Yanınızdan ayırmayacaksanız oğullarınızı evlendirmeyin!

Tabiki böyle olacagını bilmiyordum! Emin olun ilk günden beri olay cıkardım. Ama baba korkusu karı korkusundan ağır bastıgı için kendim söyledim kendim duydum

Ne diyor peki esiniz?
Ne yapayım diyor? Çağırıyorlar ben gelemem mi diyim diyor. Zavallı kaç kere benim gönlüm olsun diye onlara tokum dedi ama olmuyor işte. Benım evimde yemek var ziyan olmasın dese bu sefer tek tencereden pişirelim diyolar

Size de iyi ramazanlar
Maalesef düzeleceğine zerre ihtimal vermiyorum
Akıl da veremiyorum

Tabiki böyle olacagını bilmiyordum! Emin olun ilk günden beri olay cıkardım. Ama baba korkusu karı korkusundan ağır bastıgı için kendim söyledim kendim duydum
Cok zor bir durum

Cogunluk.gibi ben de duzelecegini sanmiyorum.

Bazi erkekler icin anasinin babasinin dedigi tövbe hasa Allah kelami gibi oluyor. Onlarin sozunden asla cikmiyorlar.

Hayat sizin
Karar sizin

Cok zor bir durum

Cogunluk.gibi ben de duzelecegini sanmiyorum.

Bazi erkekler icin anasinin babasinin dedigi tövbe hasa Allah kelami gibi oluyor. Onlarin sozunden asla cikmiyorlar.

Hayat sizin
Karar sizin
Zerre kadar durmak istemiyorum öyle sinirleniyorum ki boşanmak istiyorum alın oğlunuzu sokun biyerlerinze demek istiyorum ama cocuklarım anne bu yüzden bizi babasız yuvasız bıraktın diyecek

Canım ya üzüldüm senin için Hayır anlamadığım şeyde, neden çocukları alıp da gidiyor, neden seni hiç çağırmıyor, büyük tetbitesizlik bence..
Yada baştan çağırdılar da gitmiyorsun diye mi öyle yapıyorlar bilmiyorum..
Allah içine ferahlık versin ne diyim

Düzelmeyecek böyle gitmez nasıl olacak bilmiyorum. Hayallerim vardı ya akşamları çayımızı koyucaz ayaklarımızı uzatıcaz..
Şimdi ben size desem ki nie altlı üstlü oturmayı kabul ettiniz ama işte dertleşme olacak
Çözüm asla yok
Bi insanın değişmesi zaten acaip zorken sizin eşiniz de ailesine bağlı ve değişmeyecek

Afedersiniz ama çay içmek vb hayaller gerçekleşse ne olucak ki
Eşinizin zihniyeti aynı
Yazık bizlere... gerçekten yazık... bizi mahvettiler

Fırsata çevirmelisiniz bu durumu.

Girin bir işe çalışın hazır yemeğe oturun belki onun ailesi bu sefer rahatsız olur sizinde bir eviniz olduğunu hatırlar .

Ama kazandığınızıda vermeyin kimseye , yastık altı yapın . Böyle bir şeye hiçbir kv tahammül edemez .

Ekonomik özgürlüğünüzü oturttuktan sonra baktınız olmuyor boşanın gitsin zaten evli değilsiniz .

Ne desem bilemedim gerçekten. Bu adam taşınmaz da zaten. Sorun yemek de degil. Ayrı bir aile olduğunuzu anlatabilmek. Yemek olsa mesele kolay çmzülür bir gün siz bir gün onlar yapar ama sotununuz yemek değil. Haklısınız

Valla ne diyim
Benim sinirlerim bozuldu burda
Evlilil diye birsey yok ortada
Herkes kafasina gore takiliyor.

Cocuklari yollama.
Evde yiyecekler duzenleri olsun istiyorum ..de

Ariza cikar gerekirse yani kv ye kp ye
Kocan gitsin yesin
Cocuklari da goturmek isterse karsi cik.
Hayir..de evde olacaklar..de

Kavgaysa kavga ciksin bakalim ne olacak...
Bir de boyle dene..

Ay sinir oldum

Keşke baştan huzursuzluk çıkmasın diye kabul etmeseydin.Nasıl alışırlarsa öyle gidiyor malesef.Ama eşin veriyor bu yüzü onlara.Neden kendi evinde yemiyor yemeğini?Onlarda bir değişik neden demiyorlar karın nerede senin diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…