Yanınızdan ayırmayacaksanız oğullarınızı evlendirmeyin!

Bende ayni binadayim esim evimize alisana kadar 1.5 sene gecti. Esiniz orda yemek yerken kv yada kp oglum karin nerde o da yesin demiyorlar mi yada evin var artik yukari cik falan demeleri lazim,benim kv evimize kovardi artik cikin diye

eşiniz çok abartmış siz sonuna kadar haklısınız. bi şekilde konuşup eşinize bu durumu iyice anlatmak lazım

Sizinki gerçekten büyük dert bunun kardeşleri nasıl yaşıyor şeytan diyor al çocukları terk et şartlarını kabul edene kadar dönme başka çözümlere vardır
Ama hepsi sancılı ve senin savaşman şart

Benim kaynanama oluşunu yemeğe çağırdı benim ye mekte çöpe giderdi en sonunda ben isyan bayrağını açtım eşime dedim anneni pişirdiği yemeği alıp beraber kendi evimizde yiyeceğiz tabi bu arada bizim aile meselelerimize kaynana burnunu sokmaya başlayıp noktalamayonca uyarmama rağmen evimden kovdum sonra olaylar olaylar enson ben ne istiyorsam o oldu savaşmadan istediklerin olmaz gözün kara olacak huyun uysal olmayacak

Herkese hayırlı ramazanlar..
Sinirden çatlamak üzereyim. Ben beş yıldır evliyim. Konuya giriyim hemen, kayınvalidelerle aynı apartmanda otuyoruz. Yemek içme ayrı görünümlü ama öyle değil. Beş yıldır evimde kocamla bir kahvaltı yapmadım. Hep aşağıda kv evinde birlikte yaprız. Bu dert mi demeyin sizin sıradan eşiniz çocuklarınızda yaptıgınız kahvaltı benim hayalim! Bir kere evimde geceliklerimle bi kahvaltı edemedik. Hadi dedim huzur olsun. Bizim yeme içme ayrı çünkü düzen yok. . Eşim zaten geç geliyor dün gelmiş dokuz civarı ben büyük olan çocugu alcam aşağı incez yemek yicez. Kan beynime sıçrıyor ya, eve gelir gelmez hemen ailesine koşuyorBu ayda yılda bir olsa başüstüne. Beni çağıranda yok he.Kavga cıkardım eşime bağırdım burası ev değil mi? Burdaki ocak değil mi? Bugün geldi sekiz civarı yine aldı çocuğu indi yemek yiceklermiş. Bende burda tek başıma mal gibi oturuyorum. Kimse demiyor yahu sende gelsene. Toksan bile bi yüzünü görelim. Çok bunaldım tek başıma yiyip içmekten çöpe yemek dökmekten. Adam ailesiyle yaşıyor resmen kızlar cok doluyum hiç güzel anlatamadım kusura bakmayın.
Anlıyorum . Benim yengelerim de bazen bu duruma maruz kalıyor ama onların işine geliyor yemek yapmaktan nefret ederler ama mesela büyük gelin eşi iniyorsa o da iner aşağıya katılır küçük gelin senin gibi inmez etmez büyük adam gibi davet bekler ve herkes kınar . Kendini o aileye ait hissetmediğin sürece bu sorun büyür gider.. bir hafta yemek yapma kaynanana in sende ye iç yıka evine çık bakalım bak noluyor bazen annem ne geliyonuz gidin geceliginizle kocanizla kahvaltı yapın der deli bu annem yaa

Size vereceğim tek tavsiye çocukları göndermeyin , sadece kendinize ve çocuklara yetecek kadar yemek yapın.
Erkenden de yatın uyuyun.
Eltim böyle böyle taşındı.

Allah'ım biz de gelinimize çık evine yuvana bak. Evini temiz tut diyoruz. Annemle yemek bir yapınca annemin evini kirletiyor, güzel temizlemiyor da. Kafasına göre bi ayırıyor bi birleştiriyor.iki katli evimiz.
Ama size şunu diyeyim kendinize kesinlikle bi uğraş bulun yazan kişi çok mantıklı yazmış kurs falan hangisi olursa gidin. sonra da gidin yemekleri afiyetle yeyip evinize çıkın. Bakalım o zaman me yapacaklar.

Siz evlilik değil, yatak arkadaşlığı yaşıyorsunuz.
Sadece koynuna girmek için bir kadının hayatını heder etmek...
Yazık günah ya.
O nasıl bir koca, onlar nasıl anne baba?
Oğullarım benim evimden çıkmasa, ben kovarım ya evin barkın yok mu ne diye evlendin diye.
Düşman başına böyle zihniyet!

Herkese hayırlı ramazanlar..
Sinirden çatlamak üzereyim. Ben beş yıldır evliyim. Konuya giriyim hemen, kayınvalidelerle aynı apartmanda otuyoruz. Yemek içme ayrı görünümlü ama öyle değil. Beş yıldır evimde kocamla bir kahvaltı yapmadım. Hep aşağıda kv evinde birlikte yaprız. Bu dert mi demeyin sizin sıradan eşiniz çocuklarınızda yaptıgınız kahvaltı benim hayalim! Bir kere evimde geceliklerimle bi kahvaltı edemedik. Hadi dedim huzur olsun. Bizim yeme içme ayrı çünkü düzen yok. . Eşim zaten geç geliyor dün gelmiş dokuz civarı ben büyük olan çocugu alcam aşağı incez yemek yicez. Kan beynime sıçrıyor ya, eve gelir gelmez hemen ailesine koşuyorBu ayda yılda bir olsa başüstüne. Beni çağıranda yok he.Kavga cıkardım eşime bağırdım burası ev değil mi? Burdaki ocak değil mi? Bugün geldi sekiz civarı yine aldı çocuğu indi yemek yiceklermiş. Bende burda tek başıma mal gibi oturuyorum. Kimse demiyor yahu sende gelsene. Toksan bile bi yüzünü görelim. Çok bunaldım tek başıma yiyip içmekten çöpe yemek dökmekten. Adam ailesiyle yaşıyor resmen kızlar cok doluyum hiç güzel anlatamadım kusura bakmayın.
Ay canim seni cok iyi anliyorum 3 senelik evliyim evliligimizin ilkn3 ayi yani en guzel donemini kk kalarak yasadim desem inanma burnumdan gelirdi isten gelirdim yemek yemisler bulasiklari bekler caylari bekler yemeyi yerler kocami rehin tutarlar evimi ayirdim 2 tane dukkanimiz var esimin mesai si 6 da bitiyo ama eve gelisi 2 3 sebep annesine gider dukkana ugrar sonra kavgalar kiyametler koptu kendi iclerinde evimi de onlarin devamli gelip gidemeyecegi bir yere tasidim arabasiz gelemiyorlar bizde onlara gidemiyoruz hamileyim ztn ugrasamiyorum is guc falan derken esim evin duzenini oturttu yani simdi annesiylede konusmuyo valla isime geliyo

Esin boyle gelmos boyle gider madrm bukadar anasina duskundu evlenmeseydi sizde ayrilmakla tehdit edin bicak kemige dayanmadan

Uzun süredir bakmıyordum bugün konuları okudum vallahi 1 günde depresyona giricem nerdeyse...Bu ne ayol...Aldatırlar, aldatmasa aileci çıkarlar, kv derdi, görümce derdi, kız kankasıyla yemeğe çıkanlar, erkek kankasıyla dışarlarda gezenler, hamilesin diye soğuyanlar, annesinin bebeği olup büyüyemeyenler, arabasına eşinin yanında kız bindirenler...

Valla bu konuda da cazgır olmazsanız çözemezsiniz diyorum

benım eşim anneısnın evınde rahat bıle edemez...ılla evımde evım der..ne biliyim eşinizde bır tuhaf.

Evden çıkma ihtimaliniz yokmuş kocanizinda değişme ihtimali yok valla çıldırmak ta haklısın bacım kim olsa delirir ne diyim umarım senin için bir mucize olur ve o evden cikarsiniz

Evet bence de evlendirmeyin tursusunu kurun ogullarinizin :)
Evlililigin ilk yili ben boyleydim mhhalleden tasindim simdi en azindan yemekte evdeyse beraber yiyoruz. Beni cagarmiyor demissin de beni de cagarmalari bunaltiyordu devamli buna niye takılıyorsunki

Eşinde kabahat olduğu kadar buyuklerde de hata var oğlum senin evin artık yukarısı veya aşağısı hadi bakalım karının yanına demeleri lazım hem sende evin insanısın sen neden çağırılmıosun Bi sürtüşmemi var aranızda?
Eşinle anlayacağı dilden konusmalısın evliliğin ne olduğunu tam idrak edememiş.
Yemekleri sen mi yapıyorsun annesi mi?
Kadına yıpratma politikası oynasan işe yarar mı acaba?

Back
X