gittikleri yerin yerel halkiyla kaynasmak isteyenler oluyor,otelde bu cok mumkun degil). Turkiyeye gelen ve beni secen(onceden konusuluyor tabii) insan bende kaliyor sonra biz birbirimize puan veriyoruz(temizlik guvenilirlik vs vs) sonra ben baska bir ulkeye gideceksem orada biri de benim puanlarima bakarak beni misafir ediyor. Bence bu Turk misafirperverliginin de ustunde birsey. Hic tanimadiginiz bir insani evinizde agirliyorsunuz (hic bir zorunlulugunuz yok onla ilgilenmeye bu arada, herkes bireysel takiliyor ama yardimci olmaniz tabii arti puan).
Avrupa kulturune bu kadar sallanmasina da gicik oluyorum o yuzden. Biz misafirperveriz evet ama misafir olmayi bilmiyoruz. Misafire gittigmiz evde rahatsizlik verecegimizi dusunmuyoruz, aile butcesine katki yapmak aklimiza gelmiyor, bir isin ucundan tutmuyoruz, ve hep guleryuz bekliyoruz. Benim couch.. ing den gelen butun misafirlerim(amerikali, hollandali, alman,gurcu vs) buzdolabima el surmeden (hic bisey degilse kaldiklari odayi ve tuvalet ve banyomu temizleyip gittiler ben birsey soylemeden).
O yuzden biz soyle super misafirperveriz ama Avrupali soyle boyle yapmayin lutfen. Duzgun misafir var da biz mi sevmedik?

Ekşide bu dediğin sistemle ilgili anısını paylaşan biri vardı o kadar şenlikli bi hikaye ki dur arayayım bulursam paylaşayım

tanımadığım kızın eşimle yaşadığım evde ne işi var yahu
objektif bakıyorum da bekar evin olsa sorun olmaz diyeceğim de tanımadığın bir kız yok yok kusura bakma eşim istemiyor de

Dün benimkine sordum gelecek insanlari kuzenin tanıyorsa iyi insan olduklarına kefilse sorun yok dedi.

Ben kararsız kalmıştım ama emrivaki olması başlı başına sorun bence.
Bilemedim ben.

Mesajlariniz icin cok tesekkur ederim, bugun yarin bi cevap vermem lazim..
Sanirim "sizin basimizin ustunde yeriniz var ama uzgunum hic tanimadigim arkadasini yatili misafir edemeyecegim, anlayisla karsilamani umut ediyorum" diyecegim...
Of of neden beni bu duruma dusuruyor ki hala anlamiyorum, arkadasi bunu soylediginde "ben ona boyle birseyi nasil teklif edeyim sen olsan kabul eder misin" diyemedi mi yani pes :eek:
Bu kadar rahatlik fazla yani...
arkadaşı gelme planı yaparken vizesini biletini vs alırken size mi güvenmiş. Kuzeniniz benim kuzende kalırız mı demiş. Ne saçmalık ya en sevmediğim şey. Benim kuzen yanında benden habersiz arkadaşını akşam oturmaya bizim eve getirmişti de burada konu açmıştım. Bu durum daha beter. Kırmadan söylemek en iyisi bence de. Sizde kalmasa da bu kız acaba sizle birlikte mi gezecek?

Back
X