- 11 Aralık 2018
- 42.603
- 264.770
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben o adamı bekardı diye hatırlıyorum.Bu ilaç götürdüğünüz adam mı?
O zaman eşi şehir dışındaydı, bu konuda da eşiyle sorunları var detayı eklenmiş. Siz bu adamdan hoşlanıyorsunuz o yüzden size yürümesi rahatsız etmiyor. O da bunun farkında ona göre davranıyor. Canınız yanacak bu işin sonunda.
Yok eşi şehir dışında demişti net hatırlıyorum.Ben o adamı bekardı diye hatırlıyorum.
Bu ilaç götürdüğünüz adam mı?
O zaman eşi şehir dışındaydı, bu konuda da eşiyle sorunları var detayı eklenmiş. Siz bu adamdan hoşlanıyorsunuz o yüzden size yürümesi rahatsız etmiyor. O da bunun farkında ona göre davranıyor. Canınız yanacak bu işin sonunda.
PekiHayir kimseye ilac goturmedim zaten ayni kisi de degil. Olayi cok guzel yazmissiniz bravo
Ben hatırlıyorum, birine ilaç götürdünüz hatta hoşlanıyordunuz, o adam bu adam mı bilmiyorum ama.Hayir kimseye ilac goturmedim zaten ayni kisi de degil. Olayi cok guzel yazmissiniz bravo
Yok eşi şehir dışında demişti net hatırlıyorum.
Ben hatırlıyorum, birine ilaç götürdünüz hatta hoşlanıyordunuz, o adam bu adam mı bilmiyorum ama.
Çok uzun zaman geçmedi o ilaç götürme olayının üstünden. O da bekardı diye hatırlıyorum. Ne oldu, olmadı mı o iş?Yahu ne guzel karistirmissiniz ilac goturdugum farkli hoslandigim farkli bu farkli kisi. Ilac olayi cok eskide kaldi hicbir alakam yok o kisiyle
Koynuna girince herşeyi unutuyordur geçsin bu evliliğim kötü ayaklarını. Kerkenez pilavboya bak kancayı savurmuş sana çarpmış sende ağa takılmayıver aklı başında insansın senaryoyu görmeyecek kadar kör değilsindir diye düşünüyorum.
Ben buradan depar seslerini duyuyorum sen dibinde duyamıyor musun?
Çok uzun zaman geçmedi o ilaç götürme olayının üstünden. O da bekardı diye hatırlıyorum. Ne oldu, olmadı mı o iş?
Arkadaşlarınız sizi rahatsız edecek şekilde bakmasa, bu durum hoşunuza gitmiş aslında itiraf edin bunu kendinize.Haklisiniz bende cok buyuk hata var bugun farkettim net bi sinir ve tavir cizmeliyim yoksa aynen oyle olacak
Çok uzun zaman geçmedi o ilaç götürme olayının üstünden. O da bekardı diye hatırlıyorum. Ne oldu, olmadı mı o iş?
O da evliydi diyorum niye inanmıyorsun sen bana be?Arkadaşlar yeni işe başladım 2 hafta önce. Ortak departmanda çalıştığım İş arkadaşım covid olmuş. Eşi şehir dışındaydı. 4 kişilik gruba yazmıştı. Ateşim var kötüyüm yazınca tek olduğunu bildiğim için aradım bende yardıma ihtiyacın varsa ilacını filan getirebilirim diye. Sonra da kendi kendime acaba fazla mı oldu dedim. Yanlış anlamamıştır heralde dimi.
Arkadaşlarınız sizi rahatsız edecek şekilde bakmasa, bu durum hoşunuza gitmiş aslında itiraf edin bunu kendinize.
Kendisiyle ilgili ikinci konu açısıniz çünkü, sizin için önemi olmasa, üzerinde durmazdiniz bu kadar.
O da evliydi diyorum niye inanmıyorsun sen bana be?
Farklı kişiler diyorsanız farklı kişilerdir eslem, bir şey demiyoruz. Ama 2 ayda ikisi evli üç kişiyle bu tarz şeyler yaşamanız iş ortamında dikkat çekecektir muhakkak.
Hoşlandığınız biri vardı, ben ilaç götürdüğünüz kişi ile karıştırdım afedersiniz. O olmadı mı?O kisi arkadasimdi konuya tekrar bakin hastayken aramistin sadece olmadimu o is derken????
Üşenmedim baktım konuya konu başlığı Garip kaçar mı? Bence de aynı kişi. Sinirlendiğine göre konu sahibi