Aslında ben arayacaktım ama eşim benden önce davranmış arkadaş ortamında gitme gelme lafı olunca “ever bizde size gelmek istiyoruz. Müsait zamanda haber verin” demiş. Benim planladığım bi durum değildi maalesef. Sonradan ise zaten duydu tekrardan arayıp sıkboğaz etmeyim diye aramadım gitmek için.. zaten öncesinde hayırlı olsuna aramıştım.siz niye kadına arayıp müsait zamanda gelmek isteriz demiyorsunuz da kocasıyla haber gönderiyorsunuz ki onu anlamadım ?
Belki de haklısınız.Liseden arkadaşınız kısaca diyor ki "küçük bebeğim var zaten zorlanıyorum bir de onlarla mi uğraşacağım.Getirecekleri 3-5 kıyafet için de bir sürü zahmete gireceğim.Zaten pandemi var gelmesinler " demiştir eşine...Erkekler ne anlar misafir ağırlamaktan o anlık tamam demiş:)
gitme konuşması ortaya olmuş amaMaalesef yanlış anlamışsınız. Çok komiksiniz
Ben hamileliğini duyduğumda bile tebrik ettim. Bebeği doğunca tekrardan hayırlı olsun dedim. 6 aylıkken de gitme konuşması oldu.
Tek bir arama hakkiniz mi vardi şimdi, ve onu esiniz bos yere harcadi yane?Aslında ben arayacaktım ama eşim benden önce davranmış arkadaş ortamında gitme gelme lafı olunca “ever bizde size gelmek istiyoruz. Müsait zamanda haber verin” demiş. Benim planladığım bi durum değildi maalesef. Sonradan ise zaten duydu tekrardan arayıp sıkboğaz etmeyim diye aramadım gitmek için.. zaten öncesinde hayırlı olsuna aramıştım.
Öncelikle bakış açınız için çok teşekkürler ve cevap veriyorum demezdimgitme konuşması ortaya olmuş ama
eşimde bazen bana xx kişiyleydik müsait zamanda görüşelim diyorlar diyor (erkekler kendi arasında öyle görüşelim gidelim gelelim derler ya )
bende görüşmek istediklerinde ararlar müsaitsek haberleşiriz görüşürüz diyorum
siz arkadaşınızı arayıp bebek görmeye gelmek istiyoruz uygun zamanınızda demeliydiniz
kendisi evlendik arkadaşız diye zırt pırt dörüşmeyelim mantığıyla resmi durmuştur ama bu hiç görüşmeyeceksiniz anlamına gelmiyor kendinizi onun yerine koyun kocası kocanızla haber gönderse demez misiniz asıl o benim arkadaşım görüşmek istese kendisi arardı heralde diye ?
o da belki böyle düşünüyordur?
Sizi asla kırmak istemem ama yazılarınız bana pek bi garip geldi doğrusu.Tek bir arama hakkiniz mi vardi şimdi, ve onu esiniz bos yere harcadi yane?
o zaman düşünmeyin hiç üstüne ,adamın karıma söyleyemem demesi de tuhaf ve bunu size bu şekilde yansıtması daha da tuhaf sanırım boşverirdim ben... kopmuş bir kere iletişimÖncelikle bakış açınız için çok teşekkürler ve cevap veriyorum demezdim
Çünkü benim de bebeğim olduğunda yine böylesi bi durum olmuştu3 çocuğum var 2 sini yokladılar birinde eşi söylemişti diğerinde de kız arkadaşım söylemişti. Ben kimin söylediğine pek takılmam doğrusu. Misafirdir gelmek istiyorsa başım üstünde yeri var derim ve hafta geçmez davet ederim. Tabi herkes benim gibi olmak zorunda değil. Sadece sorunuza cevap verdim. Kendisi de buna takılıyorsa öncesinde kendisinin de yaptığını unutmamalı bence.
Neden siz aramadiniz diye her sorana esim once davranmış aramis diye cevap verince tek bir arama hakkınız olduğunu düşünmemin nesi yanlış?Sizi asla kırmak istemem ama yazılarınız bana pek bi garip geldi doğrusu.
Zaten konuyu açarken de size danışıyorum farkında iseniz ben mi aramalıydım diye?
Yani yaptığınız terbiyesizlik, şöyle böyle yazana kadar daha kibar bir şekilde “ bence aramalıydınız, daha iyi olurdu” deseydiniz daha hoş olurdu sanki. Şu anda da tek bi arama hakkınız mı vardı falan...
garip geldi bana
Öncelikle üstteki yazdıklarınız da bi ihtimal tabi hak veriyorum size olabilir.Benim ablam da aşırı dikkat ederdi, kimseyi evine davet falan etmezdi bebek mikrop kapar diye. Bu kimsenin içine aile üyeleri de giriyorbiz bile çok az giderdik, bebeğin rutini su bu... Ha, benim yeğenimin bebekligi pandemiden önceydi bu arada .
Çocuk bugün kreş çağında, ananem hariç ne bir teyze,ne bir dayı,amca ,hala, kuzen...kimse görmedi çocuğufotolarda biliyorlar böyle bir çocuk var:)
Bazı insanlar dikkat ederler yani . Biz anlayışla karşılıyoruz.
Sizin konuda da belki mikroptan korkuyor (muzisyenanne diye ünlenen kadının kalp nakli yapilan oğlu da mikrobu ziyaretlerden kapmış mesela). Belki de zor bir çocuktur,koligi şusu budu bitmiyordur, belki kadın anneliğe alisamamistir, belki eşi yardım etmiyordur evi b.k getiriyodur ... Madem davet edilmediniz, hiç zihin okuma yapmayın. Yarın bir gün doğumgünü vs olur çağırır zaten. Ha,baktınız yine cağırmıyor,siz yoksunuz sanıyor. Siz de veririsiniz notunu
Ay evet maalesef oluyor böyle yanlış anlaşılmalar. Bende bilemedim doğrusu yabenim bir arkadaşım vardı, en son buluşmamızda tekrar görüşelim demişti, tamam demiştim. aradan biraz zaman geçti, konuşuyoruz ediyoruz ama buluşalım lafı asla geçmiyor. neyse ben dayanamadım, şakayla karışık buluşmayı gündeme getirdim. yakın zamanda görüşürüz dedi. yine günler geçti, asla ses çıkmıyor kendisinden. ben en son hafif sitemkar şekilde onu görmeyi çok istediğimi ama halaaa bunun denk gelmediğini söyledim. bana demez mi eee sen çağırmıyorsun ki, çağırmazsan nasıl geleyim... meğer ben ondan beklemişim o da benden beklemiş. istese söylerdi diye düşünmüş. bazen bu tarz yanlış anlamalar olabiliyor. bence sen anne ile konuş, şakayla karışık senin bebeği de hala görmek nasip olmadı, bu gidişle düğününde falan göreceğiz galibaa :) :) gibisinden tatlış bi olta atabilirsin. vereceği cevaba göre ortaya çıkar zaten neyin ne olduğu. o da sana, biz de sizden haber bekledik falan derse yanlış anlama var demektir. kem küm ederse istemiyor sizi demektir.
Ahhhh o sizin inceliğiniz efenimmmmNeden siz aramadiniz diye her sorana esim once davranmış aramis diye cevap verince tek bir arama hakkınız olduğunu düşünmemin nesi yanlış?
Esiniz aramissa kendi arkadasini aramis.
Ben sizin kadinla kontak kurmadan davet edilmeyi bekleyen ince ruhunuza ulasmaya calisiyordum.
İnsanlar cesit cesit işte..mesela benim ablam fazla temkinlidir. Kendi öz yeğenimi havaya hoplatamazdim bebekken, hemen havaya atılan bebeklerin basina gelen sendromlarla konuşmaya başlardi,onu dinleyeceğime Cocugu bırakırdım. Ama yakın bir arkadaşim var, onun çocuğunu tek ayağından sallandirsam 'ne güzel oynuyolar' diye gülümser izler biziÖncelikle üstteki yazdıklarınız da bi ihtimal tabi hak veriyorum size olabilir.
Ancak şunu belirtmek isterim ki zihin okuma yapmamak için defaatlerce suizanda bulunmak istemem dedim. 4 ayı da İnan’ın yanlış bir şey düşünmeyim diye bekledim
Bence kız sizden beklemiş, sonuçta hanenin reisi kadınlardır:)) Yeni doğum yapmış lohusalik durumu falan vardır öyle takılmıstir..Siz arayıp gidin birsey olmaz ,küçük şeylere takılmayınMerhabalarr..
Eşimin çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var ve birisinin eşi de benim liseden arkadaşım. Biz tanıştırdık zaten ama nedendir bilmiyorum evlendiklerinden sonra kız arkadaşımla iletişimimiz baya baya azaldı. Hatta yok oldu. Eşlerimiz hala aşırı samimiler. Onlar da çocukluk arkadaşı.
Neyse konuya geleyim. Bu arkadaşlarımızın bebekleri oldu bizde gidelim diye bir başka arkadaşlarımızla konuşuyorduk. Eşimde başka gün denk geldiğinde o kişinin kocasına söylemiş. Kocası ise tamam demiş önce. Sözde bize haber verecekler. Aradan 2 ay geçti hiç bir şekilde gelin ya da kusura bakmayın şu nedenle çağıramıyoruz gibi bi konuşma olmadı. Yine eşlerimiz birlikteyken, arkadaşımın kocası, benim kocama “ ben hanımıma söyleyemem, sen hanımına söyle de haber versin eşime” demiş. Aslında öncesinde söylemişti eşine. “Tamam ben söyledim müsait olunca çağıracaz.” Demişlerdi.
Şimdi bu durum ise beni şaşırttı. Yani eşim demiş, ben demişim ne farkeder. Normalde ben söylerim ancak eşim laf arasında denk gelince söylemiş zaten. Bende bir kere söylendi sık boğaz olmasın müsaitlik durumlarında buyur ederler diye düşünmüştüm.
Kızlar şu an aradan 4 ay geçti. Aldığım hediyeler bile bebeğe küçük gelecek artık.
Bende istenmiyor muyuz diye düşünüyorum ? Sonuçta kız duydu beni arayıp “kusura bakmayın müsait olamadık” diyebilirdi.
Ya da ben mi aramalıydım sonradan tekrar.
Hiç bilemedim. Ne düşünmem gerektiğine de karar veremedim aslında.
Sizce bi yanlış anlaşılma mı var? ne düşünüyorsunuz.
Kusura bakmayın çok uzattım
Herkesin tarzı farklı ama ben birine hadi bize gelin demem ki karşı tarafın bebek görmeye geleceğiz demesi gerekmez miMerhabalarr..
Eşimin çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var ve birisinin eşi de benim liseden arkadaşım. Biz tanıştırdık zaten ama nedendir bilmiyorum evlendiklerinden sonra kız arkadaşımla iletişimimiz baya baya azaldı. Hatta yok oldu. Eşlerimiz hala aşırı samimiler. Onlar da çocukluk arkadaşı.
Neyse konuya geleyim. Bu arkadaşlarımızın bebekleri oldu bizde gidelim diye bir başka arkadaşlarımızla konuşuyorduk. Eşimde başka gün denk geldiğinde o kişinin kocasına söylemiş. Kocası ise tamam demiş önce. Sözde bize haber verecekler. Aradan 2 ay geçti hiç bir şekilde gelin ya da kusura bakmayın şu nedenle çağıramıyoruz gibi bi konuşma olmadı. Yine eşlerimiz birlikteyken, arkadaşımın kocası, benim kocama “ ben hanımıma söyleyemem, sen hanımına söyle de haber versin eşime” demiş. Aslında öncesinde söylemişti eşine. “Tamam ben söyledim müsait olunca çağıracaz.” Demişlerdi.
Şimdi bu durum ise beni şaşırttı. Yani eşim demiş, ben demişim ne farkeder. Normalde ben söylerim ancak eşim laf arasında denk gelince söylemiş zaten. Bende bir kere söylendi sık boğaz olmasın müsaitlik durumlarında buyur ederler diye düşünmüştüm.
Kızlar şu an aradan 4 ay geçti. Aldığım hediyeler bile bebeğe küçük gelecek artık.
Bende istenmiyor muyuz diye düşünüyorum ? Sonuçta kız duydu beni arayıp “kusura bakmayın müsait olamadık” diyebilirdi.
Ya da ben mi aramalıydım sonradan tekrar.
Hiç bilemedim. Ne düşünmem gerektiğine de karar veremedim aslında.
Sizce bi yanlış anlaşılma mı var? ne düşünüyorsunuz.
Kusura bakmayın çok uzattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?