Ay hayır asla yok babası asla izin vermez benim sünepe kocamda babasından çok korkar teklif bile edemezhaklısın.
taşınma şansınız yok mu?
Çok dedim ev üstüne ev kurulmaz. Bana neden ocak aldın fırın aldın. Ama babası beraber yenecek dedim mii akan sular durur dizlerinin başı çözülürEv üstüne ev olmaz...
Akraba bağları iyi olsun derim ama sizin Eşiniz biraz abartmış...
Özel günlerde,bir araya gelinir sofralar kurulur,beraberce yenilir...
Ama sizinki bu dediğimin aksine...
Eskiden çok konuştum ama boşa konuştumİlk gunden beri boyleyse 5 yila 2 cocuk sigdirmasaydiniz keske. Olan olmus. Esinizle kavga etmeden konustunuz mu hic? Ne diyor?
Bahçemiz var oraya bırakıyoruz çöpten kastım yenilmiyor demektiÇöpe dökmeyin yemeklerinizi bu kadar aç canlı varken
Var var ama tek sünepe olan bu. Gelmez hayattaEşinizin kardeşleri yok mu?
Büyük bir olay patlatıp,
çıkın evden ayrılın diyeceğim ama eşinizin asla sizinle geleceğinide düşünmüyorum...
Bekar gibiyim ya zaten hep geç gelir erken geldi mi ailesinin yanında. Evlilikli mi bu beeTaşınma olasılığı geldi ilk aklıma benim de ama öyle bir imkan olsa 5 yıldır yapardınız sanırım. Madem öyle evlenmeyip anasinin dizinin dibinde otursaymis. Hiç anlamıyor bu erkekler evliliği hiç. .
5 yıldır her aşağı inmesinde ben olay çıkardım. Yeri geldi iyilikle yeri geldi kavgayla. Hala kabullenmiş değilim kim kabul ediyor ki?O insin yesin siz çocuklarla yiyin.5 yılda değişmediyse artık değişmez bunu böyle kabul esin. Beni çağırmadılar diye üzül edin hatta Çağırsalar da gitmeyin . Baştan bu düzeni kabul etmiycektibiz artık iş işten geçmiş. Not; çöpe yemek dökmeyin, plastik bir kaba koyup çöpün yanına bırakın bari hayvanlar yesin.
İyi bariBahçemiz var oraya bırakıyoruz çöpten kastım yenilmiyor demekti
Ama babası beraber yenecek dedim mii akan sular durur dizlerinin başı çözülür
Ne diyor peki esiniz?Eskiden çok konuştum ama boşa konuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?