Zaten adam mutfaga girip ne yemek var diye bile bakmıyor ki. Eve giriyor oturma odasına giriyor daha üzerini soymadan beb aşağı incem. Neden diyorum yemek yicez. Burdaki yemek değil mi? Vay ben sana mı sorcam nerde istersem orda yerim.
Öyle bişey söyle sonra kavgalar kıyametler. Çok cahiller hep kendileri haklı
Bence eşinizi cezalar verin onun çamaşırlarını yıkamayın eline verip bunlarda annen yıkasın deyin
Konuşmaya kesin radikal kararlar almanız
Şart
Canım okurken benim bile sinirlerim bozuldu. bende eşimin aileseiyle aynı apartmandayım. kv üst ktta görümcem giriş katta. ama bn daha nişanlıyken eşime sordum yeme içme beraberni istiyorsun eğer öyleyse ben istemem diye. hayr sen birilerine devamlı hizmet etmk zorunda dğilsin dedi. 7 aylık evliyiz hiçte bana yukarda yiyelim yada bn yukarda yicem tarzı bişey demedi. ikimizde çalışıyoruz yemeğğimiz dahi olmasa kahvatı veya aperatf şeyler beraber evde yeriz. hergün annesine bi 20 dk uğrar ihtiyacı varmı sorar o kdr. bende hergün yada iki günde bir uğrarım. sizin sinirlenmeniz çok normal ben olsam çıldırırdım heralde umarım düzelir bu durumHerkese hayırlı ramazanlar..
Sinirden çatlamak üzereyim. Ben beş yıldır evliyim. Konuya giriyim hemen, kayınvalidelerle aynı apartmanda otuyoruz. Yemek içme ayrı görünümlü ama öyle değil. Beş yıldır evimde kocamla bir kahvaltı yapmadım. Hep aşağıda kv evinde birlikte yaprız. Bu dert mi demeyin sizin sıradan eşiniz çocuklarınızda yaptıgınız kahvaltı benim hayalim! Bir kere evimde geceliklerimle bi kahvaltı edemedik. Hadi dedim huzur olsun. Bizim yeme içme ayrı çünkü düzen yok. . Eşim zaten geç geliyor dün gelmiş dokuz civarı ben büyük olan çocugu alcam aşağı incez yemek yicez. Kan beynime sıçrıyor ya, eve gelir gelmez hemen ailesine koşuyorBu ayda yılda bir olsa başüstüne. Beni çağıranda yok he.Kavga cıkardım eşime bağırdım burası ev değil mi? Burdaki ocak değil mi? Bugün geldi sekiz civarı yine aldı çocuğu indi yemek yiceklermiş. Bende burda tek başıma mal gibi oturuyorum. Kimse demiyor yahu sende gelsene. Toksan bile bi yüzünü görelim. Çok bunaldım tek başıma yiyip içmekten çöpe yemek dökmekten. Adam ailesiyle yaşıyor resmen kızlar cok doluyum hiç güzel anlatamadım kusura bakmayın.
Çok mantıklı ama bu gurursuzluğu yapamam işteanladığım kadarıyla kavga da çıkarsan bu durumu düzeltemezsin çünkü 5 yıl geçmiş 2 çocuk yapılmış .... sabırlı olursan bir şansın var diye düşünüyorum. kayınvalide ve kayınpeder bu yemek saatlerini kendilerinde geçirmek ile sana güç gösterisi yapıyorlar. seni de çağırmayarak hem sinir edip hem de dışlamış oluyorlar. gururu bir kenara bırakıp yüzlerine gül ve yemeklere sen de katıl. hatta "ay yemek derdim kalmıyor sayenizde allah razı olsun sizden, tek başına yemek olmuyor çocuklar babalarını sorup duruyor " gibi şeyler söyle. zamanla "sizinde eviniz var gidip eviniz de yiyin" derler. kayınvalide gün içinde akşama ne yemek pişiriyorsun diye sormaya bile başlar. bir de böyle dene derim. denersen de dönüt ver olur mu? merak ederim
Herkese hayırlı ramazanlar..
Sinirden çatlamak üzereyim. Ben beş yıldır evliyim. Konuya giriyim hemen, kayınvalidelerle aynı apartmanda otuyoruz. Yemek içme ayrı görünümlü ama öyle değil. Beş yıldır evimde kocamla bir kahvaltı yapmadım. Hep aşağıda kv evinde birlikte yaprız. Bu dert mi demeyin sizin sıradan eşiniz çocuklarınızda yaptıgınız kahvaltı benim hayalim! Bir kere evimde geceliklerimle bi kahvaltı edemedik. Hadi dedim huzur olsun. Bizim yeme içme ayrı çünkü düzen yok. . Eşim zaten geç geliyor dün gelmiş dokuz civarı ben büyük olan çocugu alcam aşağı incez yemek yicez. Kan beynime sıçrıyor ya, eve gelir gelmez hemen ailesine koşuyorBu ayda yılda bir olsa başüstüne. Beni çağıranda yok he.Kavga cıkardım eşime bağırdım burası ev değil mi? Burdaki ocak değil mi? Bugün geldi sekiz civarı yine aldı çocuğu indi yemek yiceklermiş. Bende burda tek başıma mal gibi oturuyorum. Kimse demiyor yahu sende gelsene. Toksan bile bi yüzünü görelim. Çok bunaldım tek başıma yiyip içmekten çöpe yemek dökmekten. Adam ailesiyle yaşıyor resmen kızlar cok doluyum hiç güzel anlatamadım kusura bakmayın.
İyi bari
Eşini zin sünepeliğiyle alakalı değil bu bu şekilde alışmış davranış alışkanlık haline gelmiş
Ya çok radikal kararlar lazım yada kökten değişimler
Ay hayır asla yok babası asla izin vermez benim sünepe kocamda babasından çok korkar teklif bile edemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?