Yanlarina kalırmı

Ah canım konunu şimdi okudum.Allah sana ve evlatlarina yardımcı olsun.
Insallah yanlarina kalmaz.Biz unutsak Allah unutmaz.Tek tesellimiz bu.

Yeni konu açınca insanlara detay verin ya da diğer konudan devam edin çünkü aynı konuyu yazmışsınız.
Merak edin yaşarlar sadece dik durun ve arkanıza bakmayın . Evlatlariniz için kardeşinizle güçlü olun

Zaten aktif konunuz var, orada insanların yorumları var, onları okuyup değerlendirmek yerine toplu olarak beddua ettirmek için mi konu açtınız? Pek çok olaya siz çanak tutmuşsunuz. Şu anda eşiniz yürü eve gidiyoruz dese gidersiniz. En azından eski konunuzdan devam edinde insanları daha fazla yormayın.

Buraya bir kere daha yazmıştım, bir arkadaşım çok çekti nişanlı iken de resmi nikahı yapılmıştı,adam silahı başına kızın dayayarak ailesi ilede tehditler savuruyodu evli iken 3 ay anca dayanabildi ve boşanma davasını açtı en sonunda boşandı ama boşanma henüz sonlanmamisken bile adam eve başka kadını getirdi ,kızın kendi aldığı esyalari kullandırdı yatağında bile yatırmış kendine kadın yapmış ve boşandıktan sonra da o getirdiği kadınla evlendi vs .evden Ayrilma-bosanma 1 sene içinde adam öldü bundan 2 ay evvel yemek yediği sırada yutkunamamis soluk borusu vs derken beyne pıhtı atıyor ve beyin kanamsindan 38 yaşında öldü.
Ben inanıyorum karmaya bir şekilde çıkıyor ,o kızın yasadiklarina gözümle sahidim .

yani simdi iyi mi olmus kotu mu kiz bosanmasaydi en azindan maasini alirdi serefsizin

Bize ve 2 küçük bebege bunları yok yere yasatanlardan bir gün çıkar mı
Kusura bakmayın ama, babanızı döven, size ağıza alınmayacak laflar eden kocanızı affetmek ister tarzda düşünceleriniz olduğu için, size üzülemiyorum. Tek üzüldüğüm aileniz ve çocuklarınız.

Bunları yazarak da günah çıkartmaya çalışmayın rica ediyorum.

Hep aynı şeyi söylüyorum. İlla her kötü bu dünyada çekecek diye bir şey yok. Öbür dünyada yanına kalmaz ama bu dünyada her kötülük cezasını bulacak diye bir kaide yok.

Ayrıca bu kadar kötü şeyler yapan adama niye gel özür dile çok istiyorsan barışmak diyorsun. Şimdi gelmiş yok bunlardan çıkar mı.

Benim 2 evliligimi ilk evliligimde çok çektim ve ayrıldım coknzorlu bir süreçti ve karşıma sonra bu adam çıktı dedimki bana bu çektiğim Her şeyi unutturacak hediye gibi gelmişti bana okadar çok üzerime titriyordu ki hediyeler jestler aradığım herşey vardı ama sonra zaman geçtikçe o adam gitti başka biri oldu resmen yani herşey tüm hayallerim umutlarim insandıklarimi yerle bir etti bna söz vermişti sözünde durmadı

Babamı değil dövmek, saygısızlık yapan koca Kıvanç Tatlıtuğ olsa yine boşarım. Aile kırmızı çizgimdir.
Bu kadınlar niye ailelerinin kıymetini bilip de el aleme karşı saydırmıyorlar? Erkekler ise tam tersi, aile diye ölüyorlar resmen.
Babanızı dövmüş adama nasıl koca diyebilirsiniz hala? O adamı boşamayarak ailenizin içinde tutmaya devam edeceksiniz. Babanız onu dövmüş olan adama damadım diyecek. İster istemez karşılaşacak, yüzüne bakacak. Zavallı adam ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…