Yanlarina kalırmı

bu baba neden 1 senedir kızına boşanma davası aç dememiş oraya takıldım ben.
sıcağı sıcağına şikayette etselerdi tazminat vs.
öylece 1 senedir ne beklemişler anlamadım.

bu baba neden 1 senedir kızına boşanma davası aç dememiş oraya takıldım ben.
sıcağı sıcağına şikayette etselerdi tazminat vs.
öylece 1 senedir ne beklemişler anlamadım.
Ya klasik düzelir, büyükler araya girer, sular durulsun vakası herhalde Nooption Hanım.
Ama kayınbaba dövmüş adamla ne düzeltilebilir, orası tartışılır.
Ki hala gel babamın elini öp vs. diyor konu sahibi adama. Adamın da özrü kabahatinden büyük, tenezzül etmiyor.

1 senedir dava devam ediyor

Sonra kolunuzdan tutup kapı dışına attı sizi. Her şey yolundayken nasil tam tersine dönüyor ben de onu anlamiyorum. Demek ki baştan görmek istemediniz bazı şeyleri.

Eşin seni sevseydi olaylara bu kadar bulasmazdi.aile ortak hareket etmiş ötekinin evliliği bitiyorsa sizinki de bitecek doğuda yaşanan şeyler bunlar iyi kötu duyuyoruz .barismayin bosanin önünüze bakin bundan koca olmaz pişman değil bir kere .

Önceki konunu biliyorum. Kimin yanına kalır anlamadım ben? Babana tokat atan eşinin mi? Hâlâ ezdiriyorsun kendini. Dikkat et o çocukların o babanın ahı tutmasın. O adama hâlâ koca gözüyle bakabiliyorsun ya pesss.

Sonra kolunuzdan tutup kapı dışına attı sizi. Her şey yolundayken nasil tam tersine dönüyor ben de onu anlamiyorum. Demek ki baştan görmek istemediniz bazı şeyleri.
Benim kız kardeşimin düğünü olduktan sonra herşey değişmeye başladı esim normalde hic kimsenin bireyine karışmazdı kardeşim eşiyle kavgaları çok oldu hiç birine karışmadı onlar için yuvamımi yıkayın derdi yani nasıl oldu bu hale geldi bilmiyorum

Kendisi haklıymış oyuzden almaya gelemezmis bi kimsede gelmezmiş hala haklılık savaşında

Bize bunlar sebepsiz yere yaşatıldı ve bile bile yapıldı bu acıdan

Ya Allah için aklın yok mu senin??? Hâlâ onlar için yuvamı mı bozayım diyorsun. Sen ne biçim evlatsın ya.. Bu konu beni acayip gerdi, sen hâlâ yuva derdindesin. Ailelerinizi nasıl bu kadar çabuk yok sayıyorsunuz be bir adam için!!

İkinci evliliğin zaten. İlk evliliğinde zaten zorlu süreçten geçmişsin, neden kendine bir hayat kurmak yerine yine evlilik yapmayı seçtin. Evlilik olmadan koca olmadan da hayat oluyor. Sürekli erkeklerde kurtuluşu ararsan bu tür çirkin olaylarla karşılaşma ihtimalin yüksektir. Hayat=koca değil.

Bize bunlar sebepsiz yere yaşatıldı ve bile bile yapıldı bu acıdan
Ya bi işine git. Kocan pislikmiş zaten, git barış. O aileni de unut senin gibi bir evlatları olduğu için onlara üzülüyorum.

Si
Siz yanlış anlarız orda esim sürekli derdi önceleri kardeşlerimizin kavgaları olurda onlar için yuvamızı bozayım diye onlar istemiyor istemesin falann diye

Si

Siz yanlış anlarız orda esim sürekli derdi önceleri kardeşlerimizin kavgaları olurda onlar için yuvamızı bozayım diye onlar istemiyor istemesin falann diye
Ne olduysa oldu orasını bilemem. Sonuca bakarım, sonuç olarakta babamı döven bir eşi bir saniye yanımda tutmam.

Kendisi haklıymış oyuzden almaya gelemezmis bi kimsede gelmezmiş hala haklılık savaşında
Adama her konuda haklı olma hakkını sen vermişsin sonra da neden böyle oldu. Koca=hayat değil. Neden ilk eşinden ayrılınca evlenmek yerine bir işe girip kendi paranı kazanıp sosyal çevre edinmeye çalışmadın? İnsan kendi yaralarını kendi sarar. Bir erkeğin yaralarını başka bir erkekle sararsan sonuçlarının bu şekilde olması beklenmedik değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…