Nedir bu annezede babazede kocalarin durumlari..Nedir bu eslerin eziyetleri kacinci konu acan kadin kacinci k.v k.p yuzunden bosaniyorum konusu..Anne,baba elbet degerli,kiymetli.Ama neden evlatlarini huzursuz etmek icin ugrasirlar ki? Nedir yani ellerine gecen?
Benim kardesimin esi (her nedense) anneme anne,babama baba demedi su zamana kadar bir defa bile..Anne,baba mi olamadilar? Asla..Saygi duydular,cocuklarina baktilar,bakiyorlar,altli ustlu olmalarina ragmen nasil istiyorsa oyle olsunlar,yemek hazirlayip cagirmalar(gelin hanim asla masayi toparlamaz,bulasiklara dokunmaz)cocuklari birakip kardesimle yine gezmelere,tatillere cikmalar ve daha neler..Ve kardesim,esi her zaman ne istiyorsa onu yapar.Buna ragmen deger gormeye devam ederler..Benim annem babam insansa ve annem babam gibi insanlar varken bunlar nedir yahu! Gordukce,okudukca,denk geldikce korkmaya basladim.Ya ilerde? Allah korusun.Allah herkese annem babam gibi k.v k.p nasip etsin..
Allah yardimciniz olsun arkadasim.Anne baba ayagiyla yürüyen adama sevgi,saygi hissetmek zor..Cok zor..