Yanlis bi evlilik mi yapiyorum..

.....emin degilim ama deliller bunu gosteriyo her ne kadar kendisi inkar etse ailesi o yapmaz dese de........Bazen bagira cagira neden yaptn diye kavga ediyorum. Pisman ama neye yarar.. geri donmem icin cok agladi yalvardi o zamanlar...

Ben tam anlayamadım. Aldattığını kabul etti mi, etmedi mi? Yukarıdaki cümlelerinizden her iki anlam da çıkıyor çünkü.

Aldattıysa kabullenip evlenmeyin elbette.

Yapmayin kendinize daha evlenmeden aldatmis
Simdi nisan atmak kolay evlendikten sonra bide cocuk olursa bosanmak? İnanin daha zordur
Affedeni cepte biliyolar ilk firsatta tekrar yapiyorlar. Kendinize bunu layik gormeyin

O insanın yüzüne bakarken içini kemiren seyden nasıl kurtulacaksın. Sevmek bi yere kadar. Sana her dediğine inanabilecek misin? Benim bi arkadas sevgilisine antrenmandayım deyip eski sevgilisiyle buluştu. Al bunu vur seninkine. Gencsin, eminim güzelsindir, kendine yazık etme. Şuan bi sözle bitirebilirsin ama sonra ayrılmak kolay olmaz. Hayırlısı olsun senin için.

Aldatilip evlenmektense yada evlendikten sonra aldatilmaktansa hic evkenmemek tabiri caizse evde kalmayi yeglerdim

Bi kere yapan bidaha yapar. Şimdi yüzüğünü atsan belki 1 ay belki 1 sene aman evlenince ömür boyu mutsuz olucaksin çok pişman olucaksin güvenin olmadığı yerde ne sevgi nede saygı olur

Sindirip affedememissin evlenince iyice nefretin artacak. Aldattigi halde evlenirsen adam da piskinlesir bir sure sonra utanmasi kalmaz. Su anda en mutlu olman gereken zamandasin

Simge o seni sevmiyor.
Saf sevgiyi yaşayan biri olarak bunu net söylüyorum.
Seven insan bırak başkasıyla aldatmayı yürürken bir erkeğin yüzüne bile bakamıyor Simgecim.
Sevmek bu değil.Alışkanlık bu.

Siz onu aldatsaydınız nişanlınız sizi affeder miydi?

Geçmiş konularınıza bakılırsa evlenmemeniz için her aksilik çıkmış önünüze.
Mesajı alın artık.

Bile bile de evlenmek... ne bileyim. Insanin kendine yaptigini baska kimse yapmiyor. Bu hataya sakin dusmeyin diyecegim ama. Ayrilmadiginiza pisman olacaksiniz

Çok net söylüyorum ayrıl. Kaybedilen güvenin tamiri olmaz. Nişanlıyken buna yeltenen adam, evlenince neler neler yapar bir düşün. 2 kez nişanlımdan ayrıldım. Merak etme ölünmüyor. Üzüntün maksimum 6 ay sürer. Sonra iyi ki bitmiş dersin.
Dünyaya onunla gelmedin ya vazgeçemeyesin. Güçlü ol ve kendini düşün.

Dugununden kisa bir sure once nisanlisindan siddet goren bir arkadasim, adamin yalvar yakarlari sonucu cok pisman oldu bi daha yapmaz diyerek dugunu bozmadi evlendiler. 1 yillik evliler 2 haftada bir kapima geliyor dayanamiyorum hakaret siddet durmuyor diye. E neden cekiyosun o halde diyorum. Bir suru sebep bahane, duzenimi kurdum annem cok uzulur zaten her defadinda cok pisman oluyo eteklerime kapaniyo kiyamiyorum seviyorum...

Daha nisanliyken ilk gordugu siddette kapiyi gostermis olsaydi o adam ne onu ne baska kadini asla buna maruz birakamazdi bir daha cesaret edip. Taviz vermeyin

Yeniden aldatildiginda "nişanlıyken de yapmisti" diyeceksin

Bence ayrılmak için bundan daha geçerli bir sebep yok
Arkana bile bakma, bitir bu işi

Bile bile gidiyorsun aldatılıp, 1 aya kalmaz hepten pişman olucaksın ama iş işten geçicek cehennem azabi gibi, başka adam mı kalmadı. Kadınlar kendilerine bunu neden yapar bilmem, işin komikliği artık

Allah kolaylık versin eminim çok zordur. Ama geçecek, karşınıza muhakkak değerinizi bilen ve bu kötü günleri unutturan biri çıkacaktır. O zaman "iyi ki" diyeceksiniz

Allah yolunuzu açık etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…