Yanlış anlaşılma mı ? Yoksa istenmiyor muyuz ?

siz niye kadına arayıp müsait zamanda gelmek isteriz demiyorsunuz da kocasıyla haber gönderiyorsunuz ki onu anlamadım ?
Aslında ben arayacaktım ama eşim benden önce davranmış arkadaş ortamında gitme gelme lafı olunca “ever bizde size gelmek istiyoruz. Müsait zamanda haber verin” demiş. Benim planladığım bi durum değildi maalesef. Sonradan ise zaten duydu tekrardan arayıp sıkboğaz etmeyim diye aramadım gitmek için.. zaten öncesinde hayırlı olsuna aramıştım.

Belki de haklısınız.

Maalesef yanlış anlamışsınız. Çok komiksiniz
Ben hamileliğini duyduğumda bile tebrik ettim. Bebeği doğunca tekrardan hayırlı olsun dedim. 6 aylıkken de gitme konuşması oldu.
gitme konuşması ortaya olmuş ama
eşimde bazen bana xx kişiyleydik müsait zamanda görüşelim diyorlar diyor (erkekler kendi arasında öyle görüşelim gidelim gelelim derler ya )
bende görüşmek istediklerinde ararlar müsaitsek haberleşiriz görüşürüz diyorum
siz arkadaşınızı arayıp bebek görmeye gelmek istiyoruz uygun zamanınızda demeliydiniz
kendisi evlendik arkadaşız diye zırt pırt dörüşmeyelim mantığıyla resmi durmuştur ama bu hiç görüşmeyeceksiniz anlamına gelmiyor kendinizi onun yerine koyun kocası kocanızla haber gönderse demez misiniz asıl o benim arkadaşım görüşmek istese kendisi arardı heralde diye ?
o da belki böyle düşünüyordur?

Tek bir arama hakkiniz mi vardi şimdi, ve onu esiniz bos yere harcadi yane?

Öncelikle bakış açınız için çok teşekkürler ve cevap veriyorum demezdim
Çünkü benim de bebeğim olduğunda yine böylesi bi durum olmuştu 3 çocuğum var 2 sini yokladılar birinde eşi söylemişti diğerinde de kız arkadaşım söylemişti. Ben kimin söylediğine pek takılmam doğrusu. Misafirdir gelmek istiyorsa başım üstünde yeri var derim ve hafta geçmez davet ederim. Tabi herkes benim gibi olmak zorunda değil. Sadece sorunuza cevap verdim. Kendisi de buna takılıyorsa öncesinde kendisinin de yaptığını unutmamalı bence.

Tek bir arama hakkiniz mi vardi şimdi, ve onu esiniz bos yere harcadi yane?
Sizi asla kırmak istemem ama yazılarınız bana pek bi garip geldi doğrusu.
Zaten konuyu açarken de size danışıyorum farkında iseniz ben mi aramalıydım diye?
Yani yaptığınız terbiyesizlik, şöyle böyle yazana kadar daha kibar bir şekilde “ bence aramalıydınız, daha iyi olurdu” deseydiniz daha hoş olurdu sanki. Şu anda da tek bi arama hakkınız mı vardı falan...
garip geldi bana

o zaman düşünmeyin hiç üstüne ,adamın karıma söyleyemem demesi de tuhaf ve bunu size bu şekilde yansıtması daha da tuhaf sanırım boşverirdim ben... kopmuş bir kere iletişim

Benim ablam da aşırı dikkat ederdi, kimseyi evine davet falan etmezdi bebek mikrop kapar diye. Bu kimsenin içine aile üyeleri de giriyor biz bile çok az giderdik, bebeğin rutini su bu... Ha, benim yeğenimin bebekligi pandemiden önceydi bu arada .
Çocuk bugün kreş çağında, ananem hariç ne bir teyze,ne bir dayı,amca ,hala, kuzen...kimse görmedi çocuğu fotolarda biliyorlar böyle bir çocuk var:)
Bazı insanlar dikkat ederler yani . Biz anlayışla karşılıyoruz.
Sizin konuda da belki mikroptan korkuyor (muzisyenanne diye ünlenen kadının kalp nakli yapilan oğlu da mikrobu ziyaretlerden kapmış mesela). Belki de zor bir çocuktur,koligi şusu budu bitmiyordur, belki kadın anneliğe alisamamistir, belki eşi yardım etmiyordur evi b.k getiriyodur ... Madem davet edilmediniz, hiç zihin okuma yapmayın. Yarın bir gün doğumgünü vs olur çağırır zaten. Ha,baktınız yine cağırmıyor,siz yoksunuz sanıyor. Siz de veririsiniz notunu

benim bir arkadaşım vardı, en son buluşmamızda tekrar görüşelim demişti, tamam demiştim. aradan biraz zaman geçti, konuşuyoruz ediyoruz ama buluşalım lafı asla geçmiyor. neyse ben dayanamadım, şakayla karışık buluşmayı gündeme getirdim. yakın zamanda görüşürüz dedi. yine günler geçti, asla ses çıkmıyor kendisinden. ben en son hafif sitemkar şekilde onu görmeyi çok istediğimi ama halaaa bunun denk gelmediğini söyledim. bana demez mi eee sen çağırmıyorsun ki, çağırmazsan nasıl geleyim... meğer ben ondan beklemişim o da benden beklemiş. istese söylerdi diye düşünmüş. bazen bu tarz yanlış anlamalar olabiliyor. bence sen anne ile konuş, şakayla karışık senin bebeği de hala görmek nasip olmadı, bu gidişle düğününde falan göreceğiz galibaa :) :) gibisinden tatlış bi olta atabilirsin. vereceği cevaba göre ortaya çıkar zaten neyin ne olduğu. o da sana, biz de sizden haber bekledik falan derse yanlış anlama var demektir. kem küm ederse istemiyor sizi demektir.

Neden siz aramadiniz diye her sorana esim once davranmış aramis diye cevap verince tek bir arama hakkınız olduğunu düşünmemin nesi yanlış?
Esiniz aramissa kendi arkadasini aramis.
Ben sizin kadinla kontak kurmadan davet edilmeyi bekleyen ince ruhunuza ulasmaya calisiyordum.

Öncelikle üstteki yazdıklarınız da bi ihtimal tabi hak veriyorum size olabilir.
Ancak şunu belirtmek isterim ki zihin okuma yapmamak için defaatlerce suizanda bulunmak istemem dedim. 4 ayı da İnan’ın yanlış bir şey düşünmeyim diye bekledim

Ay evet maalesef oluyor böyle yanlış anlaşılmalar. Bende bilemedim doğrusu ya
Cidden bi yanlış anlaşılma falan var mı diye çok düşünüyorum şu an.
Meraklardayım:)
Olmazsa bi yarın arasam mı yarın değil ya da pazartesi ararım belki

Ahhhh o sizin inceliğiniz efenimmmm
Ama unuttuğunuz bir şey var ki benim aramama nedenim tek bir arama hakkım olması değil zaten duydu tekrar arayıp sıkboğaz etmek istemedim. Yani müsait değilse de çağırmak zorunda hissetmesin o an aceleyle kendini. Müsait zamanında çağırır diye düşündüm.

yani ziyarete gitmek için istekli olduğunuzu, değer verdiğinizi vs. göstermek için evin hanımını aramalıydınız. eşiniz üzerinden haber yollamak yasak savmak gibi, meh gönülsüzce, sadece eşlerin hatrına teşrif etme niyetindeymişsiniz gibi olmuş. kadının tutumu 'beni saymayanı ben hiç saymam' tepkisi gibi geldi bana.
başka sebepleri de olabilir ama akla ilk bu geliyor. arayıp sormaktan bir kaybınız olmaz sanıyorum. fine tuning, ince ayar gerekiyor bazen aksi halde ilişkileri kopartan böyle tavırlar, davranışlar oluyor. bitişi konusunda içiniz rahatsa, kimin az kimin çok payı var diye kafa yormayacaksanız da aramayıp sormazsınız. bazen de ayar için yorulmaya değmiyor.

İnsanlar cesit cesit işte..mesela benim ablam fazla temkinlidir. Kendi öz yeğenimi havaya hoplatamazdim bebekken, hemen havaya atılan bebeklerin basina gelen sendromlarla konuşmaya başlardi,onu dinleyeceğime Cocugu bırakırdım. Ama yakın bir arkadaşim var, onun çocuğunu tek ayağından sallandirsam 'ne güzel oynuyolar' diye gülümser izler bizi anneler de cesit cesit işte. Hem bu pandemide kadın haksız da değil. Sonuçta eve pcr testi ile girmeyeceksiniz ya. Ya bir şekilde kadına Corona bulasirsa? On gün ayrı odada kalacak çocuğundan, emziremeyecek belki çocuk mamaya alışıp anneyi bırakacak. Daha beteri ya çocuk hasta olursa belki bağışıklığı olmadığı için çok etkilenecek...kadın böyle şeyleri önceden düşünüp cagirmamak için ayak yapıyordur. Çünkü olan olduktan sonra 'keşke cagirmasaydim' demenin alemi yok
Bence hiiiic kişisel almayın.
Ha, evi dolup taşıyor,her gün gezmelerde avmelrde,herkesi çağırdı beni cagirmadi falan diyosaniz başka tabii. Ama diğer insanları da çağırmadiysa büyütmeye , üzülmeye gerek yok:)

Büyük ihtimalle eşleriniz iyi anlaşıyor fakat kadın ya sizden (büyük ihtimalle)ya eşinizden hoşlanmıyor.Adamin karima sorayım demesinden belli.İsrar etmeyin zaten biraz ağır olacak ama cagirilmadik kapıya köpekler gider diye bir laf var.Gitmeyin canım belli ki istemiyor sizi ben olsam gurur eder ardıni asla sormam

Bence kız sizden beklemiş, sonuçta hanenin reisi kadınlardır:)) Yeni doğum yapmış lohusalik durumu falan vardır öyle takılmıstir..Siz arayıp gidin birsey olmaz ,küçük şeylere takılmayın

Bence üstünüze alınmayın. Ben de uzun süre hatta senelerce niyet edip bazı insanlarla görüşemiyorum Cidden kısmet olmuyor. O gün çağırırım bugün çağırırım derken aylar geçiyor. Kişisel algılamayın. Eşin eşimi arasın dediğine göre kadın hazır değil demek ki, geçiştiriyor. Bazen oluyor böyle.
Siz de arayın bir kez hayırlı olsun gelmek isteriz diyin. Sonrası ona kalmış. Bir kez evinde ağırlayamayacak kadar nefret edecek değil sizden. Müsaitlik olayı sadece.

Herkesin tarzı farklı ama ben birine hadi bize gelin demem ki karşı tarafın bebek görmeye geleceğiz demesi gerekmez mi

Bunu kafanıza takacak kadar hatta buraya soracak kadar önemsemişsiniz bu kişiyi...Zaten samimi değilmişsiniz neden hemen çocuk için eşyalar aldınız ki? Özenip,bözenip alıncak bir yakınlıkta yok sizinde olayları ve kişileri abartma gibi bir durumunuz var gibi...Sanki sürekli bazı kişiler olur ya...
"Ya geçen aradım açmadın şey olmasın diye arayamadım...Ya görüşelim neden aramıyorsun falan fistan.."

Sizinle yıldızı tutmamış olabilir..Hani takacak bir durum yok..Sevmediğim kişilere "senden hoşlanmadım,muhabbetin beni sarmıyor" diyemiyorum mesela ben de...Ama iletişim kurmamak için özen gösteriyorum ve anlamasını bekliyorum

Aramayanı aramayacaksınız...Sormayanı sormayacaksınız...Takıntılı biri gibi geldiniz bana...

Amacım sizi yargılamak ya da başka birşey değil kesinlikle ki şuan bir sütun yazıya yorum yapıyorum...

Hani kendinizi de bir düşünün ben neden takıldım ki buna amaan deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…