Eevet evet asla yeşil değil ben de kendimi kandırmıyorum o yüzden ne yeşil ışıklar gördük neon resmen parıltılı böyle.Yeşil ışık göremedim ben , durum suan sarı ışık.
Maçtan sonrasını bekleyin bakalım.
ben yaparım neden yapmayayım kiBunu siz olsanız gerçekten yapar mıydınızYaparsam ilk kez yapacağım resmen hahha
Ay hadi inşallah hep beraber evrene pozitif enerjiyi yollayalım bakalım, maçtan sonra yazMaç kombinimi bile hazırladım şimdiden
Umarım der çok beklentiye sokmuyorum kendimi üzülmemek için.
Düşünüyorum da sanırım çok zor yapamayacağımben yaparım neden yapmayayım ki
bir çok insan yapar bunu
Yarın üç günlük meditasyonum var tam da denk gelen, yazmazsa skandalAy hadi inşallah hep beraber evrene pozitif enerjiyi yollayalım bakalım maçtan sonra yaz
ahahaha hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldırDüşünüyorum da sanırım çok zor yapamayacağım
Elim ayağım oynar yazarken kriz resmen.
Ihlamuru ısmarlattırdım da chai tea lattesi kaldı hahahaBoş verin emekliler gibi ıhlamur içmeyi, "Aslında boğazıma en iyi gelen şey Chai Tea Latte" diyerek olduğunuz yere vale ile getirtin.
Bu gidisle ben de sıyrılamayacağım sanırım bu medeni halimdenahahaha hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır
bekarligim geldi bak simdi aklima
yüzsüzmüydüm ki acaba ben
"Maç sonrası halledebilirim" demişsiniz, siz ısmarlayıverin.Ihlamuru ısmarlattırdım da chai tea lattesi kaldı hahaha
"Maç sonrası halledebilirim" demişsiniz, siz ısmarlayıverin.
Bemce bişey cıkmaz .Baktın olmuyor .Yol ver .Kızlar geçen haftalarda bir konu açmıştım birinden etkilendiğim ve nasıl tanışabileceğim hakkında. Şaka gibi bir olayla tanıştık, birlikte bir etkinlik planlıyoruz şuanda iş alanlarımızla ilgili, telefonlaştık vs. Hep etkinlik konusuyla ilgili olsa da ara ara konuştuk. Ama adamdan açıkçası pek tık yok. Merak etse beni konu açar yazar vs bunu ilk kez bu akşam yaptı, biraz konuştuk. Şimdi mesajlaşmadan bir kesit sunacağım size;
Kendisi takımın kadrosunda çalışıyor ve maç olacak bu hafta. Maçla ilgili konuşurken ''sesin kısılacak kadar bağır ki karşı takımı tuttugun sanılmasın.'' dedi. Ben de ''gerçek bir ......lı ( şehir adı) gibi davranıyorum maçlarda.'' dedim. O da ''' maç sonunda bi kontrol şart oldu'' deyip düşünceli ifade ekledi. Ben de atlamış gibi olmamak için '' ballı bir ıhlamur sesimi geri getirir.'' yazdım. Çünkü sesimi kontrol etmek dediği için acaba sonrasında bişeyler yapar mıyız düşüncesinde oldum. O da '' maç esnasında bulmak zor olabilir.'' dedi. Ben de evet zor olur sonrasında halledebilirim dedim gülücükler vs. Ve sonrasında '' sanırım öyle maçta görüşürüz iyi geceler :) .'' yazmış.
Yahu ben mi yanlış anladım adamı şimdi konuşma da bitti gitti böyle saçma sapan. Tam tanıştık ettik derken sanırım gol oldu
Sizce?
aynen boşa zaman kaybetmeye gerek yokBu gidisle ben de sıyrılamayacağım sanırım bu medeni halimden
Bence güzel bişey bu ha olumsuz mu oldu tamaaam at üstüne çiziği sıra bi sonrakinde de, bunu kendime demeliyim
Bana da öyle geliyor ama bi çarşambayı bekleyeyim bakalım.Bemce bişey cıkmaz .Baktın olmuyor .Yol ver .
Yorumları okumadım ama Ahtabok'a katılıyorum. Bir de ben oradaki kontrol mevzusunu farklı algıladım.Tam onu konuşuyorduk, Ahtabok siz söyleyiverin dedi. Bu zamana kadar hiç söylemediğim için çok uzak geliyor ama düşününce neden olmasın diyorum ne kaybederim ki
Bekle bakalım.Öesajlarda çok ısteklı gıbı gorunme.Normal konuşBana da öyle geliyor ama bi çarşambayı bekleyeyim bakalım.
NasıllllYorumları okumadım ama Ahtabok'a katılıyorum. Bir de ben oradaki kontrol mevzusunu farklı algıladım.
Cidden kendim gibi konuştum tabi emojiler gülücükler vs normal olarak vardı ama atlamadım :)Bekle bakalım.Öesajlarda çok ısteklı gıbı gorunme.Normal konuş
Sen bıraz daha nurnal konuş.Mötü kalkmış gıbı cevap vermısCidden kendim gibi konuştum tabi emojiler gülücükler vs normal olarak vardı ama atlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?