- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Bence de evlilik degil bu.Bekar gibiyim ya zaten hep geç gelir erken geldi mi ailesinin yanında. Evlilikli mi bu bee
Tabiki böyle olacagını bilmiyordum! Emin olun ilk günden beri olay cıkardım. Ama baba korkusu karı korkusundan ağır bastıgı için kendim söyledim kendim duydumBastan bilmiyor muydun boyle bir duzen olacagini?
Neden evlendin?
Demek ki kabul ettin.
O halde simdi otur cek.
Haaa Bilmeyerek evlendiysen ilk olayda..hoooppp ben boyle olacagini bilmiyordum boyle olmayacak!!!! Neden demedin?
Ustune de 2 cocuk yaptin?
2 sansin var;
Esine..boyle devam ederse bosanacagini soyleyeceksin? Blof yapacaksin.
Ya da susup oturacaksin
Kaç kez söyledim.B
Bence de evlilik degil bu.
Kocana da aynen bunlari soyle.
Ne yapayım diyor? Çağırıyorlar ben gelemem mi diyim diyor. Zavallı kaç kere benim gönlüm olsun diye onlara tokum dedi ama olmuyor işte. Benım evimde yemek var ziyan olmasın dese bu sefer tek tencereden pişirelim diyolarNe diyor peki esiniz?
Size de iyi ramazanlarHerkese hayırlı ramazanlar..
Sinirden çatlamak üzereyim. Ben beş yıldır evliyim. İki tane yavrum var. Konuya giriyim hemen, kayınvalidelerle aynı apartmanda otuyoruz. Yemek içme ayrı görünümlü ama öyle değil. Beş yıldır evimde kocamla bir kahvaltı yapmadım. Hep aşağıda kv evinde birlikte yaprız. Bu dert mi demeyin sizin sıradan eşiniz çocuklarınızda yaptıgınız kahvaltı benim hayalim! Bir kere evimde geceliklerimle bi kahvaltı edemedik. Hadi dedim huzur olsun. Bizim yeme içme ayrı çünkü düzen yok. İş durumuna göre eve geliş saatleri değiştiği için bi akşam yemeği saatimiz yok. Eşim zaten geç geliyor dün gelmiş dokuz civarı ben büyük olan çocugu alcam aşağı incez yemek yicez. Kan beynime sıçrıyor ya, iki bebekle binbir zahmet yaptığım yemeğe mi yanayım, eve gelir gelmez hemen ailesine koşuyor.(işyerindede birlikteler) Bu ayda yılda bir olsa başüstüne. Çok geç geldiği saatler evde yer öyle normal saatlerde aşağıda. Beni çağıranda yok he. İki bebeyle yemek yaptın mı? Yiyebildin mi? Kavga cıkardım eşime bağırdım burası ev değil mi? Burdaki ocak değil mi? Bugün geldi sekiz civarı yine aldı çocuğu indi yemek yiceklermiş. Bende burda tek başıma mal gibi oturuyorum. Kimse demiyor yahu sende gelsene. Toksan bile bi yüzünü görelim. Çok bunaldım tek başıma yiyip içmekten çöpe yemek dökmekten. Adam ailesiyle yaşıyor resmen kızlar cok doluyum hiç güzel anlatamadım kusura bakmayın.
Cok zor bir durumTabiki böyle olacagını bilmiyordum! Emin olun ilk günden beri olay cıkardım. Ama baba korkusu karı korkusundan ağır bastıgı için kendim söyledim kendim duydum
Düzelmeyecek böyle gitmez nasıl olacak bilmiyorum. Hayallerim vardı ya akşamları çayımızı koyucaz ayaklarımızı uzatıcaz..Size de iyi ramazanlar
Maalesef düzeleceğine zerre ihtimal vermiyorum
Akıl da veremiyorum
Zerre kadar durmak istemiyorum öyle sinirleniyorum ki boşanmak istiyorum alın oğlunuzu sokun biyerlerinze demek istiyorum ama cocuklarım anne bu yüzden bizi babasız yuvasız bıraktın diyecekCok zor bir durum
Cogunluk.gibi ben de duzelecegini sanmiyorum.
Bazi erkekler icin anasinin babasinin dedigi tövbe hasa Allah kelami gibi oluyor. Onlarin sozunden asla cikmiyorlar.
Hayat sizin
Karar sizin
Şimdi ben size desem ki nie altlı üstlü oturmayı kabul ettiniz ama işte dertleşme olacakDüzelmeyecek böyle gitmez nasıl olacak bilmiyorum. Hayallerim vardı ya akşamları çayımızı koyucaz ayaklarımızı uzatıcaz..
Konuşmaktan da anlamaz galiba kocan . Çocuklarını yollama onunla ben olsam yollamamBekar gibiyim ya zaten hep geç gelir erken geldi mi ailesinin yanında. Evlilikli mi bu bee
Ne desem bilemedim gerçekten. Bu adam taşınmaz da zaten. Sorun yemek de degil. Ayrı bir aile olduğunuzu anlatabilmek. Yemek olsa mesele kolay çmzülür bir gün siz bir gün onlar yapar ama sotununuz yemek değil. HaklısınızNe yapayım diyor? Çağırıyorlar ben gelemem mi diyim diyor. Zavallı kaç kere benim gönlüm olsun diye onlara tokum dedi ama olmuyor işte. Benım evimde yemek var ziyan olmasın dese bu sefer tek tencereden pişirelim diyolar
Keşke baştan huzursuzluk çıkmasın diye kabul etmeseydin.Nasıl alışırlarsa öyle gidiyor malesef.Ama eşin veriyor bu yüzü onlara.Neden kendi evinde yemiyor yemeğini?Onlarda bir değişik neden demiyorlar karın nerede senin diye?Herkese hayırlı ramazanlar..
Sinirden çatlamak üzereyim. Ben beş yıldır evliyim. İki tane yavrum var. Konuya giriyim hemen, kayınvalidelerle aynı apartmanda otuyoruz. Yemek içme ayrı görünümlü ama öyle değil. Beş yıldır evimde kocamla bir kahvaltı yapmadım. Hep aşağıda kv evinde birlikte yaprız. Bu dert mi demeyin sizin sıradan eşiniz çocuklarınızda yaptıgınız kahvaltı benim hayalim! Bir kere evimde geceliklerimle bi kahvaltı edemedik. Hadi dedim huzur olsun. Bizim yeme içme ayrı çünkü düzen yok. İş durumuna göre eve geliş saatleri değiştiği için bi akşam yemeği saatimiz yok. Eşim zaten geç geliyor dün gelmiş dokuz civarı ben büyük olan çocugu alcam aşağı incez yemek yicez. Kan beynime sıçrıyor ya, iki bebekle binbir zahmet yaptığım yemeğe mi yanayım, eve gelir gelmez hemen ailesine koşuyor.(işyerindede birlikteler) Bu ayda yılda bir olsa başüstüne. Çok geç geldiği saatler evde yer öyle normal saatlerde aşağıda. Beni çağıranda yok he. İki bebeyle yemek yaptın mı? Yiyebildin mi? Kavga cıkardım eşime bağırdım burası ev değil mi? Burdaki ocak değil mi? Bugün geldi sekiz civarı yine aldı çocuğu indi yemek yiceklermiş. Bende burda tek başıma mal gibi oturuyorum. Kimse demiyor yahu sende gelsene. Toksan bile bi yüzünü görelim. Çok bunaldım tek başıma yiyip içmekten çöpe yemek dökmekten. Adam ailesiyle yaşıyor resmen kızlar cok doluyum hiç güzel anlatamadım kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?