- 26 Mayıs 2017
- 346
- 388
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlıyorum . Benim yengelerim de bazen bu duruma maruz kalıyor ama onların işine geliyor yemek yapmaktan nefret ederler ama mesela büyük gelin eşi iniyorsa o da iner aşağıya katılır küçük gelin senin gibi inmez etmez büyük adam gibi davet bekler ve herkes kınar . Kendini o aileye ait hissetmediğin sürece bu sorun büyür gider.. bir hafta yemek yapma kaynanana in sende ye iç yıka evine çık bakalım bak noluyor bazen annem ne geliyonuz gidin geceliginizle kocanizla kahvaltı yapın der deli bu annem yaaHerkese hayırlı ramazanlar..
Sinirden çatlamak üzereyim. Ben beş yıldır evliyim. Konuya giriyim hemen, kayınvalidelerle aynı apartmanda otuyoruz. Yemek içme ayrı görünümlü ama öyle değil. Beş yıldır evimde kocamla bir kahvaltı yapmadım. Hep aşağıda kv evinde birlikte yaprız. Bu dert mi demeyin sizin sıradan eşiniz çocuklarınızda yaptıgınız kahvaltı benim hayalim! Bir kere evimde geceliklerimle bi kahvaltı edemedik. Hadi dedim huzur olsun. Bizim yeme içme ayrı çünkü düzen yok. . Eşim zaten geç geliyor dün gelmiş dokuz civarı ben büyük olan çocugu alcam aşağı incez yemek yicez. Kan beynime sıçrıyor ya, eve gelir gelmez hemen ailesine koşuyorBu ayda yılda bir olsa başüstüne. Beni çağıranda yok he.Kavga cıkardım eşime bağırdım burası ev değil mi? Burdaki ocak değil mi? Bugün geldi sekiz civarı yine aldı çocuğu indi yemek yiceklermiş. Bende burda tek başıma mal gibi oturuyorum. Kimse demiyor yahu sende gelsene. Toksan bile bi yüzünü görelim. Çok bunaldım tek başıma yiyip içmekten çöpe yemek dökmekten. Adam ailesiyle yaşıyor resmen kızlar cok doluyum hiç güzel anlatamadım kusura bakmayın.
Annemin bir arkadaşının kocası aynı böyleydi. 25 sene devam etti işten sonra anneye geçme olayı. Anne ölünce bitti.Bekar gibiyim ya zaten hep geç gelir erken geldi mi ailesinin yanında. Evlilikli mi bu bee
Ay canim seni cok iyi anliyorum 3 senelik evliyim evliligimizin ilkn3 ayi yani en guzel donemini kk kalarak yasadim desem inanma burnumdan gelirdi isten gelirdim yemek yemisler bulasiklari bekler caylari bekler yemeyi yerler kocami rehin tutarlar evimi ayirdim 2 tane dukkanimiz var esimin mesai si 6 da bitiyo ama eve gelisi 2 3 sebep annesine gider dukkana ugrar sonra kavgalar kiyametler koptu kendi iclerinde evimi de onlarin devamli gelip gidemeyecegi bir yere tasidim arabasiz gelemiyorlar bizde onlara gidemiyoruz hamileyim ztn ugrasamiyorum is guc falan derken esim evin duzenini oturttu yani simdi annesiylede konusmuyo valla isime geliyoHerkese hayırlı ramazanlar..
Sinirden çatlamak üzereyim. Ben beş yıldır evliyim. Konuya giriyim hemen, kayınvalidelerle aynı apartmanda otuyoruz. Yemek içme ayrı görünümlü ama öyle değil. Beş yıldır evimde kocamla bir kahvaltı yapmadım. Hep aşağıda kv evinde birlikte yaprız. Bu dert mi demeyin sizin sıradan eşiniz çocuklarınızda yaptıgınız kahvaltı benim hayalim! Bir kere evimde geceliklerimle bi kahvaltı edemedik. Hadi dedim huzur olsun. Bizim yeme içme ayrı çünkü düzen yok. . Eşim zaten geç geliyor dün gelmiş dokuz civarı ben büyük olan çocugu alcam aşağı incez yemek yicez. Kan beynime sıçrıyor ya, eve gelir gelmez hemen ailesine koşuyorBu ayda yılda bir olsa başüstüne. Beni çağıranda yok he.Kavga cıkardım eşime bağırdım burası ev değil mi? Burdaki ocak değil mi? Bugün geldi sekiz civarı yine aldı çocuğu indi yemek yiceklermiş. Bende burda tek başıma mal gibi oturuyorum. Kimse demiyor yahu sende gelsene. Toksan bile bi yüzünü görelim. Çok bunaldım tek başıma yiyip içmekten çöpe yemek dökmekten. Adam ailesiyle yaşıyor resmen kızlar cok doluyum hiç güzel anlatamadım kusura bakmayın.