Yanlış anlamış olabilir miyim?

Boş verin emekliler gibi ıhlamur içmeyi, "Aslında boğazıma en iyi gelen şey Chai Tea Latte" diyerek olduğunuz yere vale ile getirtin.

ahahaha hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır
bekarligim geldi bak simdi aklima
yüzsüzmüydüm ki acaba ben
Bu gidisle ben de sıyrılamayacağım sanırım bu medeni halimden

Bence güzel bişey bu ha olumsuz mu oldu tamaaam at üstüne çiziği sıra bi sonrakinde de, bunu kendime demeliyim

Bemce bişey cıkmaz .Baktın olmuyor .Yol ver .

Bu gidisle ben de sıyrılamayacağım sanırım bu medeni halimden

Bence güzel bişey bu ha olumsuz mu oldu tamaaam at üstüne çiziği sıra bi sonrakinde de, bunu kendime demeliyim
aynen boşa zaman kaybetmeye gerek yok ihlamuru ismarlamiyorsa önünüzdeki maçlara bakarsiniz sizde

Tam onu konuşuyorduk, Ahtabok siz söyleyiverin dedi. Bu zamana kadar hiç söylemediğim için çok uzak geliyor ama düşününce neden olmasın diyorum ne kaybederim ki
Yorumları okumadım ama Ahtabok'a katılıyorum. Bir de ben oradaki kontrol mevzusunu farklı algıladım.

Maç günü hiç birşey yapmamaya karar verdim.
Gece attıgım İyi geceler mesajımı tüm gün çevrimiçi olmasına rağmen teeee akşam üstü okudu, bu resmen kızım mesajınla ilgilenmiyorum demek bana göre. Başlamadan biten defter kapansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…