Yanlarina kalırmı

Kişisel eğitiminize devam edin Allah aşkına . Yazım kurallarını , noktalama işaretlerini geçtim kelimeleri bile yanlış yazıyorsunuz . İyi bir anne olmaya odaklanın . İş bulun , kitap okuyun . Bu nedir yahu ? İki kere denemişsin evliliği olmamış . Bırak artık . Kendine ve çocuğuna ait bir dünya kur. Mutlu olursunuz umarım .

Şunu düşünüyorum bide kızım büyüyünce babam sana gel dedi sen benim için neden gitmedin der mi diye

dünya adil bir yer değil yanlarına kalabilir. Lakin davranış şekilleri böyle dengesiz olduğu sürece başlarına bir şey gelme ihtimali de yüksek. Kendi sorunlu kişiliklerinden dolayı kötü şeyler yaşarlarsa, bize yaptıklarını çekiyorlar diye düşünüp biraz rahatlama yaşayabilirsiniz

Şunu düşünüyorum bide kızım büyüyünce babam sana gel dedi sen benim için neden gitmedin der mi diye
Kendine bahane arama. Kızın büyüyünce onu der mi bunu der mi? Doğmamış çocuğa don biçmek denir buna. Sen kocana dönmek istiyorsan kendine itiraf et ve dön, küçücük çocuğu bahane etme.

Detay verseniz mi acaba?
Yoksa sihirli küremi mi kullanayım?

Kendine bahane arama. Kızın büyüyünce onu der mi bunu der mi? Doğmamış çocuğa don biçmek denir buna. Sen kocana dönmek istiyorsan kendine itiraf et ve dön, küçücük çocuğu bahane etme.
Kesinlikle çocuğu ne bahane ediyorum nede arkasına gizleniyorum

Tertemiz mis gibi çocuğu bahane edip arkasına sığınıyorsun. Bilmem kaç yıl sonra şöyle olursa ne derim düşüncesi bunun kanıtı. Bir yıldır babanın evindesin, kendin için, çocuğun İçin ne yaptın? Kardeşinle beraber çocuklarınızla oturuyor musunuz babanızın evinde?

Gayet bahane ediyorsunuz. Adam size gel bile dememiş. Çocuğum için affediyorum seni demiş. Hala çocuğum bunu der mi şunu der mi. Demez merak etmeyin. Babasının adım atmadığını size sahip çıkmadığını anlatırsınız ona.

Ben genelde doganin ceza vermesini beklemem. Yanlarina birakmamaya calisirim. Hesap sormazsaniz yanlarina kalabilir garantisi yok gibi. Ama ne yaptilar ki?
Elinde olsa kimse bırakmaz ama bazen insanın elinden gelen bir şey olmuyor sadece durup rüzgarın yön değiştirmesini bekliyosun.

Yaptığı haksızlık ve kötülük kimsenin yanına kalmaz merak etmeyin , barışmayın o adamla 1 senedir nerdeymis bosanın gitsin sizi sevdiğinden değil başka birini bulamamıştır.

Babanızin evinde siniz mis gibi girin ise calisin kızınıza birikim yapın sizde kardeşinizde . kızınız gelecekte bunu sorsa çok basit cevabı var aynı soruyu babaya da sorar neden gelip te özür dileyip almadın beni sahip cikmadin gibi ....

Darısı tüm kötülerin,kadınlara çocuklara çektirenlerin başına

1 yıldır ne yaptınız diyosunuz siz bu sürecin yaşanılanların kolay atlatır şeyler mi saniyosunuz ve 1 değil 2 defa bi yuvanın hayatın hayallerim umutlarının darmadağın olması kolay şeyler mi

Hadi birincide oldu ikinci için acelen neydi? Hadi ikinci de oldu çocuk için acelen neydi? Hepsine tamam, 1 yıldır babanızın evindesiniz bir iş güç arama bulma, hayatını yoluna koymak hiç mi aklınıza gelmedi? İnsanın kendine yaptığını kimse yapmaz. Burada hayallerin umutların darmadağın olması hem de iki kere diyorsunuz ya keşke bunları düşüneceğinize çocuğunuzun geleceği için hayatınızı düzene sokmaya çalışsaydınız. O kolay mı bu kolay mı diye bize değil kendinize sorun. Bir daha dikkatli davranırsınız belki

Kimsenin imtihanını sorgulamayın çünkü sizin hikâyenizde hala bitmedi lütfen

Kimsenin imtihanını sorgulamayın çünkü sizin hikâyenizde hala bitmedi lütfen
Bu sorgulamak değil size yol göstermek. Bunun bile ayrımına varamıyorsanız daha zor imtihanlar sizi bekler. Neden çalışmadınız bir yıldır? Eşiniz gelip alacak diye beklediniz di mi? Bunu duymak istemediğiniz için hemen kınamaya başladınız, birazdan sizin de başınıza gelsin kısmına geçersiniz. Kendinizle yüzleşin, nerede hata yaptım, doğrusu ne diye düşünün, ölçün, tartın. Kendinize de çocuğunuza da yazık ediyorsunuz.

İnşallah aynısı benim ex kocaya olur.En büyük korkusu yemek yerken boğulmakdi.Beni aldattgi o.pu ile 1 ay sonra evlendi benim çocuğumun rızkını onunla yiyor.Benim yazlikta bıraktığım yatak odasında onunla yatıyor utanmadan.Arkadssinizla aynisini yaşamışız, sonu da aynı olur inşallah

Umarım çıkar zannetme kalacağını elbet duyarsın duyunca da bize de haber ver içimizin yağları erisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…