HahahahahhahaYa tek fena düşünen ben miyim diye bi kendimden şüphe ettim kızlar hahahah. Bence adam "kontrol edilmeli" tarzı konuşurken, üstü kapalı öpüşme sinyali gönderiyordu. Konu sahibi de ballı ıhlamura konuyu bağlayınca muhtemelen vazgeçti gibi geldi.
maç bittiği an kim yeterince bağırmışsa maç sonu sesi çıkmaz ya aslında onu söylemiş benceİşte yanlış anlamış olabilirim bu yüzden danışmak istedim. Maç sonunda kontrol etmek şart oldu dediği için ( sesimle ilgili) herhalde görüşmek konuşmak istiyor bunla bağlıyor diye düşündüm ve ballı ıhlamur çözer dedim, o da bunu anlar ve maç sonunda bişeyler içelime bağlanır diye düşünerek söyledim. Orada bulamayacağımı ben de o da biliyor zaten buna anlam veremedim
Ben hızlı giden erkeği samimi bulmam. Genelde güdüsel olarak tabiri caizse avlama taktiğidir. Aa şu kız çok güzelmiş nasıl tavlasam acaba? Dur kadınlar nelerden hoşlanır? buldum, hemen davranayım...der yürürler. Tabi bu yolculukta aşık olup çakılan oluyor mu? Evet oluyor.Belki de, çok sınırlı konuştuk arkadaşlık bile oluşmadı hatta. Arkadaşlık olsun da çok isterim ama başlamadan bitti bence.
Jsjsjsjs üff ben fesatmışım demek. Gidiyorum hemen konudan, pardon konu sahibiHahahahahhahaAy yok yooookkkkk daha yeni sizli bizli konuşmayı bırakmışken konu oraya gelemezdi
Ballı ıhlamura boğarım onumaç bittiği an kim yeterince bağırmışsa maç sonu sesi çıkmaz ya aslında onu söylemiş bence
maç sonrası bir yere gitmek aklına bile gelmemiş sanırım... deseydiniz ya maçtan sonra bir kahveyle kritiğini yapalım ? diye
eğer işi varsa veya görüşmek istemiyorsa başka zaman derdi zaten konuda kapanırdı
şimdi kocaman bir soru işareti kalmış
birde maçtan sonra bir yerlere gidelim mi diyormuş :)
Vallahi gidiyor ama hiç yoktan yanlış anlaşılmalarla başlamamış defteri tamamen çöpe atmak da istemedim yazıktır o kadar plan yaptım da tanıştık haberi yok tabi hahha
erkekler böyle alttan alttan odunu verince anlamiyor.o da aklıma geldi ama ya kontrol etmek cümlesini yanlış anladıysam diye düşünerek demedim. Yani anlar diye düşündüm orada kocaman ballı ıhlamur gerek demişim be adam
Kesinlikle dediğiniz gibi enerjimi sıkıştırmamaya çalışıyorum, önceki ilişkilerimde tanışma aşamasında çok hata ettim bunda akışa bırakıyorum ve oldugum gibi davranıyorum. Adam pek avcı modunda değil gibi geldi bana atlamadı yani en baştan ben de saygı çerçevesinde konuştum hep. Zaten bir anda hiç bişi olmasın zamanla karşılaşınca minik konuşmalar bakışmalar vs. ama bu konuşmayla üstü çizilirse üzülürümBen hızlı giden erkeği samimi bulmam. Genelde güdüsel olarak tabiri caizse avlama taktiğidir. Aa şu kız çok güzelmiş nasıl tavlasam acaba? Dur kadınlar nelerden hoşlanır, buldum hemen davranayım...der yürürler. Tabi bu yolculukta aşık olup çakılan oluyor mu? Evet oluyor.
Ama erkekten bu fıtratı çıkar olmadığını varsay ağır ağır gider. Noluyor lan! bu şimdi beni seviyor mu sevmiyor mu? Kafan karışır böyle. Erkek etkilenir, beğenir ama hemen aşık olamaz. Duygular onlarda hemen öyle coşan bişey değil. Zaman gerekir. Bu da 2. Fıtratlarıdır. O avcı yanı olsada olmasada gerçekte yaşadığı budur. Yani bu adamdan etkilendiysen bocalama olduğun gibi davran eğer bi duygu akışı olursa ne güzel olmazsa da yapacak birşey yok.
Maç henüz değil çarşambaerkekler böyle alttan alttan odunu verince anlamiyor.
o kadar izledik bagirdim sesim kisildi bir balli ihlamur ismarlarsin artik maç sonrasinda deseydiniz tamamdi o iş
bu çarşambaMaç ne zaman?
Dur bakalım ya belki maçtan sonra gelir ıhlamur içmeye gitmiyor muyuz der, benim umut seviyesi böyle hep
tamam işte çarşambaya kadar bir daha mesaj atarsa maç sonu balli ihlamuru sen ismarlamayacaksan bağırmayayım yazınMaç henüz değil çarşamba
Valla konudaki muhabbet hem sıkıcı, hem anlaşılmaz. Rahat olmak önemli kasmayın kendinizi :) ne kadar hoşlansanız da neticede karşınızdaki tüylü müylü bir erkek yaniKesinlikle dediğiniz gibi enerjimi sıkıştırmamaya çalışıyorum, önceki ilişkilerimde tanışma aşamasında çok hata ettim bunda akışa bırakıyorum ve oldugum gibi davranıyorum. Adam pek avcı modunda değil gibi geldi bana atlamadı yani en baştan ben de saygı çerçevesinde konuştum hep. Zaten bir anda hiç bişi olmasın zamanla karşılaşınca minik konuşmalar bakışmalar vs. ama bu konuşmayla üstü çizilirse üzülürüm
Bunu siz olsanız gerçekten yapar mıydınıztamam işte çarşambaya kadar bir daha mesaj atarsa maç sonu balli ihlamuru sen ismarlamayacaksan bağırmayayım yazınniye bu kadar bekliyorsunuz bişeyler için hayat kısa kuşlar uçuyor arkadaşım
siz adım atın olsun bitsin
Valla konudaki muhabbet hem sıkıcı, hem anlaşılmaz. Rahat olmak önemli kasmayın kendinizi :) ne kadar hoşlansanız da neticede karşınızdaki tüylü müylü bir erkek yaniçokta kafa yormayın.
Hadi bakalım nolacak.bu çarşamba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?