Yanlış anlamış olabilir miyim?

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.088
333
Kızlar geçen haftalarda bir konu açmıştım birinden etkilendiğim ve nasıl tanışabileceğim hakkında. Şaka gibi bir olayla tanıştık, birlikte bir etkinlik planlıyoruz şuanda iş alanlarımızla ilgili, telefonlaştık vs. Hep etkinlik konusuyla ilgili olsa da ara ara konuştuk. Ama adamdan açıkçası pek tık yok. Merak etse beni konu açar yazar vs bunu ilk kez bu akşam yaptı, biraz konuştuk. Şimdi mesajlaşmadan bir kesit sunacağım size;
Kendisi takımın kadrosunda çalışıyor ve maç olacak bu hafta. Maçla ilgili konuşurken ''sesin kısılacak kadar bağır ki karşı takımı tuttugun sanılmasın.'' dedi. Ben de ''gerçek bir ......lı ( şehir adı) gibi davranıyorum maçlarda.'' dedim. O da ''' maç sonunda bi kontrol şart oldu'' deyip düşünceli ifade ekledi. Ben de atlamış gibi olmamak için '' ballı bir ıhlamur sesimi geri getirir.'' yazdım. Çünkü sesimi kontrol etmek dediği için acaba sonrasında bişeyler yapar mıyız düşüncesinde oldum. O da '' maç esnasında bulmak zor olabilir.'' dedi. Ben de evet zor olur sonrasında halledebilirim dedim gülücükler vs. Ve sonrasında '' sanırım öyle maçta görüşürüz iyi geceler :) .'' yazmış.

Yahu ben mi yanlış anladım adamı şimdi konuşma da bitti gitti böyle saçma sapan. Tam tanıştık ettik derken sanırım gol oldu
Sizce?

Şimdilik pek yeşil ışık yakmamış gibi geldi buradan. Birazcık daha konuşun bakalım belki birşeylere evrilir ama en azından benim eşimle olan ilişkimde böyle ufaktan başlamış hatta ben yok bu da gol değil derken ilerlemişti ondan biraz daha iletişimde kalmakta fayda var :)

Tanıştırıldığımızda oturup konuşurken çok güzel bi enerji almıştım oysa ki gülüşmeler espriler işi planlamadaki ilgisi vs. Umarım sizinki gibi olur hayırlısı oysa tabi :)

Yani açıkçası ilgisi olsa “maçtan sonra ısmarlarım” tarzı bir muhabbet dönerdi diye düşünüyorum ama yine de bekleyip görün.
Evet ben de onu bekledim açıkçası, yani kendisi maçtan sonra kontrol şart oldu dedi ona dayanarak ıhlamur demiştim. yoksa asla atmam ortaya.

Tanıştırıldığımızda oturup konuşurken çok güzel bi enerji almıştım oysa ki gülüşmeler espriler işi planlamadaki ilgisi vs. Umarım sizinki gibi olur hayırlısı oysa tabi :)
Belki sizinle duygusallıktan ziyade arkadaşlık kurmuştur farketmiyor olabilirsiniz.

Neden halledebilirim dediniz ki halledelim deseydiniz , neyse büyütecek bişey yok daha maç var
o da aklıma geldi ama ya kontrol etmek cümlesini yanlış anladıysam diye düşünerek demedim. Yani anlar diye düşündüm orada kocaman ballı ıhlamur gerek demişim be adam

kimse beni sopayla kovalamayacaksa birşey demek istiyorum
kadın halimle bile anlamadım vallahi
siz bi yerlere mi davet edilmeyi beklediniz ballı ıhlamur derken ?
ben çok bağıracağınız için boğazınız ağrıyacak ballı ıhlamur ayarlayacağınızı düşündüm elde küçük termoslarda
adamda benim gibi anladıysa ?
o yüzden orada bulmamız zor gibi demiştir
sizde ben hallederim demişsiniz
şuan herkes sizden ballı ıhlamur bekliyor bile olabilir

Durun hele acele etmeyin :)

Bu aptal saptal muhabbeti yapan adam soğusa da ziyan değil bence ya, insan hoşlanınca karşıdaki ne yazarsa yazsın hoşuna gidiyor sanısam

İşte yanlış anlamış olabilirim bu yüzden danışmak istedim. Maç sonunda kontrol etmek şart oldu dediği için ( sesimle ilgili) herhalde görüşmek konuşmak istiyor bunla bağlıyor diye düşündüm ve ballı ıhlamur çözer dedim, o da bunu anlar ve maç sonunda bişeyler içelime bağlanır diye düşünerek söyledim. Orada bulamayacağımı ben de o da biliyor zaten buna anlam veremedim

Durun hele acele etmeyin :)

Bu aptal saptal muhabbeti yapan adam soğusa da ziyan değil bence ya, insan hoşlanınca karşıdaki ne yazarsa yazsın hoşuna gidiyor sanısam
Vallahi gidiyor ama hiç yoktan yanlış anlaşılmalarla başlamamış defteri tamamen çöpe atmak da istemedim yazıktır o kadar plan yaptım da tanıştık haberi yok tabi hahha

Ya tek fena düşünen ben miyim diye bi kendimden şüphe ettim kızlar hahahah. Bence adam "kontrol edilmeli" tarzı konuşurken, üstü kapalı öpüşme sinyali gönderiyordu. Konu sahibi de ballı ıhlamura konuyu bağlayınca muhtemelen vazgeçti gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…