Düzelmeyecek.. Allah nasip eder birimizden biri taşınırsa düzelir belki.. evlendik ama aile olamadık. Ne acıAksam birlikte yemek yemiyorsaniz, isten geldigi gibi anababa yanina gidip orada vakit geciriyorsa siz 5 senedir o adamin ailesi olamamissiniz demektir.
5 sene ya yemi evli olsaniz bir nebze aliskanlik diyecegimde insan 5 sene boyunca esinin soyledigini duymazdan gelebilir mi?
Duzelir gibi gelmiyor.
Hay ağzına sağlık.. bunu anlatamadım. Boşanmayı düşünüyorum ama Boşandıktan sonra herşeyi daha beter ederim. Çocuklarım olmasa durmazdım. Düzelir diye diye beş yıl geçti ve ben karısı değilde kapatması gibiyim..Ben tamamen empati kurarak yazacağım. Benim için çekirdek ailenin geçireceği vakit çok önemli. Eşim benimle vakit geçirmese ve bunda bir sorun görmese ilişkimi sorgularım. Bu küs barışlık bir kavgada olmaz, büyür de büyür.
İşten eve gelen adam karısını çocuklarını özlemez mi? Hep birlikte bir sohbet etmek istemez mi? Sabahlrı yayıla yayıla bir çay içip güncel konular konuşmaz mı? Bunlar yoksa evliliğinde bi anlamı yok bence. Sevgi, aşk hissedilmiyorsa, eşlerden biride bundan muzdarip ve mutsuzsa devam etmenin bi anlamı yok. Belli eşiniz ailesnin boyunduruğundan asla çıkamayacak.
Neden daha beter edesiniz? Evlilik kuvvetli bi alışkanlık biçimi. Bundan kopmak, 1 saat bile olsa hergün gördüğün adamı hayatından çıkartmak çok zor, evet. Ama üzerinden kalkacak o beklenti ve hayal kırıklığı yükünü düşünebiliyor musunuz? Hep hayal ettiğiniz o şeyler olmayacak ve bunu kabullenip isteklerinizi kendiniz için harcayacaksınız. Bu tip bi evlilikte erkek çocuk babayı rol model alacak. Kız çocukta anneyi. Biri eviyle ilgisiz, ailesine bağlı bir adam. Diğeri eşinin yolunu gözleyen ve her şeyi kabullenmek zorunda kalan kadın. Bence biraz hayatınıza ve mutlu olmaya bakın. Çalışıyorsanız daha kolay. Çalışmıyorsanız iş bulup bu düzen oturtun, sonrada boşanmayı gündeme getirin.Hay ağzına sağlık.. bunu anlatamadım. Boşanmayı düşünüyorum ama Boşandıktan sonra herşeyi daha beter ederim. Çocuklarım olmasa durmazdım. Düzelir diye diye beş yıl geçti ve ben karısı değilde kapatması gibiyim..
Saymıyorum zaten kocadan. Kendide diyor beni saymıyosun diye. Bu cümlenizi ona kuracagım. Canım çekerse çağırırım.. hay ağzına sağlık!Benim için net cinnet sebebi.
O yemekler tencereleriyle birlikte pencerelerden iner.
O sabah kahvaltıları masasıyla beraber merdiven boşluğuna doğru itilir.
Eşin yastığı, yorganı alınır, eline verilir "Buraya uğramana gerek yok, paranı bırak ve aşağıda yaşa, arada ihtiyacım düşer canım çekerse çağırırım" denir.
Gerekirse çocuklar toplanır, anne evine yolculuğa çıkılır, boşanılır.
Kolay değil böyle adamları çekmek. Ben dibimde bazen benle istediğim gibi ilgilenmiyor diye eşime trip atıyorum yeri geliyor, bu halde olsa kocadan saymam, üzgünüm.
+1000 :)Eger fazlasıyla çocukları düşünen bi anneyseniz zaten boşansanız da hayat çok zor olacak öyle çok konforlu bi düzen olmuycak,hem boşanıp hem çocuklarla ilgilenmek o hayat öyle göründüğü gibi çok kolay değil,aile olarak bi bütün oluşturamamanız çok acı ama bence ayrılık için yeterli bi sebep değil,ben olsam çocukları büyütür rahatıma bakar boş zamanı kendi konforuma harcar sadece kendimize kadar yemek yapar her akşam eşimi aşağı yollar çekirdeğimi çitler dizimi izlerdim :) boşanmayı da maddi imkanım varsa çocukları büyüttükten sonra sadece bi kez daha evlenebilmek için isterdim 45 yaş civarında
Hiç böyle düşünmemiştim.. karıya kıza gitmesin haklı olabilirsiniz..Konu sahibi arkadaşım yanlış anlama , bu tür aileler çocuklarını sırf cinsellik için evlendiriyorlar diye düşünüyorum.Yani afedersin oğlumuz karıya kıza gitmesin diye.Sonra da böyle oluyor işte.Oğlanın eşine dış kapının dış mandalı muamelesi.Kendi gitsin eşin , en azından çocukları az gönder , bir evleri olduğunun farkında olsun çocuklar.Yaşları kaç bilmiyorum ama büyüdükçe bu durum onlar için daha büyük sorun haline gelir.Çocuklarını istediğin gibi yetiştir en azından.
Ne yapayım diyor? Çağırıyorlar ben gelemem mi diyim diyor. Zavallı kaç kere benim gönlüm olsun diye onlara tokum dedi ama olmuyor işte. Benım evimde yemek var ziyan olmasın dese bu sefer tek tencereden pişirelim diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?