Tanıştırıldığımızda oturup konuşurken çok güzel bi enerji almıştım oysa ki gülüşmeler espriler işi planlamadaki ilgisi vs. Umarım sizinki gibi olur hayırlısı oysa tabi :)Şimdilik pek yeşil ışık yakmamış gibi geldi buradan. Birazcık daha konuşun bakalım belki birşeylere evrilir ama en azından benim eşimle olan ilişkimde böyle ufaktan başlamış hatta ben yok bu da gol değil derken ilerlemişti ondan biraz daha iletişimde kalmakta fayda var :)
Evet ben de onu bekledim açıkçası, yani kendisi maçtan sonra kontrol şart oldu dedi ona dayanarak ıhlamur demiştim. yoksa asla atmam ortaya.Yani açıkçası ilgisi olsa “maçtan sonra ısmarlarım” tarzı bir muhabbet dönerdi diye düşünüyorumama yine de bekleyip görün.
Halledebilirim demişsiniz ama sanki önceki cümlesinde top atmış sizeBen de evet zor olur sonrasında halledebilirim
Eveett o topa istinaden ıhlamur dedim, demez olaydımHalledebilirim demişsiniz ama sanki önceki cümlesinde top atmış size
Durun bakalım bekleyin biraz
Neden halledebilirim dediniz ki halledelim deseydiniz , neyse büyütecek bişey yok daha maç varEveett o topa istinaden ıhlamur dedim, demez olaydım
Belki sizinle duygusallıktan ziyade arkadaşlık kurmuştur farketmiyor olabilirsiniz.Tanıştırıldığımızda oturup konuşurken çok güzel bi enerji almıştım oysa ki gülüşmeler espriler işi planlamadaki ilgisi vs. Umarım sizinki gibi olur hayırlısı oysa tabi :)
Ses kısılması falan deyince ıhlamur diyiverdimKahve diyeydin kaçırmazdı fırsatı.
Sanki maçtan sonra, boğazın için ballı ıhlamur ısmarlayayım mı diyecek gibi geldi bana.
o da aklıma geldi ama ya kontrol etmek cümlesini yanlış anladıysam diye düşünerek demedim. Yani anlar diye düşündüm orada kocaman ballı ıhlamur gerek demişim be adamNeden halledebilirim dediniz ki halledelim deseydiniz , neyse büyütecek bişey yok daha maç var
Belki de, çok sınırlı konuştuk arkadaşlık bile oluşmadı hatta. Arkadaşlık olsun da çok isterim ama başlamadan bitti bence.Belki sizinle duygusallıktan ziyade arkadaşlık kurmuştur farketmiyor olabilirsiniz.
kimse beni sopayla kovalamayacaksa birşey demek istiyorum
kadın halimle bile anlamadım vallahi
siz bi yerlere mi davet edilmeyi beklediniz ballı ıhlamur derken ?
ben çok bağıracağınız için boğazınız ağrıyacak ballı ıhlamur ayarlayacağınızı düşündüm elde küçük termoslarda
adamda benim gibi anladıysa ?
o yüzden orada bulmamız zor gibi demiştir
sizde ben hallederim demişsiniz
şuan herkes sizden ballı ıhlamur bekliyor bile olabilir
Vallahi gidiyor ama hiç yoktan yanlış anlaşılmalarla başlamamış defteri tamamen çöpe atmak da istemedim yazıktır o kadar plan yaptım da tanıştık haberi yok tabi hahhaDurun hele acele etmeyin :)
Bu aptal saptal muhabbeti yapan adam soğusa da ziyan değil bence ya, insan hoşlanınca karşıdaki ne yazarsa yazsın hoşuna gidiyor sanısam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?