• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış anlasildim

Birkac saat once oldu bu olay kapandi.ama soğuk davraniyor birazdan konuscam ve acicam

Konu nasıl kapanır ki?
Yumuşak mı davrandın bu cesareti nerden aldı cümlesinden sen mi yüz verdin anlamı dışında ne anlamı çıkabilir.
Hayatta iki tip insana uyuz olurum. Biri feminist yönlerimi ayağa kaldıranlar biri de salak salak konuşup üstüne beni de salak yerine koyanlar. Sevgilinizi ikisini de yapmayı başarmış bravo.

Sen git yalvar Bi tarafıda haklıymışım
Desin onun
Bitirmiş güveni ağzını aramış dökmüşsün
Nerde o masum sevgili Nerde diyor
Şimdi o
Kullanıp atar yada yedeksin
2aya bu Konu kesin aldatıyor
Görüşünü alıyor :deli:

Sen git yalvar Bi tarafıda haklıymışım
Desin onun
Bitirmiş güveni ağzını aramış dökmüşsün
Nerde o masum sevgili Nerde diyor
Şimdi o
Kullanıp atar yada yedeksin
2aya bu Konu kesin aldatıyor
Görüşünü alıyor :deli:
Sacmalamayin lütfen..yalvarmadim onuda nereden cikardiniz.bir dert yazdim size..ona bu sekilde yalvarmadim

Içinde hep acaba kalıcak çocuk
Sana git gide şüphesi güvensizliği
Artar
Kararını vermiş sana buraya
Yazdıracak kadar dert olduysa
Sağlıklı değil ilişki
Trip yok Kendini ispatlamak
Istiyorsun git gör inanmayacak

Içinde hep acaba kalıcak çocuk
Sana git gide şüphesi güvensizliği
Artar
Kararını vermiş sana buraya
Yazdıracak kadar dert olduysa
Sağlıklı değil ilişki
Trip yok Kendini ispatlamak
Istiyorsun git gör inanmayacak
Artarsa kendi bilir..zaten o zaman hic olmasin

Sacmalamayin lütfen..yalvarmadim onuda nereden cikardiniz.bir dert yazdim size..ona bu sekilde yalvarmadim
Ben kendisiyle mantıklı bir şekilde ve soğukkanlılikla konuşmanızı öneriyorum.
Birincisi kimse 2 ayda çok guvenemez kimseye.'Güvenimi yıktın ' hikayesini anlatmasın.
Ikincisi iş yerinde uygulanan tacizin haddi hesabı yok. Kendisine de iletin taciz sadece dokunarak ya da sözle olan bir sey degil, bakış dahi tacize girer.

Erkekler eli şeyinde dolaşacagına işini yapmayı öğrensin. Yolda yürürken laf atanlara ne demeli? Napalim uçmayı mi öğrenelim? Yumuşak mi yürüyoruz sorun nedir?
Bakınız ben de gayet güzel suç buluyorum karşı cinste. Mesele benim kendimi savunmamsa, bunu da gitsin kocasından boşanıyor diye bıçaklanan bir kadına sorsun. Bu duruma düşüren, biz değil. Toplum.

Niye anlattınız ki? Durum kötü de olsa kadınlar bu tarz şeyleri anlatıp ilgi çekmeyi ego tatmin etmeyi seviyor ne yazık ki. Hani bak ilgi gören biriyim durumları. Erkek olsam bana da anlatsa soğurum ilgimi geri çekerim. Sonuçta olmuş bitmiş bir şey, ha ilişkimiz sırasında olur yapabilecegim birşey olur yardımımı ister o ayrı konu. Geçmişten böyle birseyi anlatmanın bak benim de alıcım var demek olduğunu düşünürüm.

Enteresan bir sekilde hep böyle gereksiz konuşmalardan büyük kavgalar çıkıyor.Demekki çok muhabbet etmek de iyi değil.Ne konulara geliniyor.Sana resmen ithamda bulunmuş,yaptığı çok ayıp olmuş.

Aldatılacaksın kesin
Imreniyorum demek
İstemiş sende yutmuş
Dökmüşsün
Bir taneyle gitmeyeni anlatmış
Kalbi kara onun
:deli:

Back
X